Slabá čárka na těhotenském testu před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.11.16 17:53

Ahojky já mám zase tenké čárky

V pondělí mi byla píchnutá injekce a vyvolání MS, ale i tak jsem zkoušela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.16 19:42

@ProsteTina vidím ji ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.16 19:43

@alena fifi takže to je náhoda nebo jste se snažily?? 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.11.16 07:37
@Jana Sveczova píše:
@alena fifi takže to je náhoda nebo jste se snažily?? 8o :)

Oboji :D Srpen vysetreni u gyn. bezne optala sem se a ona ze akorat ovuluji a mela sem i hlen ( nikdy drive sem nevedela ani ze to patri k tomu ) tak sme to ten den zkusili a nic. V zari cekala na hlen a nic. Rijen taky zadny hlen akorat 2 dny jako pred MS a tak jsme to 2× zkusili a uvidime ted co z toho bude 8o :lol:
Dnes srm testovala z druhe ranni moci byla sem zase uz ve 3 rano prvne. Carka byla jako vcera stejna. Tak uvidim zitra… :nevim:

Porad nejak neverim ze bych byla v tom… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.16 08:36

@alena fifi jo taaak :D no a vis co taky jak jsem si delala testy tak kdyz jsem si ho delala rano tak byla stejna jak predesly den a kdyz js ho udelala behem dopoledne tak byla vic videt.. Nechapu cim to je ale a bylo to tak.. :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.11.16 09:08
@Jana Sveczova píše:
@alena fifi jo taaak :D no a vis co taky jak jsem si delala testy tak kdyz jsem si ho delala rano tak byla stejna jak predesly den a kdyz js ho udelala behem dopoledne tak byla vic videt.. Nechapu cim to je ale a bylo to tak.. :palec: :mrgreen:

A mas uz mimco nebo teprve zkousite? Ja jsem tu nova takze jsem toho tu moc neprocetla. Zatim cekam dnes mam dostat MS zatim nic.
Testy jsou zaludny hold :D uvidime dal… pritelovi sem to rekla ale on tomu zatim moc neveri :roll:
A kdy zajit prvne k lekari?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.16 12:08

@alena fifi ja uz mam doma holcicku 21m.. :) a ted mi vysel ten testik tak uvidime co bude toho 14teho u dr.. :) :srdce: no a zkus jeste testik zitra a jak bude vic silna carka tak si zavolej a objednej se k dr :palec: dej foto kdyztak jak ti vysel testik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.11.16 14:44

Zdravím všechny. Od rána do diskuze nahlížím. Mám 5 dní do MS, 8 či 9 DPO. Přidávám fotku z dnešního rána. Co myslíte? Díky za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
4.11.16 23:36
@Hanca81 píše:
Zdravím všechny. Od rána do diskuze nahlížím. Mám 5 dní do MS, 8 či 9 DPO. Přidávám fotku z dnešního rána. Co myslíte? Díky za reakci.

Vidim 2 carky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.11.16 07:42

Tak dnesni ranni testik. Videt slabsi myslim nezli predtim. MS nikde. Zato stale trapi mykoza druhy vecer zavadim globule myslite ze carka je slabsi rano tim? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.11.16 09:15

@alena fifi To vypadá hodně dobře. :potlesk: Držím palce.
Já jsem přes noc trochu vystřízlivěla - počkám minimálně do pondělí a pak zkusím jiný test. Nezdá se mi to pravděpodobné. První po roce a s podporou hormonů…a teď že by bez ničeho a hned, jen co se chlap konečně rozhodne přestat si dávat pozor… Připadá mi to až moc neuvěřitelné. ;) Byla bych šťastná jak blecha. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.11.16 10:29
@Hanca81 píše:
@alena fifi To vypadá hodně dobře. :potlesk: Držím palce.
Já jsem přes noc trochu vystřízlivěla - počkám minimálně do pondělí a pak zkusím jiný test. Nezdá se mi to pravděpodobné. První po roce a s podporou hormonů…a teď že by bez ničeho a hned, jen co se chlap konečně rozhodne přestat si dávat pozor… Připadá mi to až moc neuvěřitelné. ;) Byla bych šťastná jak blecha. :)

Moc ti drzim palce, dve carky tam mas viditelne. :potlesk: planujete prvni tedy? :srdce:

Nemuzu uverit ani ja ze mam pozitivni, dnes testuji 4.den. MS 2 dny zpozdeni. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.11.16 18:08

Ne, ne. Máme doma jednu předškolačku - k ní patřilo to, že vyšla po roce snažení a za asistence hormonů.
Pak se chlap šprajcoval, že už druhé nechce. Přemlouvám ho už hooodně dlouho. A dávat si pozor bylo na něm - antikoncepci neberu. Víc než pět let mu to vycházelo…Teď se hlídat sám od sebe přestal. Radši jsem to nekomentovala, i když vnitřně skáču radostí. Táhne mi na 36 a poslední dobou začínám mít pocit, že už to s dalším mazlíčkem začíná být teď nebo nikdy (s nikdy se zatím nehodlám smířit) ;).
@alena fifi Myslím, že tolik testů prostě kecat nemůže a že je to tam. Ať se tam prcek pěkně zavrtá. :palec: Možná jsi to už psala… Bude to první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.11.16 18:18

Měl tu někdo pozitivní test cca 8-9 po OVU? Přijde mi to strašně brzy a navíc se to dalo normálně vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.11.16 18:48
@Hanca81 píše:

Ahoj :mavam:, tak dušík tam je krásný, ale hodně holek tu v diskuzích tvrdí, že tyto fialové testy dělají falešné dušíky, naopak od dr. Maxe je dobrý. Já osobní zkušenost s tímto nemám :nevim: Přeji Ti, ať se dušík objeví i na jiných testech a hlavně, ať sílí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí