Jakou velikost oblečení vybrat pro děti ve Sinsay?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Úplně neporadím, ale mohla by pomoci informace, že já má M a M v Synsay odpovídá, ani menší, ani větší, prostě akorát. Kupuju tam občas košile, mají hezké potisky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda beru větší… přijde mi že sedí jak v pepcu. Tam taky beru větší. Takže když hm 86 v pepcu 92 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila jsem tam pár věcí pro syny, vzdy jsem musela brát o velikost větší než třeba v h&m. Osobně tam už ale nepůjdu, kvalita toho oblečení je fakt tristní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Máme stejně jako dcera. Něco beru 116, trička dobrý, tepláky jsou ok 104.
Někdy 2 trička 116 jsou každé jinak velké.
- Citovat
- Upravit
V sinsay beru vždy o jednu až dvě velikosti větší. Hlavně na mimina a internetu. V kamenném obchodě už jsou ty velikosti kolikrát běžné. Jenže já mám ráda, když je to o chlup větší a dožene to, než malé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dceri jsem v sinsay brala vzdy vetsi velikost. treba ma 86,ale v sinsay beru 92..lepsi vetsi nez mensi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Malé je taky skoro rok, má 75 cm a teď nosí 74, 74/80, a švagrová jí přivezla tepláčky 80 ze Sinsay a jsou jí krátké i když stojí, když leze nebo sedí má je jak 3/4.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evka156 jo nohavice delaji na prd.napr overal dobry na telo, ale nohavice konci v pulce lytek.to same zimni kombineza..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě ber o velikost větší. Dcera má aktuálně vel 80, ale Sinsay 86, starší 110 a Sinsay 116.
Také doporučuji oblečení ze Sinsay a Pepca nedávat do sušičky, jinak se o další velikost zmenší.
Každopádně ta kvalita je fakt horší.
Já starší dceři, která už tak rychle neroste nakupuji raději v HM, nebo F&F.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi by to bylo jako v Pepcu, takže 116/122 bych brala, jak co. Teplaky menší, vršky klidně větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych brala větší. A trika dětem už tam osobně kupovat nebudu, po pár vypráních jsou dost krátký.
Nemá někdo zkušenost se zimníma bundama? Často v recenzích píšou, že jsou vétší naopak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chci objednat pro syna a dceru nějaké oblečení že Sinsay. Zaujaly mě tam slevy.

Dcera je hubeňour. Má asi 105 cm, 15kg a nosí velikosti např. Lidl 110/116, H&M 116, Pepco 116 a někdy i 122.
Syn má skoro rok a 11kg. Nosí Pepco 86, něco 92, H&M 80, něco 86 a Lidl je aktuálně na přelomu velikostí, kdy 74/80 mu začíná být malá a 86/92 zase velká.
Jaké velikosti doporučíte objednat v Sinsay? Děkuji.