Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky, chci se zeptat jestli netušíte jakou teplotu má moře v Itálii někdy koncem června? ![]()
Chceme jet na dovolenou a zvažujeme kdy, jestli červen nebo až září. Jeli bychom v červnu ale bojíme se aby moře nebylo příliš studené.
Díky za odpovědi.
Je studené
pokud máte možnost září, začátek září, je to mnohem lepší termín. Loni jsme byli na Sicílii na konci června a bylo to ledový jak hrom, stupně nevím, ale studený bylo.
@terinka4444
Takže je to přesně tak jak jsem předpokládala. Děkuji ![]()
My jezdime vždycky v červnu a pokazdy byl takový parak, ze jsem studenější more ocenila
já nevím me to přijde akorát…ale je fakt, ze jednou jsem byla v září a bylo teplejší..
My az pojedeme poprvé s roční dcerou příští rok, tak v zari ![]()
Já mám ráda červen, fakt jo, ale loni jsme byli s roční a ta ječela a do moře nevlezla, bylo studený, sedmileťákům nevadilo, ale malinké jo. Pokud můžete v září, září je ideál.
@terinka4444
Jo, my máme chlapečka a v červenci mu bude 2,5roku takže kvůli němu takto váhám, takže určitě v září. ![]()
My byli v červnu v caorle a moře teploučký a 4měsíční dcerka by tam vydržela dlouuuuuho a 6letá celý den
, ale nedokážu posoudit, zda je v září teplejší ![]()
Jezdíme už několik let do Caorle v polovině července a teplota je kolem 25st.
Ráno je studenější, ale odpo. jako kafe.
Byli jsme na konci cervna v Lignanu a more teple, kolem 24 stupnu. Je melke a vyhreje se rychle. Teda aspon v Lignanu.
My byli v pulce cervna v Bibione, je to 2 roky zpatky a more bylo studeny a i docela foukalo Nevim jestli jsme to zrovna blbe chytli, ale fakt nic moc.
@Nikolacek píše:
Byli jsme na konci cervna v Lignanu a more teple, kolem 24 stupnu. Je melke a vyhreje se rychle. Teda aspon v Lignanu.
No kdyz on je problem v definici. Pro nas je 24 malo. Idealni teplotu mame kolem 30;)
Aha, tak to potom jo
tak to asi v zari. I kdyz v zari jsme byli jednou taky, pred ctyrmi lety, myslimnejak od 4.-11. a voda nic moc, protoze prselo…
@nozu píše:
No kdyz on je problem v definici. Pro nas je 24 malo. Idealni teplotu mame kolem 30;)
ideál kolem třiceti, tak to zapomeň na Itálii