Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky holky,
už opět otravuji
, hledám nějakou zkušenost s LEVNOU UBYTOVNOU v Liberci či Olomouci
. Chci to cca do 200 - 240 Kč. Jo a pojedeme v leté. požadavky aby to nebylo na zboření, aby tam nebyly( nežily) blechy slušné jednání
, zkrátka aby s ní někdo měl zkušenosti
potivní, ale uvítám ráda i negativní, nejvíce by mě to zajímalo Olomouci, ale i v Liberci ![]()
Příspěvek upraven 17.03.14 v 18:39
Já bych měla možnost zjistit cenu ubytování v Jablonci v takovém malém penzionku.
@Lonette píše:
Já bych měla možnost zjistit cenu ubytování v Jablonci v takovém malém penzionku.
díky, stačilo by napsat jak se jmenuje, ale asi je to dál od liberce, ale uvidělo by se podle ceny
, popřípadně zjisti
, ale chci nejvíce opravdu za 240 Kč
@tumpach KDyž já jméno nevím, ale zeptám se. JAblonec je od Liberce cca 20 km.
Napadlo mě, jestli by nešlo zkusit ubytování na vysokoškolských kolejích. Za dob mých studií v OL to o prázdninách šlo i pro " běžné lidi".
Ahoj bydlim v centru liberce vedle jedne ubytovny je to ta nejlevnejsi jmenuje se beseda tusim 150/noc ale je to tu des a bida sama smazka bezdomovci takze nedoporucuju vubec ubytovny dalsi je tusim u babylonu 250/noc tusim to je to same je lepsi se poptat po neakych penzionech jak to vypada v tech ubytovnach netusim neporadim vim ze jen v besede jsou na chodbe spolecne wc a na jak dlouho potrebujes byt v lbc?
Jinak jsem nasla pytloun penzion zeleny haj od 131 kc a pytloun penzion hanychov cena stejna