Clearblue Plus

Anonymní
18.5.23 15:24

Clearblue Plus

Ahoj s přítelem se snažíme o miminko již nějakou dobu pořád bez výsledku, ale dneska mi to nedalo, protože jsem jak na emocionální houpačce, Ms má zpoždění nějaký ten den a udělala jsem si test. Zda se mi že vidím slabou čárku, ale ta vyskočila skoro až k těm 10 minutám co clearblue uvádí, že po 10 by se výsledky číst neměli. Máte nějaké zkušenosti, že by clearblue plus dělal falešné čárky před limitem? Moc děkuji :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
18.5.23 16:19

Určitě je to čárka? Já tam vidím hodně špatně takovou tenkou, to vypadá spis na rysku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
18.5.23 16:54
@Anonymní píše:
Ahoj s přítelem se snažíme o miminko již nějakou dobu pořád bez výsledku, ale dneska mi to nedalo, protože jsem jak na emocionální houpačce, Ms má zpoždění nějaký ten den a udělala jsem si test. Zda se mi že vidím slabou čárku, ale ta vyskočila skoro až k těm 10 minutám co clearblue uvádí, že po 10 by se výsledky číst neměli. Máte nějaké zkušenosti, že by clearblue plus dělal falešné čárky před limitem? Moc děkuji :*

Ja tam naopak slabe + vidim. Koupila bych levnejsi testy a testovala rano, zda test sili.
Drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
18.5.23 17:03
@Anonymní píše:
Ahoj s přítelem se snažíme o miminko již nějakou dobu pořád bez výsledku, ale dneska mi to nedalo, protože jsem jak na emocionální houpačce, Ms má zpoždění nějaký ten den a udělala jsem si test. Zda se mi že vidím slabou čárku, ale ta vyskočila skoro až k těm 10 minutám co clearblue uvádí, že po 10 by se výsledky číst neměli. Máte nějaké zkušenosti, že by clearblue plus dělal falešné čárky před limitem? Moc děkuji :*

Zkušenost s tímto testem nemám, ale + tam slabě určitě vidět je…zkus testovat ráno klidně levnějším testem :mavam: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí