Kde sehnat oblečení pro dceru?

Anonymní
27.11.25 18:41

Kde sehnat oblečení pro dceru?

Zdravím všechny :mavam:

Když byla dcera malá, tak jsem brala oblečení po kamarádce, co má starší dítko o 1 rok. Jenže kámošky dítě roste pomalu a moje dcera zase rychle :lol: a tak se stalo, že dcera má větší velikost než kamarádky dítě :roll:

Nicméně kamarádka dostávala hodně oblečení od jejích známých a pak za nějaký rozumný peníze jsem si to zase brala od ní já :D což bylo super, dcera měla hodně oblečení, za pár korun.

Nicméně nyní bych zase ráda měla takto někoho, kdo by jednou za čas mi poslal na výběr vyřazené věci ze skříně po dítěti, ale nevím, kde někoho takového sehnat? :nevim: Dřív na Vinted bylo také fórum, ale už tam není…

Potřebuji velikost 134 a 140, Ideálně vzít od někoho více kusů, za nějakou rozumnou cenu. :nevim:

Díky všem za radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10827
27.11.25 18:43

Vinted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8477
27.11.25 18:45

Vinted anebo zkus pohledat na Facebooku skupiny, kde se oblečení prodává

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24804
27.11.25 20:36

Vinted a mimibazar, Kik, výprodeje… na těch pár měsíců, než vyrostou, to stačí.. a užít to, že zatím neřeší značky, to přijde v pubertě.. jediné, co jsme brali značkové od mala, byly boty, na tom se šetřit nevyplatí.. hlavně tenisky a zimní… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
27.11.25 21:35

Poptat se na Facebooku na místním bazaru, myslím ze spousta lidi se oblečení rado zbaví. Ja dávám kamarádce zadarmo, jsem rada, ze to chce a nemusím to hodit do kontejneru na textil. Velikost 134-140 nosila dcera mezi 9-10 rokem a to už byla na oblečení hodně vybíravá. Urcite by nenosila cokoliv co by nám kdo dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5968
28.11.25 09:05

Na vintedu najdeš i balíky.
Jestli chceš od někoho místního, tak se musíš poptat po okolí no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.11.25 09:57

Bývají i různé bazárky, párkrát jsem tam objevila pěkné poklady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.25 22:32

My to kombinujeme, celé balíky bych nechtěla…občas jim něco ulovím na vinted značkového jako nové, občas ve slevách obyč…ale 134 a víc to už je dítě s rozumem, tak aby se jí to líbilo…u nás chtějí dcery hodně šatičky a hodně chtějí být stejné a to mají 2 a 6 let..

• Citovat
  • Upravit
8.12.25 22:33

Odkud jsi? Klidně daruju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1019
8.12.25 22:35
@Anonymní píše: Více

Napiš mi SZ a klidně tě zásobím :D

• načítám...