Prodali jste něco na Vinted bez topování?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Prodala jsem tam věci za více jak 30tis, ale nebuď stíhačka na lidi, když ti dá srdíčku, není důvod mu hned psát..
Já nejradši prodám těm, co se na nic neptají a rovnou koupí…a čím více srdíček, tím se výrobek více a více zobrazuje a když ho slevníš nebo prodáš, tak to těm lidem dají vědět…
- Citovat
- Upravit
Ano knihy (tridila jsem knihovnu).
S oblecenim nemam zkusenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Tak ona mi napsala, že má zájem, tak jsem jí odepsala. Ono to za celou dobu zobrazili pouze 3 lidé.
Upřímně tomu nerozumím, protože tam lidé prodávají dráž.
Mimochodem, proč se mi ti lidé zobrazují jako zablokovaní?
- Citovat
- Upravit
Prodávám tam už x let, převážně oblečení po synovi a skoro vše se mi podaří prodat. Něco v den vystavení, něco třeba až za měsíc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem tam začala prodávat, a prodala jsem skoro všechno, bez topování. Něco za pár dní, něco za pár týdnů. Nestresuj se, nech to uležet. Lidi vyhledávají věci podle velikostí, značek… ne podle stránek, na které to je. Aspoň já to tak dělám. Hledám konkrétní věci a projíždím spoustu věcí, je mi jedno, jak moc vzadu to je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakože tam máš jeden inzerát jako balík věcí pokupě? (Jaká velikost, holka kluk?
)
Vinted mi přijde, že se mnohem lépe prodává, když roztřídíš oblečení a nafotíš všechno zvlášť, každá věc jeden inzerát (popřípadě když máš troje tepláky ze sady, tak společně).
Prodat balík věcí je asi lepší na nějaké lokální fb skupině, aspoň tedy na vinted to moc nevídám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lily-of-the-valley a nebo to je balík za 200kč…já tam prodávám hodně po dětech, hračky, věci z domácnosti, kuchyně,…vše, co se nám sešlo do výbavy několikrát a nevhodné…tak jsme protřídili…
- Citovat
- Upravit
@Lily-of-the-valley píše: Více
Ano, balík věcí, ale ne všechny druhy. Ok zkusím to nafotit jedno po druhém. Já právě nikdy nekoupila na vinted jednu věc, pokud se nejednalo o něco speciálního(nosítko) a ty fotky po jednom mě neskutečně iritovaly.
- Citovat
- Upravit
No a co to konkrétně máš za velikost? Treba to tu někdo docení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli si se teď registrovala, tak bacha na podvodníky. Mne hned začali taky psát, že mají zájem a kdesi cosi a spoléhali na to, že se v tom prostředí ještě nevyznám. Zablokovaní jsou možná proto, že je někdo nahlásil.
- Citovat
- Upravit
@Lily-of-the-valley píše: Více
Na všem je napsané 3-6 měsíců, na jednom 6-9. Za mě je to teda tak 4-8 měsíců vše. Záleží tedy na velikosti dítěte. Nechci to tady zveřejňovat přesně, ztratila bych tady soukromí.
- Citovat
- Upravit
Není proti pravidlům dávat tam ty věci po jednom, když už jsou tam hromadně? Nedovedu si tedy představit, proč by někdo kupoval a nechal zasílat věc, kde je poštovné vyšší(i několikrát), než samotná cena. ![]()
Vždyť si to za to mohou koupit v dětském sekáči dvakrát.
Jinak jaké podvody na mě můžou dělat, když prodávám? U koupě chápu, ale u prodeje?
- Citovat
- Upravit
Sice nevím proč myslíš že by ti to narušilo soukromí (ani proč je diskuze o vinted tajná) ale díky za info
to se nás netýká, ale třeba se někdo ozve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zas třeba balík nekupuju nikdy. Hodně využívám filtry a vždycky koukám, jestli prodávající nemá něco dalšího, co by se nám hodilo. Takže já s největší pravděpodobností nakoupím u někoho, kdo to má správně zařazené a popsané / vyfocené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci se zeptat, prodali jste někdy něco na vinted. Hodila jsem tam inzerát dnes, zkusila jsem tam dát set toho kvalitnějšího, vše bez vad, něco i nenošené, svrchní zimní věci typu bunda, teplejší mikiny a podobně. Nechci být konkrétní, jedná se o ty dražší značky, docela oblíbené(žádný Lidl, Pepco nebo Čína). Zase nic luxusního typu Dior.
). Ostatní si mě dali jen do oblíbených a po najetí na ně bylo, že jsou blokovaní. U té, co jsem jí dala odpověď na její zájem, byla smazáno celé vlákno.
Když jsem byla na bazárku, některé položky tohoto typu se tam prodávali za 100 až 150, spíš to druhé. Mikiny mezi 50-80.
Na vinted jsem našla i stejné věci od těch značek, kdybych to napočítala, tak by to yyšlo na více než 1000 za vše. Já jsem to tam hodila v průměru za 60 Kč/kus. A měla jsem tři odpovědi asi do hodiny poté, co jsem to tam dala. Ozvala jsem se jedné zpět asi za dvě hodiny (malá usnula, jinak nemám šanci
Zobrazení inzerátu byla jen tři za celou dobu.
Nechci tu zvěřejňovat konkrétně o který inzerát jde, ale po půl dni jsem v podstatě na x-té stránce na vinted, nemyslím si, že tam někdo dojde.
Prodali jste tam něco bez topování? Nebo prodali jste tam vůbec něco. A jak?