Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, před 11 dny jsme byli s manželem na prvním IUI. V pátek bych si měla dělat test, ale vim, ze ženy začínají testovat už po 10 dnech, tak jsem taky nevydržela a to taky asi z toho důvodu, že jsem včera měla horečky a pozitivní na Covid. Takže možná i strach, zda to nemůže mít špatný vliv. Po minutě byl test negativní, ale asi po 5 jsem si všimla, ze se nahoře udělala čárka. Nemáte s tím některá zkušenost? Děkuji Vám.
A dostala si injekci před? Desátý den ještě může dělat slabou čárku ta. Zkus za dva dny, a když zesílí, bude to jasný. Držím palečky 🍀 🌻
@Maybeanotherbaby ano injekci 25. a IUI 27. Tak si myslím, že ta injekce by na to neměla už mít vliv a očekávaná menstruace by měla přijít cca od zítra. Moc dekuju 🙏🏼
Vyzkousej spis jiné testy, ty clearblue mají nižší citlivost.
@Kriss Tina zkusím gs mamatest zítra ráno. Myslela jsem, že ty od clearblue jsou nejlepší, ale ve spousta diskuzích jsem našla, že po chvíli ukáže falešného ducha
@Lucy_cy spis ty mamatesty ukazuji falešné duchy, clearblue jsou spolehlivé, ale mají nižší citlivost, takže to není moc na loveni duchu. Něco na nich bývá nejdřív tak 2 týdny od oplodnění.
Ja mela tento clearblue falesne pozitivni dvakrat a mamatesty mi vysly pozitivni spravne..