Těhotenství - slabý duch na testu

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
23.4.25 09:40

Tehotenstvi slavy duch

Slaby duch

Ahoj holky, s pritelem se snazime o mimino. Dnes ráno jsem udelala test a vidim tam neco. Muzete my prosim potrvdit ze to vidite taky? Nevim co ted. Dnes jdu na lrev na gyndu, ale to by byl fakt uplny haluz kdyby se nam povedlo na poprve. Mam zpozdeni 5. Den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35500
23.4.25 09:50

Mě to přijde spíš jako ryska. Na 5 dní zpoždění by měla čárka vypadat úplně jinak. Uvidíš podle výsledku z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10921
23.4.25 09:52
@JancaS84 píše: Více

Jo, vidim to stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.4.25 09:57

Já bych nikam nechodila. Počkala bych pár dní, pokud nepřijde MS, udělala bych test znovu. Moc nerozumím, kam se hrnout se sotva počůraným testem. Návštěva gynekologa to těhotenství nebo netěhotenství opravdu neovlivní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.25 10:14

Nevím, jestli je to čátka nebo ryska, ale na 5 dní je to opravdu slabounké. Počkala bych 2-3 dny a pak zkusila, jestli zesiluje. Proč hned běžet na krev? Pokud nemáš zdravotní problémy, kdy je potřeba např. píchat injekce, to je pak samozřejmě jiná.

• Citovat
  • Upravit
23.4.25 10:37

Něco tam je. Neměla jsi třeba posunutou ovulaci? Já bych teda ještě na gyndu nechodila. Počkala bych asi do pondělí a ob den dělala ranní test. A uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
23.4.25 11:04

Vyckej jeste den dva a udelej testit znova, myslim ze tam neco je, ale bud trochu trpeliva..- drzim palce, at carka sili… a jak rikaji holky, ovulace mohla byt klidne pozdeji… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.4.25 11:10

@lísteček ovulacni test jsem delala nemela jsem, ja mam totiz Pcos, byla jsem na krev. Mam priznaky tehotenstvi, paleni zahi, ranni nevolnost, citlive bradavky, a vodnaty vytok. Rekla jsem to vse u doktora a rikal ze je to treba fakt tehotenstvi ale ze uvidime z krve. Kdyz to bude tak pravdepodobne bych mela byt v 4. Tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.4.25 11:12
@Barevné klubíčko píše: Více

Ne ja byla u doktora protoze mam pcos a potrebuju radu od doktora, a on se koukal ze ovoluce probehla v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
23.4.25 11:16

@Stela23 Tak moc drzim palce :kytka: :) jsem zvedava na vysledky z krve, urcite pak dej vedet :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.4.25 11:17

@lísteček urcite dam vedet a dekuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.25 11:56

Dobrý den, v pondělí jsem si udelala test a vysel mi malý duch ale myslela jsem si ze se mi to jen zda dneska jsem si dělala dalsi a tentokrát jde vidět vice co myslite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.8.25 21:35

Dobry den jsem tu nova a mam dotaz jsem po vyndání tělíska ask měsíc a pul mela jsem styk s přítelem s kondomem a pak bez ale menstruaci jsem mela 1 sprna 3 dny jenom bez špinění ale ja jsi myslela ze jse porad srovnávají hormony po vyndání tělísku ale poslední dobou mi neji porad dobre udělala jsem jsi test mam test ale v 5h mi to ukázala slabou čárku pak zmizela a o 4 h později jsem jsi udělala pos proudem a vyšlo mi todle neni to falešný výsledek? Po ms jsem nebo jsem vážně těhotná na začátku muzu prosim naky komentář kdo tomu rozumí diky! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.25 10:17

@Klara284 Ahoj, tenhle test není dělaný na testování proudem. U tohoto testu 100% vím, že když jej namočíš nad rysku, tak ukáže druhou čárku vždy.
Pokud jsi měla druhou čárku i na předchozím testu, nezbývá než testování zopakovat. Držím palce :)

• Citovat
  • Upravit
4
25.8.25 15:30

Dobrý den s přítelem se smažíme o miminko a ted se mi ukázal na testu duch :,( a pak na dalším testu nevim poraďte prosím zda ano či ne dekuji když to přiložím na světlo k telefonu jdou tam vydet dvě čárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí