Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
byl jste někdo na dovolene v hotelu Všemina? Líbilo se Vám tam?
Vypada to pekne, něco takového by se mi na leto libilo.
Pokud jde o ten konsky ranc - není moc blizko hotelu?
(starsi je alergik, hodne na srsti zvirat, kone hodne vadí)
diky
Byli jsme tam asi před třema rokama a znovu bych tam nejela… ![]()
Mame vseminu kousek. Parkrat jsem tam byla s detma se koupat.Na dovolenu bych tam nejela.
Hmmm
muzu se zeptat, proc se nelíbilo?
Hotel je obycejnejsi, to je videt, ale lakaly me ty aktivity pro deti.
Tak vyberu něco jiného
@nakukovatelka tak my tam byli 2× už a příští rok jedeme znovu.
Loni jsme byli koncem února, sněhu bylo hodně, zábavy pro děti v hotelu plno, nestihli jsme se ani nudit a už byla neděle a čas odjezdu ![]()
Letos v únoru sníh nebyl, ale taky jsme si to užili celý víkend, opět zábava pro děti s animátorem a animátorkou, dílničky, herna pro děti super, venku měli taky hry, soutěže…
Využili jsme jak vířivku, tak bazén, my s kamarádkou i čokoládové zábaly a všichni společně i bowling. ![]()
Nedaleko je ranč, cca tak 10 min. chůze pěšky, děti si zajezdily na koncích, malá od kamarádky na poníkovi. Jen doporučuji na cestu ke koním oděv a obuv odolou blátu ![]()
Oba pobyty jsme měli plány, jak vyjedeme i do okolí, a stejně jsme měli tolik zábavy na místě, že jak jsme v pátek zapíchli auta, tak jsme odjížděli až v neděli ![]()
My za rok jedeme zase v únoru ![]()
@nakukovatelka píše:
Hmmmmuzu se zeptat, proc se nelíbilo?
Tak vyberu něco jiného
Je sice obyčejnější, ale my s malými i většími dětmi - letos 3,5r., 8r a 16,5 r. jsme byli spokojeni. I s jídlem
Letos jsme měli sebou i pejska, taky bez problémů. Personál vstřícný, příjemný, zapůjčili hry, pastelky pro prcka… fakt si nemůžeme stěžovat ![]()
@nakukovatelka píše:
Hmmmmuzu se zeptat, proc se nelíbilo?
Tak vyberu něco jiného
Jídlo nic moc, aktivity v podstatě žádný v tu dobu, kdy jsme tam byli… Nevím, prostě nás to nenadchlo (byli jsme tam v červnu)… Třeba se za ty tři roky něco změnilo, ale já bych tam prostě už nejela, no… ![]()
Potvrzuju, že hernička je tam skvělá, opravdu dobře vybavená, naše dítě (2,5 roku) tam řádilo jak černá ruka, vytáhnout jsme ho museli skoro násilím
.
Jinak blíž ale hotel neznám, nebyla jsem tam ubytovaná. Okolí na procházky pěkné, koupání taky - taková přehrádka, kterou před pár lety vyčistili, takže snad by tam sinice neměly ještě být. Vedle přehrady je i menší umělá nádrž s betonovým (panelovým?) dnem.
Náš bude v lete 5ti lety, a starsi uz je dospely (18), ale pojede v lete s nami taky - mmch, co tenisove kurty?
Ja bych chtěla prave nejaky hotel, kde bude zabava pro deti, pekny ubytovani, moznost vyletu apod (takze klasiku, co chce asi kazda rodina
).
Jet 2-3 hodinky autem po CR a byt tam, odpočinout si atd.
Nejak se nam uz prestalo chtit (dokonce i mne
) trmácet se zas s kufrem nejakym nocnim charter. letem nekam k mori… všude je to stejny
Stokrát se u jidla zvedat od stolu a prodirat se mezi stoly ke svedskymu stolu apod
uz toho bylo dost, chlapi uz mi to odmitli uplne a ja uz toho mam taky docela dost.
Takze schanime něco peknyho tady.
@nakukovatelka kurty nevím, ale je tam 8m lezecká stěna s jištěním, lanový sjezd přes celou přehradu, a další aktivity venku (mají tam vylepenou nabídku).
Jinak na kole je tam taky hodně možností - nakoukali jsme nabídku ![]()
My byli 2× v únoru. Ubytování není luxusní, ale všude je čisto, personál příjemný. Nám jídlo chutnalo, večeře jsme si nepředpláceli, ale objednávali z jídeláku. Snídaně byly bufetové, ale hodně pestré a všichni jsme si našli to co nám chutlano ![]()
@nakukovatelka zkus si tam napsat @, zda v době, kdy chcete jet, budou nějaké animační programy, dílničky atd.
Co vím, mají tam i místnost s velkou trampolínou, ale ani za jeden pobyt jsme neměli čas se tam podívat. Vždy jsme měli něco zajímavějšího ![]()
Fotky jsou z letoška, i když bylo nevlídno, šli jsme na procházku
My byli pred 2 lety. Www stranky super. Ve skutecnosti venku trampolina s roztrhanou siti, drevene prolizky venku bez latek, animacni programy zadne - pry az o prazdninach, my byli posledni tyden v cervnu, pokoje opravdu skromne, postele jeste s temi delenymi 3 matracemi. Byla tam zrovna svatba, takze cely den meli zabrany bazen. Ale jeden z mala hotelu co jsem nasla, kde je balkon, wc + sprcha na pokoji, vnitrni i venkovni hriste, bazen, maji jidelni zidlicky, postylky.
@nakukovatelka píše:
Ahoj,
byl jste někdo na dovolene v hotelu Všemina? Líbilo se Vám tam?
Vypada to pekne, něco takového by se mi na leto libilo.
Pokud jde o ten konsky ranc - není moc blizko hotelu?(starsi je alergik, hodne na srsti zvirat, kone hodne vadí)
diky
http://www.vsemina.cz/
My jsme se ze Všeminy nedávno vrátili a musím říct, že animace měli po celou dobu našeho pobytu, minulé léto tam dokonce měli 3 animátory, kteří nám dělali program po celý den
Takže aktivity pro děti fakt super!
Co se týče ubytování, bydleli jsme v novém apartmánu a byla jsem mile překvapená, krásné nové, čisté s kuchyňkou…Za mě určitě doporučuji a příští rok jedeme zas! ![]()
obnovuji téma ![]()
Byl někdo v bližší době? Jaké to tam je?
Děkuji za odpovědi