Prodávají se i chlapecké legíny?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Clapecké legíny
Prodávají se i chlapecké bavlněné legíny ve velikosti 150-160 cm nebo se to nerozlišuje
a jsou stejný jako dívčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kryptozoo píše: Více
Unisex jsem neviděla, právě jen dívčí.
@krecik.dzungarsky pod kalhoty.
Příspěvek upraven 28.12.25 v 13:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana7ka píše: Více
Ano, dělají se standardně s dlouhými nohavicemi a u vršku s dlouhými rukávy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krecik.dzungarsky píše: VícePotřebuji bavlněný legíny, ne termoprádlo a tam jsem narazila jen na dívčí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana7ka Tchibo, Bezpotisku, Lelosi, Next..
Beztak to není nijak tvarované zvlášť pro holky a pro kluky, tak u neutrálních barev to máš fuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokial nekupis nejake ruzove s hello kitty tak su vsetky unisex. Nic na tom nieje.
Niekedy maju ‚chlapecke‘ vpredu 2 vertikalne svy a divci iba jeden. Osobne mi tie 2 vadia, pretoze u mna to odkazuje na spodne/termo pradlo, takze ten 1 povazujem za lepsi - nicmene dle vkusu kazdeho soudruha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taktinevím píše: Více
Kapsa na pindika, ne, jako bývá u boxerek nebo termopradla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Semtex píše: Více
Kapsa na pindika.
No právě, to mi připadá hrozné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taktinevím píše: Více
Ano dva svy, vlavo panske, vpravo damske. Ja teda nosim damske (samozrejme nie ruzove, robia sa aj cierne ako tie panske), pretoze tie 2 svy mi pripominaju panske spodne pradlo a nechcem takto vystupovat na verejnosti ![]()
Pozorny divak si vsimne (a ja mam prakticky overene) ze inak je strih totozny.
Edit: tak som sa prave dozvedel z prispevkov vyssie ze sa jedna o kapsu na pindika, nejako mi nikdy nechybala, ale je pravda ze pouzivam iba vysoko kvalitne leginy s minimalne 20% elastanu a ked sa podari tak zo 40% elastanu a kupujem predlzene verzie, vdaka elastanu si kapsu urobim kde potrebujem ![]()
Edit2: Este sa doplnim, pretoze som si vsimol ze tu basnite o bavlnenych leginach. V pripade ze sa jedna o bavlnu tak ta nema ziadne elasticke vlastnosti, elasticita sa da dosiahnut iba mechanicky ‚medzerami‘ pri tkani/pleteni, vysledok je ze bavlnene leginy su take ‚slim fit‘ teplaky. Zalezi na co to ches, ale napriklad na sport silne nedoporucujem. Ja beriem idealne 60% polyamid alebo polyester a 40% lycra, porovnatelna moznost s lepsim tepelnym/potnym komfortom ale horsim ‚koznym‘ komfortom je 60%polyamid, 20% polyester, 20% lycra, najhorsie ale stale pouzitelne je 80% polyamid alebo polyester, 20% lycra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit