Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Stalo se vám některý že vám digitální clearblue ukázal špatně? Bud - a přitom jste těhu byly nebo naopak ukázal + a nebyly jste? Já už nevim, ms mi měšká 3 dny, vždy chodila přesně. Začala jsem testovat asi 4 dny před očekávanou ms a jeden jedinej druh testu mi ukazoval slabou druhou čárku (3×) a to to byl test s citlivostí 25.Ted jsem zkoušela pepíno a mamatest s citlivostí 10 a je sněhobílej
tak přemejšlim jestli mám za ty prachy zkusit tenhle. I když asi je to zbytečný co? Kdybych byla tak s citlivostí 10 by to už měl poznat každej že?
Nejnovější recenze z kategorie Těhotenské testy
Máte zkušenost s Clearblue Těhotenský test s indikátorem?
Přidejte zkušenost s Clearblue Těhoten...Mně se Clearblue ukázal pozitivně, ale to už byl jen ověřovací test. Jinak já mám dobrou zkušenost právě s Mamatesty. Ale zkus si zajít na gyndu na krev, z té už to poznat je ![]()
@Lucjeje Děkuju,to zkusim v pondělí jestli to do tý doby nedostanu. V pozorování čípku se asi nevyznáš vid?
Me kolikrat ms meskala protoze jsem na to myslela. Psychika je strasne silna potvora. Mamatesty jsou podle me spolehlivy, ale jeste bych pockala.ja mela slabou carku na testu 5den meskani. Zalezi, kdy probehla ovulace.
@Ivana 85 no 3 dny je dost kratka doba… Me clear nikdy nezklamal, mamatest ujazuje falesne duchy-ale nevim ktery
Pockej jeste alespon tyden a uvidis! Drzim palce ![]()
@Ivana 85 To bohužel ne, já když mi vyšel první pozitivní test, tak jsem právě hned letěla k doktorce, ale na UTZ ještě nic neviděla, a v krvi jsem měla HCG, ale strašně málo, a za pár dní jsem to dostala, byla jsem cca v 6tt. No, a v červnu jsem to pro změnu dostala, a druhý den byl zase konec, tak jsem si jen tak preventivně udělala test, a byla tam
teď jsem 27tt
Tak ať to vyjde
a dej pak vědět
No asi mi nezbyde nic jinýho než místo na gyndu se objednat na psychiatrii
nebo už mi z toho vážně přeskočí. Snažíme se 11 měsíců po zamlklym těhotenství
@Ivana 85 Já mám Clearblue digi objednaný a v pondělí si pro něj jdu. Mám 12 dní zpožděnou MS. Dva testy značky Benu pozitivní a na Mamatestu pouze slabonkého ducha. Takže to ten digitální test v pondělí rozštípne, pokud to do té doby nedostanu. Je sice drahý, ale nikdy mě nezklamal.
@pavlats když já už si tentokrát koupila tolik testů že nevim jestli utrácet další prachy
během asi 8 dnů jsme si udělala asi 10 testů a jen na 3 z nich byla slabá čárka, takže asi prostě fakt jen zpoždění, ale chtěla bych to vědět jistě ![]()
Nám se to taky povedlo po 11 měsících
Já jsem tenkrát na té krvi taky byla v pátek
kdybych tam šla ve čtvrtek, tak by výsledky byly v pátek, a takhle jsem musela čekat do pondělí, a to na tom bylo to nejhorší.
@Ivana 85 No leze to do peněz. Ale ten digitální je opravdu spolehlivý. Takže, jestli chceš mít jistotu, jdi do něj.
Me digitalni clearblue ukazal - a tehu jsem byla a to jsem meskala uz dost dni. jediny test co mi ukazal druhou carku byl clearblue prouzkovy.ale v te dobe se tehu nevyvijelo a proto hcg nerostlo. takze za me clearblue ano ale jen prouzkovy.
Mně Clearblue (s ukazatelem týdnů) těhotenství neukázal v době, kdy mi ho jiné (levnější) potvrdily. Tak nevím.. a testovala jsem pár dní před vynecháním měsíčků.
No on má jinou citlivost(25) než testy levnější(10)takže se může stát, že někomu ukáže třeba později…Mě tedy potvrdil těhotenství i při douškovi na testu…