Slabá čárka na těhotenském testu před menstruací

4248
23.11.14 09:14

Slabá čárka na TT před MS

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, věřily by jste tomu že může jít o těhu pokud 3 dny před (ne)očekávanou MS vidíte na testu uplně slaboulinkou druhou čárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
23.11.14 09:22

Věřila bych, ale úplně stejně bych věřila, že je obrovská šance, že to samo odejde s tou MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
23.11.14 09:25
@Sibyla0 píše:
Věřila bych, ale úplně stejně bych věřila, že je obrovská šance, že to samo odejde s tou MS.

Asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
23.11.14 09:26

Nevěřila, zkoušela bych test až po očekávané ms znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
23.11.14 10:31

Mela jsem, ms prisla, navic podle teploty to spis byl anovulacni cyklus, graf byl blaznivy. Stejne tak ti tady nekdo napise, ze mel a bylo z toho uspesne tehotenstvi. Proste dle meho je to neprukazne a „vazne“ bych to zacala brat az pokud ms nedorazi a test bude jasne pozitivni. Ale asi bych se do terminu ms preventivne neopijela a nejedla tatarak…kdyby neco ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
29.11.14 09:22

@Syringa dik za optani, ms furt nic a test negativni, tak fakt nevim, jsem z toho poradne zmatena :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.16 22:36

slabé // den před ms

Ahojda, chtěla bych se zeptat dnes večer jsem našla // slabé čárky na tt. Mám den před ms. Zkoušela jsem to z večerní moči. Měla jsem test 10citlivost. Chtěla jsem se zeptat, zda je to možné, již před ms.co si o tom myslíte. Samozřejmě ještě vyčkám na další testy, jen mám dost fyzicky namahavu práci, dělám v marketu, takže někdy zvedám i 27kg v jedné bedně a nechci něco prošvihnout. Na druhou stranu mi přijde zbytečné v práci plašit, když to nemám ještě potvrzené od dr. Poraďte co teď. Příští týden mám mít noční, tak je to dost na rychlo a mám strach abych si nějak neublížila:-(dík za odpovědi :think:

• Citovat
  • Upravit
9970
13.1.16 22:57

Já měla u třetího těhu pozit test už 6 dní před ms…nesmyslně jsem testovala jak idiot, ani jsem nevěřila, že by tak brzy něco vykouklo, ale prostě mi to nedalo.. a ejhle…byly tam //
Sice hooodně slabolinký, ale bylo to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.16 16:23

:-)

Tak ráno jsem dělala test znovu a opravdu tam zas byli //. Jo to jsem celá já, taky testuju i když vím že tam asi nic nebude a hle:-DD Zítra pujdu na krev, tak uvidím jak to dopadne.:-)V práci jsemto už naznačila a asi nejsem jediná:-))
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
45
16.1.16 11:03

nemocnice

Tak jsem vcera rano byla u dr. a ten zjistil ze mam na levem vajecniku cystu prumer 5cm.tak me poslal do nemocnice, tam mi udalali hcg z krve 308.1 ale nic tam krome cysty nevideli, jen vacek s tekutinou.pres noc se mi udalo lepe, cysta neroste a tekutina mizi. Pustili me dom.za tyden do nemocnice na utz, v pondeli k memu gynekologovi.tak mi drzte pesti stesti at miminko vyjde a je spravne tam kde ma byt:-)ted doma jsem si dala zas test a carka sili:-) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.16 22:38

Vidíte ji?

Ahojky všem ;) jestli tu někdo ještě chodí :D moc tu nepíšu jen spíše pročítám vaše zkušenosti.. Snažíme se o druhé mimčo druhý měsíc po vysazení HA. Minulý měsíc jsem měla cyklus 29dní, takže bych měla ms dostat v neděli 30.10. 8o dnes jsem si dělala testík dopoledne takže tři dny před ms a vyšel mi tam na živo hezky viditelný duch ( doufám že hi uvidíte taky :D ).. U prvního těhu jsme měli problém, tedy manžel takže jsme se snažily rok a půl než jsme začali jezdit do olomouce.. Pak jen co nasadil mudr. antibiotika tak jsem hned zapadla :).. A právě dnes jsme měli jet na kontrolní test zda je vše v pořádku aby jsme se nesnažily zbytečně, tak proto jsem udělala test aby jsme nejeli zbytečně až tam.. :) tak prosím kukněte zda ho uvidíte :nevim: zítra mam v plánu testovat z ranní moči :roll: Je tu některá co měla ducha tři dny před ms a vyšlo jí to? Děkuji kočky :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
27.10.16 22:46

Čárku vidím ale uvidíš zítra já měla pěknou už před menzes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
27.10.16 22:56

Urcite testni i zitra a dej fotku. Tohle vypada nadejne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1275
27.10.16 23:13

Holky jen taková vsuvka s otázkou. První dva testy mi vyšli negativní a potom nakonec po týdnu pozitivní a pěkně tmavý a když jsem si ho dělala pár dní po tom tak čárka nebyla úplně tmavá ale trošku světlejší.. Jakto? :D já myslela že hcg jen sílí a tak mi to přišlo divné (těhu mám potvrzené) jsem jen zvědavá :lol: snad mě za to neukamenujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.16 23:55

Drzim palce at to vyjde.Ja mela taky takove testy den pred MS a pak prisly kramy :,(.Tak sem asi potratila :nevim:.Pristi tyden jdu na gyndu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex