Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?
Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...Holky jaky mate zkusenosti s Clearblue Ultra? Dela falesne duchy? Testovala jsem vcera odpoledne. Netusim kolik jsem DPO, ale Clearblue Digi s citlivosti 25 byl negativni
a kazetovy Pepino taky.
Jen tenhle Clearblue Ultra s citlivosti 10 mi vysel takto.
Ahoj,
Z vlastní zkušenosti bych ted doporucila Livsane papírky z Benu. Zacla jsem testovat brzy, protoze jsem si myslela, ze jsem mela ovulaci driv než ve skutečnosti asi proběhla. Ve čtvrtek jsem zaznamenala nidacni špinění, do té doby testy snehobile. V pátek ráno jsem delala livsane a vyběhl tam růžový duch po limitu (hodne po limitu). V sobotu ráno mi vyběhl duch po limitu (asi 10 minut) na dr maxovi a v neděli už duch v limitu(uz asi po minute). Dnes jsem delala in time z dmka a tam je už podle me normalne slaba čárka. Přikládám fotku.
Takže podle mě livsane odhalí hcg už fakt brzy, což samozřejmě má i svoje nevýhody. MS mam mít dnes.
@Agata96 Mě ukázal stejně jako obyčejný papírek…
Holky ho sem často dávají s duchy po limitu a falešnými duchy…Udělej jak je psáno výše Livsane…
@Týnka Kikina Děkuji, porad tomu nemůžu nějak verit a bojím se, že se něco pokazi. Snažím se na to neupínat ![]()
Myslela jsem, jakou budu mít radost, až ty dvě čárky budou, ale ted mam jen pocit strachu
Asi to musím vstřebat.
@Ladyhm Moc držím palečky, ať je vše v pořádku ![]()
Přesně vím co teď prožíváš, ale neboj-bude to lepší
Mě strach trošku opadl po 1.screeningu ![]()
Mám nejlepší zkušenost s Mamatesty. Clearblue mi 2× ukázal špatný výsledek. ![]()