Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, chystáme se s 11.měs. chlapečkem do Řecka a řeším co by tam měl mít na sobě u moře, myslím tím, jestli plavečky ve kterých chodí do bazénu na plavání nebo takový ten neopren, nebo overálek? Co myslíte a jaké máte zkušenosti? Děkuji za odpovědi ![]()
@verrru píše:
Zkus pohledat ve starších diskuzích, je tu toho mraky
Už jsem právě koukala ale nic moc na toto téma jsem nenašla ![]()
@Matysek11 píše:
Už jsem právě koukala ale nic moc na toto téma jsem nenašla
Určitě najdeš.
https://www.emimino.cz/hledani/?…tětem+k+moři&sa. x=0&sa. y=0
Když jme byli s roční holčinou tak jsem měla koupene plavečky popolini.
My byli loni s půl roční, měla na sobě jen tu plýnku do vody a jinak jsem jí skoro celou dobu držela ve stínu, pokud jsme šli do vody, tak hodně namazat, a měla celou dobu na sobě mokrou čepku ![]()
Mazala jsem desetiměsíčního krémem s faktorem 50+ 2× denně, ten neoprén jsme nepoužívala (to je proti opálení). Do bazénu dostával ty plavečky do bazénu s gumičkama u nožiček, co nepropustí nečistoty, do moře chodil na ostro ![]()
S malou jsme byli v 18 měsících. Plavky neměla žádné. Hodne jsem mazala a je pravda ze tak od 11:30 do 15 hod jsme chodili na hotel obědvat a odpočinout si. Moc si nedovedu představit ze bude porad v tom mokrym obleceni proti slunci. To ji radši kazdou hodinu znovu namazu.
@Asuncion píše:
My byli loni s půl roční, měla na sobě jen tu plýnku do vody a jinak jsem jí skoro celou dobu držela ve stínu, pokud jsme šli do vody, tak hodně namazat, a měla celou dobu na sobě mokrou čepku
JJ, mokrá čepka je dobrý postřeh
a jaký opalovací prostředek jste používali?
@Jirver píše:
S malou jsme byli v 18 měsících. Plavky neměla žádné. Hodne jsem mazala a je pravda ze tak od 11:30 do 15 hod jsme chodili na hotel obědvat a odpočinout si. Moc si nedovedu představit ze bude porad v tom mokrym obleceni proti slunci. To ji radši kazdou hodinu znovu namazu.
Právě, taky se mi do těch neoprenů nechce ale zase mám samozřejmě strach aby se nespálil…
@baaruunkaa píše:
Když jme byli s roční holčinou tak jsem měla koupene plavečky popolini.
A kde jste byli? ![]()
@Matysek11 fakt jsem mazala 50+ tak 2× dopo a 2× odpo a stejně přes poledne asi bude spinkat tak to my jsme se přesouvali na hotel. Hlavně kloboucek na hlavu.
@Jirver píše:
@Matysek11 fakt jsem mazala 50+ tak 2× dopo a 2× odpo a stejně přes poledne asi bude spinkat tak to my jsme se přesouvali na hotel. Hlavně kloboucek na hlavu.
jj, spánek přes poledne snad klapne, zatím nemáme ještě uplně režim a pracujeme na tom
a jak s jídlem, nevíš jestli je tam nabídka příkrmů cca stejná jako tady? ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Malá měla jen plavací plínku a mazala jsem.
přesně ja jsem s tak malým prttětem a ani ted nepojedeme, nejsou prachy, nikde nebyla ach jo
, snad příští rok, ale dala bych ji vždy do vody tu plavací plínku, pro hygienu všech lidí, pak sundal, když by jste šli z vody a natáhla klasickou
, smozřejmě mazat mazat 2× dopo, 2×odpo, krém opalovací daylong nebo vichy