Clear Blue digital před menstruací

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.4.25 14:11

Clear Blue digital před MS

Ahojky, vím že se má nejlépe testovat po vynechání MS :D. Ale zajímá mě jen jestli někomu ukázal pozitivní výsledek digitální Clear Blue ještě před MS. Četla jsem ze se může dělat 5 dní před tak mě zajímá jaké máte zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
392
14.4.25 14:29
@Anonymní píše: Více

Za mě tedy před MS, třeba den/dva může mít ducha obyčejný papírkový test. Digitální bych nechala na to zpoždění. :kytka: Ale třeba někdo má jinou zkušenost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
14.4.25 14:45

Ahoj já mám dobré zkušenosti první ze včera
A druhý p
Obrázek minulý rok přesně cca rok ❤️ ❤️ 🌈 🤞 tak že si myslím že určitě jsou kvalitní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.25 15:34

@Kejtty33 gratuluju :srdce:. Ja právě ted koukala na YouTube video od MamaDomisha kde testovala těhotenské testy a tam právě říkala ze ten Clear Blue lze delat i dříve před MS :D. Mam to dostat az 25.4. ale nechce se mi čekat :D 🤭

• Citovat
  • Upravit
181
14.4.25 16:14

Tak to nevím jestli je to tak dlouho ještě bych počkala dnes je teprve 14. Myslím že to ukazuje 5 dní před MS :think: tak že nevím kolik jsi dpo video jsem taky viděla 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.25 16:21

@Kejtty33 ja bych počkala aspoň do 20.4. teď je ještě brzo

• Citovat
  • Upravit
181
14.4.25 16:25

Dobře tak držím Palečky 🤞 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.25 17:41

@Kejtty33 děkuju :srdce: :hug: a co ty jak se cítíš? A kolik dni před MS sis dělala test?

• Citovat
  • Upravit
10921
14.4.25 18:45

Video jsem pred lety videla, pekne to tam cely pomotala, takze se tim nerid. Absolutne tomu evidentne nerozumi.

Ale jo, pozitivni bejt klidne muze, zalezi, kdy byla ovulace. Kazdopadne papirkovej test to zachyti vetsinou driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.25 18:58

@DandátkoP no ovulaci jsem měla nejspíš úterý :nevim: :think: podle testu v pondělí mi to tak přišlo a v úterý jsem měla silný bolesti v podbřišku tak tipuju to úterý :D

• Citovat
  • Upravit
10921
14.4.25 19:35

Jako teprve minulý úterý? To ještě nebudes mit nic na testu, to je moc brzo. Prvniho ducha chytnes tak 9. den po ovulaci, kdyz jde vsechno rychle, nekdo i dyl. Na druhou stranu, tema bolestms bych se zas tolik neridila. Pokus to nemas potvrzeny ultrazvukem nebo ovu testama, tak je to jedno velky mozna. Drzim palce s klidne zkus obyc papirkovej test. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.25 20:11

@DandátkoP chtěla zkusit az tak ten pátek - neděle jestli třeba neco náhodu :think:. Mám koupený i mamatest ten plastový tak možná ten zkusím první. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10921
14.4.25 20:25

Realne by mel bejt digital s citlivosti 25 tzn. nizsi citlivost tzn. Zachyti to az dyl. Mama test je citlivost 10, mel by zachytit driv. Kdyz jsem mela ducha na mama testu a nebyl falesnej, protoze na to bacha, mama testy to delaj radi, tak byl i CB pozitivni. Pak napis, jak si dopadla. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.25 20:28

@DandátkoP super děkuju za radu :srdce: dám vědět :hug:

• Citovat
  • Upravit
181
14.4.25 21:04

Já to měla celkove velmi divně 11.3 mi našla cystu (33 mm praskla za 4 dny) obvodacka řekla že nebudu ovulovat 31.1 jsem měla výtok a bolesti jako při ovulaci no a už 10 dpo jsem našla náznak a dnes jsem asi 13 14 dpo 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí