Slabá čárka na těhotenském testu před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28.10.16 08:15

@abidail ahooj.. :) tak dnes ráno jsem si dělala další a příjde mi to stejné jako včerejší.. :? Myslíš že to může být tím že mám ještě dva dny do ms?? 8o nebo se může dušík vytratit a přijít ms? :( pobolívá mě podbřišek jak při ms.. Občas i takový jakoby tlak.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 08:21

Ten úplně v pravo je z dnešního rána :( příjde mi že jde vidět míň.. Asi z toho nic nebude co myslíte? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 08:28

Na živo vypadají všechny stejně.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
28.10.16 09:11
@KatieAndLily píše:
Holky jen taková vsuvka s otázkou. První dva testy mi vyšli negativní a potom nakonec po týdnu pozitivní a pěkně tmavý a když jsem si ho dělala pár dní po tom tak čárka nebyla úplně tmavá ale trošku světlejší.. Jakto? :D já myslela že hcg jen sílí a tak mi to přišlo divné (těhu mám potvrzené) jsem jen zvědavá :lol: snad mě za to neukamenujete.

v pozdějším těhotenství už testy slábnou nebo jsou negativní, protože je hcg už vysoký a těhotenský testy jsou citlivé pro detekci raného těhotenství.. Tak jsem to aspoň teda pochytila jinde.. :nevim: já jsem po silných čárkách už netestovala.. Neměla jsem testy ani důvod :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
28.10.16 09:45

@Jana Sveczova neboj ony nemusí hned den po dni sílit, záleží na koncentraci moci, barvy v testu apod. Ja měla dvakrát podobne čárky před ms a mam tu dva kluky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 10:01

@Tichošlápek děkuji za uklidnění ;) dělala jsem si teď další (jsem blázen asi :D ) a příjde mi malinečko více viditelná.. Ale tak uvidíme. Je fakt že tam hraje hodně faktorů no.. Zkusím další zítra odpoledne :mrgreen: třeba bude silnější..snad nedojde ms.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
28.10.16 10:23

@Jana Sveczova ahoj, HCG stoupa ob den, ale ja i kdyz to vim, tak h. Tak jsem byla schopna testovat 2× denne, co kdyby nahodou :mrgreen: Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 10:52

@Ivana 85 jj přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 10:55

@Ivana 85 a ty jsi měla taky dušíky?? Jinak po upravě s filtrem jdou na fotce vidět hezky :mrgreen: jako ve skutečnosti taky jdou vidět na první pohled ale bojím se aby nedošla ms.. 8o :,( přikládám foto ;) po úpravě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
28.10.16 14:40

@Jana Sveczova ano, ale v dobe kdy jsem prispevek psala tak z toho nic nebylo.Ted uz diky bohu mam svoje 10ti mesicni zlaticko.Byla uz jsem zrala na blazinec a spotrebovala stovky testu :mrgreen: Kdyz jsem otehotnela, tak prvni testy vypadali podobne, testovala jsem tak 5 dni pred ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 16:31

@Ivana 85 takže myslíš že mám naději když také testuji před ms :mrgreen: :lol:??? Zítra zkusím dopo. další :D :lol: a uvidíme jestli od včerejšího bude více viditelná :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
28.10.16 19:34

@Jana Sveczova myslim ze nadeje tam je.Je to docela hezky videt. Zitra dej vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.16 19:48

;) jj dám vědět :) zatím díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 11:40

@Ivana 85 tak čarečka zesiluje tak si myslím že se mimišek nabydluje.. :) co ty na to? :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 11:41

Na živo jde vidět krásně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat