Hotel Všemina - dovolená

4181
12.3.14 09:56

Hotel Všemina - byli jste tam ?

Ahoj,
byl jste někdo na dovolene v hotelu Všemina? Líbilo se Vám tam?
Vypada to pekne, něco takového by se mi na leto libilo.
Pokud jde o ten konsky ranc - není moc blizko hotelu? :mrgreen: (starsi je alergik, hodne na srsti zvirat, kone hodne vadí)

diky

http://www.vsemina.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26093
12.3.14 10:01

Byli jsme tam asi před třema rokama a znovu bych tam nejela… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
12.3.14 10:04

Mame vseminu kousek. Parkrat jsem tam byla s detma se koupat.Na dovolenu bych tam nejela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
12.3.14 10:16

Hmmm :think: muzu se zeptat, proc se nelíbilo?
Hotel je obycejnejsi, to je videt, ale lakaly me ty aktivity pro deti.
Tak vyberu něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.3.14 10:35

@nakukovatelka tak my tam byli 2× už a příští rok jedeme znovu.
Loni jsme byli koncem února, sněhu bylo hodně, zábavy pro děti v hotelu plno, nestihli jsme se ani nudit a už byla neděle a čas odjezdu :)
Letos v únoru sníh nebyl, ale taky jsme si to užili celý víkend, opět zábava pro děti s animátorem a animátorkou, dílničky, herna pro děti super, venku měli taky hry, soutěže…
Využili jsme jak vířivku, tak bazén, my s kamarádkou i čokoládové zábaly a všichni společně i bowling. :)

Nedaleko je ranč, cca tak 10 min. chůze pěšky, děti si zajezdily na koncích, malá od kamarádky na poníkovi. Jen doporučuji na cestu ke koním oděv a obuv odolou blátu :D

Oba pobyty jsme měli plány, jak vyjedeme i do okolí, a stejně jsme měli tolik zábavy na místě, že jak jsme v pátek zapíchli auta, tak jsme odjížděli až v neděli :lol:

My za rok jedeme zase v únoru :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.3.14 10:38
@nakukovatelka píše:
Tak vyberu něco jiného

Je sice obyčejnější, ale my s malými i většími dětmi - letos 3,5r., 8r a 16,5 r. jsme byli spokojeni. I s jídlem ;-)Letos jsme měli sebou i pejska, taky bez problémů. Personál vstřícný, příjemný, zapůjčili hry, pastelky pro prcka… fakt si nemůžeme stěžovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.3.14 11:03
@nakukovatelka píše:
Tak vyberu něco jiného

Jídlo nic moc, aktivity v podstatě žádný v tu dobu, kdy jsme tam byli… Nevím, prostě nás to nenadchlo (byli jsme tam v červnu)… Třeba se za ty tři roky něco změnilo, ale já bych tam prostě už nejela, no… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5372
12.3.14 11:06

Potvrzuju, že hernička je tam skvělá, opravdu dobře vybavená, naše dítě (2,5 roku) tam řádilo jak černá ruka, vytáhnout jsme ho museli skoro násilím :mrgreen:.
Jinak blíž ale hotel neznám, nebyla jsem tam ubytovaná. Okolí na procházky pěkné, koupání taky - taková přehrádka, kterou před pár lety vyčistili, takže snad by tam sinice neměly ještě být. Vedle přehrady je i menší umělá nádrž s betonovým (panelovým?) dnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
12.3.14 11:40

Náš bude v lete 5ti lety, a starsi uz je dospely (18), ale pojede v lete s nami taky - mmch, co tenisove kurty?
Ja bych chtěla prave nejaky hotel, kde bude zabava pro deti, pekny ubytovani, moznost vyletu apod (takze klasiku, co chce asi kazda rodina :mrgreen: ).
Jet 2-3 hodinky autem po CR a byt tam, odpočinout si atd.

Nejak se nam uz prestalo chtit (dokonce i mne :mrgreen: ) trmácet se zas s kufrem nejakym nocnim charter. letem nekam k mori… všude je to stejny
Stokrát se u jidla zvedat od stolu a prodirat se mezi stoly ke svedskymu stolu apod :roll: uz toho bylo dost, chlapi uz mi to odmitli uplne a ja uz toho mam taky docela dost.
Takze schanime něco peknyho tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.3.14 11:46

@nakukovatelka kurty nevím, ale je tam 8m lezecká stěna s jištěním, lanový sjezd přes celou přehradu, a další aktivity venku (mají tam vylepenou nabídku).
Jinak na kole je tam taky hodně možností - nakoukali jsme nabídku ;-)

My byli 2× v únoru. Ubytování není luxusní, ale všude je čisto, personál příjemný. Nám jídlo chutnalo, večeře jsme si nepředpláceli, ale objednávali z jídeláku. Snídaně byly bufetové, ale hodně pestré a všichni jsme si našli to co nám chutlano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
12.3.14 11:50

@nakukovatelka zkus si tam napsat @, zda v době, kdy chcete jet, budou nějaké animační programy, dílničky atd.
Co vím, mají tam i místnost s velkou trampolínou, ale ani za jeden pobyt jsme neměli čas se tam podívat. Vždy jsme měli něco zajímavějšího :lol:
Fotky jsou z letoška, i když bylo nevlídno, šli jsme na procházku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
12.3.14 14:59

My byli pred 2 lety. Www stranky super. Ve skutecnosti venku trampolina s roztrhanou siti, drevene prolizky venku bez latek, animacni programy zadne - pry az o prazdninach, my byli posledni tyden v cervnu, pokoje opravdu skromne, postele jeste s temi delenymi 3 matracemi. Byla tam zrovna svatba, takze cely den meli zabrany bazen. Ale jeden z mala hotelu co jsem nasla, kde je balkon, wc + sprcha na pokoji, vnitrni i venkovni hriste, bazen, maji jidelni zidlicky, postylky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartaLiska
13.3.14 20:41
@nakukovatelka píše:
Ahoj,
byl jste někdo na dovolene v hotelu Všemina? Líbilo se Vám tam?
Vypada to pekne, něco takového by se mi na leto libilo.
Pokud jde o ten konsky ranc - není moc blizko hotelu? :mrgreen: (starsi je alergik, hodne na srsti zvirat, kone hodne vadí)

diky

http://www.vsemina.cz/

My jsme se ze Všeminy nedávno vrátili a musím říct, že animace měli po celou dobu našeho pobytu, minulé léto tam dokonce měli 3 animátory, kteří nám dělali program po celý den :) Takže aktivity pro děti fakt super!
Co se týče ubytování, bydleli jsme v novém apartmánu a byla jsem mile překvapená, krásné nové, čisté s kuchyňkou…Za mě určitě doporučuji a příští rok jedeme zas! :P

• Citovat
  • Upravit
4181
13.3.14 22:37

Diky za odpovedi, asi zkusim najit jeste neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
2.7.18 07:39

obnovuji téma :)

Byl někdo v bližší době? Jaké to tam je?

Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario