Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@abidail ahooj..
tak dnes ráno jsem si dělala další a příjde mi to stejné jako včerejší..
Myslíš že to může být tím že mám ještě dva dny do ms??
nebo se může dušík vytratit a přijít ms?
pobolívá mě podbřišek jak při ms.. Občas i takový jakoby tlak.. ![]()
Ten úplně v pravo je z dnešního rána
příjde mi že jde vidět míň.. Asi z toho nic nebude co myslíte? ![]()
@KatieAndLily píše:
Holky jen taková vsuvka s otázkou. První dva testy mi vyšli negativní a potom nakonec po týdnu pozitivní a pěkně tmavý a když jsem si ho dělala pár dní po tom tak čárka nebyla úplně tmavá ale trošku světlejší.. Jakto?já myslela že hcg jen sílí a tak mi to přišlo divné (těhu mám potvrzené) jsem jen zvědavá
snad mě za to neukamenujete.
v pozdějším těhotenství už testy slábnou nebo jsou negativní, protože je hcg už vysoký a těhotenský testy jsou citlivé pro detekci raného těhotenství.. Tak jsem to aspoň teda pochytila jinde..
já jsem po silných čárkách už netestovala.. Neměla jsem testy ani důvod ![]()
@Jana Sveczova neboj ony nemusí hned den po dni sílit, záleží na koncentraci moci, barvy v testu apod. Ja měla dvakrát podobne čárky před ms a mam tu dva kluky ![]()
@Tichošlápek děkuji za uklidnění
dělala jsem si teď další (jsem blázen asi
) a příjde mi malinečko více viditelná.. Ale tak uvidíme. Je fakt že tam hraje hodně faktorů no.. Zkusím další zítra odpoledne
třeba bude silnější..snad nedojde ms.. ![]()
@Jana Sveczova ahoj, HCG stoupa ob den, ale ja i kdyz to vim, tak h. Tak jsem byla schopna testovat 2× denne, co kdyby nahodou
Drzim palce.
@Ivana 85 a ty jsi měla taky dušíky?? Jinak po upravě s filtrem jdou na fotce vidět hezky
jako ve skutečnosti taky jdou vidět na první pohled ale bojím se aby nedošla ms..
přikládám foto
po úpravě..
@Jana Sveczova ano, ale v dobe kdy jsem prispevek psala tak z toho nic nebylo.Ted uz diky bohu mam svoje 10ti mesicni zlaticko.Byla uz jsem zrala na blazinec a spotrebovala stovky testu
Kdyz jsem otehotnela, tak prvni testy vypadali podobne, testovala jsem tak 5 dni pred ms.
@Ivana 85 takže myslíš že mám naději když také testuji před ms
??? Zítra zkusím dopo. další
a uvidíme jestli od včerejšího bude více viditelná
![]()
@Jana Sveczova myslim ze nadeje tam je.Je to docela hezky videt. Zitra dej vedet.
@Ivana 85 tak čarečka zesiluje tak si myslím že se mimišek nabydluje..
co ty na to?
![]()