Prodávají se i chlapecké legíny?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@IcePlanet7 píše: Více
Ahaaaa. Vidíš, to jsem ještě neviděla, ale je pravda, že jsem po pánských legínách nikdy nepátrala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IcePlanet7 píše: Více
Jde o dětské legíny, zatím není žádné kapsa potřeba.
Akorát bavlna je příjemnější na těle, nekouše, neškrábe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taktinevím píše: Více
Inu, záleží, jak to kdo bere. Jsou třeba i leginy bez prostředního švu
ale netuším, proč zakladatelka tak lpi na tom, aby se to jmenovalo “chlapecké bavlněné legíny”.
Dělají se pánské i dámské spodky, pánské i dámské termopradlo, chlapecke a dívčí punčocháče bez chodidel, nebo chlapecké a dívčí legíny. Pánské legíny… no nevim nevím
jestli kluk dosahuje dospělých velikosti a vyžaduje nosit legíny, tak si muže koupit proste černé bavlněné legíny (ale určené budou pravděpodobně pro ženy). Ale netusim, proč by to mělo být nutné, kdyz se dělají normalni bavlněné chlapecké/pánské spodky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale bavlněné legíny přece nemůžou být elastické, ne? To budou pak spíš úzké tepláky. Když popřemýšlím, co mám doma za bavlněné oblečení, tak elastické není nic. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pučálkovic.Amina píše: Více
Může být i bavlny s elastanem. Chci to pod kalhoty místo punčocháčů tak nemusí být úplně upnuté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex @Taktinevím Je mi jedno jak se to bude jmenovat, jen tam nechci ty dva švy vpředu (kapsu na pindíka). Dotaz byl jestli se legíny nějak rozdělují na dívčí a pro kluky, protože v obchodě jsem našla jen v dívčím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit