Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojte ![]()
Za chvili je tu jaro (i kdyz venku uz to na jaro chvili vypada
), tak se pojdte podelit o to kam si udelat vylet s detmi ![]()
Byla bych rada tady primo na Morave..
Klidne muze byt i víkendový pobyt ![]()
Ahoj. Nevím, odkud jsi, ale Morava je poněkud širší pojem, než se „z Prahy“ zdá… Jste v Podyjí, na Valašsku, v Beskydech? ![]()
Lednicko-valticky areal. v Lednici je krasny park, deti se probehnou, muzete se svezt na lodickach, pojezdit na kole po celem LVA, nabidka ubytovani je tu navic vic, nez pestra:).My zase chceme s malou do Zlina do ZOO.ale moznosti na MOrave dle me nepreberne mnozstvi…
Promo Kroměříž
ale dala jsem celou moravu, protoze klidne na pekne mistecko dojedeme ![]()
Takze sever, jih, stred cokoliv ![]()
Ale nej by byl Zlinsky kraj ![]()
Lesní bar a faunapark - Lipová-lázně, Pradědova galerie u Halouzků - Jiříkov, Zoo na Svatém Kopečku u Olomouce ![]()
Ahoj, jsem ze Zlína
Velice krásná je Zoo Lešná (je tam i zámek), hrad Malenovice, Galaxie ve Zlíně, Obuvnické muzeum ve Zlíně, plavba Baťovým kanálem, hrad Malenovice, zřícenina Lukov, skanzen v Rožnově pod Radhoštěm, zámek ve Vizovicích (park, čokoládovna - ze Zlína můžete jet vlakem), pak doporučuji Kroměříž (zahrady, zámek), Dinopark a Zoo koutek a Aquapark ve Vyškově (ze Zlína to není vůbec daleko), Lednicko-Valtický areál (ze Zlína to také není daleko), Svatý Kopeček u Olomouce (také není ze Zlína daleko), Luhačovice (kolonády, prameny). Je toho určitě víc.
A doporučuji ActivityPark Všemina - http://www.vsemina.cz/.
@lucinenecka ten activity park jsem cetla
tak pred tydnem. Tam bych se urcite podivala
Do zlinske zoo jezdime kazdy rok, je to tam krasne. Ale to nechame az na leto, az bude prcek trosku vetsi..
Kromeriz, tady mam prolezle vsechno
a uz bych někam jinam
ale je fakt, ze podzamecka zahrada je tu krasna. Kdyz je hezky jsem tam s detmi kazdy den..
V nedeli ma byt krasne tak jsem premyslela kam vyrazit ![]()
Za pár dnů razíme na jižní moravu
http://www.palavske-apartmany.cz/
@Januliiik hmm to vypada hezky..ale to az prestanu kojit
at si muzu dat vinko po skoro dvou letech ![]()
@lucinenecka píše:A doporučuji ActivityPark Všemina - http://www.vsemina.cz/.
byli jsme před 2 lety v posledním týdnu před letními prázdninami. webové stránky mají super, ale venku trampolína s roztrhanou sítí, dřevěné venkovní hřiště, kde chybělo pár latěk, pískoviště bez bábovek… animační programy pro děti žádné - prý jen o prázdninách, což na www stránkách teda nebylo, animační programy pro dospělé- lukostřelba apod byly jen pro firmu, co tam měla nějakou akci, bazén rezervovaný pro svatbu… jinak půjčují knížky, mají jídelní židličky, wc a sprcha na pokoji, každý pokoj balkon- to jo, ale my byly dost zklamané… jo a nejvíc nás pobavily ty staré třídílné matrace na postelích… no třeba je to po 2 letech jiné…
@kubikova píše:
byli jsme před 2 lety v posledním týdnu před letními prázdninami. webové stránky mají super, ale venku trampolína s roztrhanou sítí, dřevěné venkovní hřiště, kde chybělo pár latěk, pískoviště bez bábovek… animační programy pro děti žádné - prý jen o prázdninách, což na www stránkách teda nebylo, animační programy pro dospělé- lukostřelba apod byly jen pro firmu, co tam měla nějakou akci, bazén rezervovaný pro svatbu… jinak půjčují knížky, mají jídelní židličky, wc a sprcha na pokoji, každý pokoj balkon- to jo, ale my byly dost zklamané… jo a nejvíc nás pobavily ty staré třídílné matrace na postelích… no třeba je to po 2 letech jiné…
Tak to mě moc mrzí, že máte takové špatné zkušenosti a že jste byly zklamané. Nám se tam líbilo a naši známí tam také jezdí a nemůžou si to vynachválit. ![]()
Tak zitra chceme vyrazit bud Hostyn. Nebo Radhošť..potrebuji kde se da hezky vyslapnout i s kocarem. Vite?
@MišelkaX na radhošti jsme s kočárkem byli a nebyli jsme jediní ![]()
Začaly prázdniny a tak jako vždy jezdíme na spoustu výletů primárně po Moravě. Tímto hledáme nějaké parťáky na naše cesty. Máme dva kluky 7 a 9 let. Máme rádi nějakou lehčí turistiku přírodou, ale klidně zajedeme i na památky atd. Včera jsme zrovna jeli pro kod na hledání oveček s déčkem a byla z toho krásná čtyřhodinová procházka lesem okolo Odry.
Máme i sedmi místné auto, takže jsme schopni v případě potřeby svézt 3 lidi.