Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky máte někdo teď nově zkušenost s testem Clear blu ultra časný test měl by ukázat 6dni před ms. Zkoušela jsem ho včera ukázal mi krásnou slabou čárku zbarvenou do modra. Dneska jsem zkoušela klasický papírkovy test nic. Tak mě právě zajímá jestli nemá někdo nějakou podrobnou zkušenost? Přikládám foto této testu
To je ryska. Vyhozený peníze za tyto testy. Počkej do termínu menstruace a pak testuj.
@JancaS84 a nemá být ryska do šeda? Na živo je ta čárka opravdu modrá
Tohle je klasická ryska. Měla jsem to taky tak.
Pak jsem tenhle test dělala ještě jednou další cyklus taky 6 dní před MS a měla jsem tam normálně ducha, ne toto.
@Vladuska36 těhotná být můžeš, záleží, kdy byla ovulace. Ale tenhle test bych brala jako negativní. Zkus den dva před MS nebo po vynechání. Držím palce ![]()
@Magda912 děkuji
no dneska klasický papírkovy test byl negativní takže nejspíš nebudu ale do ms mám ještě 4dny tak uvidím toho 28.4 jestli ms dorazí nebo ne
@Vladuska36 ahoj můžu se zeptat jak si dopadla? Mam to teď podobně ![]()
@Medvidek23 tvůj bude podle mě pozitivní. Měla jsi v časovém limitu aspoň ducha? Tohle mi už přijde výrazne
Hned nebylo nic, pak jsem to sla vyhodit asi po cca 10 minutách a tohle jsem našla
jenže dneska jsem zkoušela obyc mamatest a ten je negativní
jeste k tomu jsem dvakrát po utření měla nějaký růžový hlen- včera večer a dneska odpoledne ale jinak vložka čistá, takže bud se mi nějak divně rozjíždí MS nebo uz sem asi blázen
jinak jsem dnes 12 po ovulaci ![]()
@Medvidek23 ahoj právě dneska mi skončila ms takže mi ukázal 2× falešně