Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je negativní. A jestli máš před ovulací, tak jsi asi těžko těhotná
Připadá mi, že jste nechtěli, to co jsem napsala. Klasicke testy, na tich mam duchy a tady na tom dig. Je vidět znaménko, které znamená negativitu, ale pod tím je vidět trochu 1-2,ačkoliv se mi to nepodařilo vyfotit na telefon.
@Anonymní píše:
Připadá mi, že jste nechtěli, to co jsem napsala. Klasicke testy, na tich mam duchy a tady na tom dig. Je vidět znaménko, které znamená negativitu, ale pod tím je vidět trochu 1-2,ačkoliv se mi to nepodařilo vyfotit na telefon.
Tak vzhledem k tomu, ze digital je negativní a čekáš na ovulaci, tak ty papírkové asi nemají vypovídající hodnotu, ne?
A to, ze někde na digitalu prosvítá 1-2, když výsledek je jasně interpretovatelný, mi už přijde zvrhlé a to mě standardně lovení duchů nepobuřuje jako některé jiné uživatelky.
@Anonymní píše:Četla jsem a fotky prohlédla..hele asi takhle…pokud máš před ovulaci (to víš jak že před ní máš? Podle aplikace? testu? Nebo jak ji sleduješ? BT asi neměris, ta by v případě těhotenství byla stále zvysena) Tak bys musela být těhotná už z předchozího cyklu…tzn že by musel byt test jasně pozitivní…taky hodně papírkových testu dělá poslední dobou falesné duchy…fotky těch tvých duchu si sem nedala…jen fotku digitálního který je prostě negativní…takže nevím co chceš slyšet… Můžeš udělat to co se tady píše snad v každé diskusi ohledně testování..testovat dál cca co 2-3dny a nebo si dojít na krev…ale prostě z fotky negativního testu ti těhotenství nikdo nevykouka
Tohle už je fakt moc
jasně negativní, ovulace za dveřmi… Co čekáš?
@Anonymní píše:
Duch se na digitálním testu fakt vykoukat nedá
a jestli budeš mít ovulaci, tak jsi asi měla i menstruaci. Nebo z čeho usuzuješ, že by jsi měla být těhotná? Ty testy s " duchy" jsi sem nedala, tak co tady máme vymýšlet ![]()
Příbalový leták tam byl? dnes a denně se na takovou věc tu někdo ptá…číst příbalové letáky!
@Anonymní píše:
Na klasických testech jsou momentálně duchy úplně běžně. A na tom digitálním jsi to vykoukala akorát ty.
Tak vykoukat ducha na digitálním testu je extra level, o tom jsem tu ještě nečetla
Ale tys měla číst příbalák. Test je jasně negativní. Je jedno, co kde „prosvítá“ vyšlo ti - a to je negativní.
Dnes jsem si ho dělala znova, je to akorát šmejd. O tom se tady celou dobu bavím. Vyšel mi negativne a k tomu se přidal i ukazatel tydnu 1-2.
@Anonymní píše:
Dnes jsem si ho dělala znova, je to akorát šmejd. O tom se tady celou dobu bavím. Vyšel mi negativne a k tomu se přidal i ukazatel tydnu 1-2.
Stejne zretelne ukazující minus i 1-2 by me zajímalo, jak vypada, to bys mohla asi i reklamovat a vrátili by ti penize, to je totiz prokazatelne nefunkční vec. Kazdopadne ten, co jsi nam sem dala, byl jednoznačně negativní.
Šmejd to není, podle mě tomu prostě nerozumíš, jak to funguje
Dej sem fotku druhýho testu, vsadím se, že neukazuje zároveň - a 1-2.
Ahoj, chci se zeptat. Delala jsem si Clearblue test, ukazal mi negativni výsledek, ale pod tím znakem je trochu videt 1-2. Delala jsem si ho poprvé a nebim, zda to brat jako naprosto negativní výsledek. Přikládám foto.Neni to moc dobře vidět. Mate zkušenosti s tímto testem? Jinak na klasických testech mam mini dusiky, problem je, že mam zrovna pár dní před ovulaci.