Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V pondělí mi byla píchnutá injekce a vyvolání MS, ale i tak jsem zkoušela
@Jana Sveczova píše:
@alena fifi takže to je náhoda nebo jste se snažily??![]()
Oboji
Srpen vysetreni u gyn. bezne optala sem se a ona ze akorat ovuluji a mela sem i hlen ( nikdy drive sem nevedela ani ze to patri k tomu ) tak sme to ten den zkusili a nic. V zari cekala na hlen a nic. Rijen taky zadny hlen akorat 2 dny jako pred MS a tak jsme to 2× zkusili a uvidime ted co z toho bude
![]()
Dnes srm testovala z druhe ranni moci byla sem zase uz ve 3 rano prvne. Carka byla jako vcera stejna. Tak uvidim zitra… ![]()
Porad nejak neverim ze bych byla v tom… ![]()
@alena fifi jo taaak
no a vis co taky jak jsem si delala testy tak kdyz jsem si ho delala rano tak byla stejna jak predesly den a kdyz js ho udelala behem dopoledne tak byla vic videt.. Nechapu cim to je ale a bylo to tak..
![]()
@Jana Sveczova píše:
@alena fifi jo taaakno a vis co taky jak jsem si delala testy tak kdyz jsem si ho delala rano tak byla stejna jak predesly den a kdyz js ho udelala behem dopoledne tak byla vic videt.. Nechapu cim to je ale a bylo to tak..
![]()
A mas uz mimco nebo teprve zkousite? Ja jsem tu nova takze jsem toho tu moc neprocetla. Zatim cekam dnes mam dostat MS zatim nic.
Testy jsou zaludny hold
uvidime dal… pritelovi sem to rekla ale on tomu zatim moc neveri ![]()
A kdy zajit prvne k lekari?
@alena fifi ja uz mam doma holcicku 21m..
a ted mi vysel ten testik tak uvidime co bude toho 14teho u dr..
no a zkus jeste testik zitra a jak bude vic silna carka tak si zavolej a objednej se k dr
dej foto kdyztak jak ti vysel testik ![]()
Zdravím všechny. Od rána do diskuze nahlížím. Mám 5 dní do MS, 8 či 9 DPO. Přidávám fotku z dnešního rána. Co myslíte? Díky za reakci.
@Hanca81 píše:
Zdravím všechny. Od rána do diskuze nahlížím. Mám 5 dní do MS, 8 či 9 DPO. Přidávám fotku z dnešního rána. Co myslíte? Díky za reakci.
Vidim 2 carky ![]()
Tak dnesni ranni testik. Videt slabsi myslim nezli predtim. MS nikde. Zato stale trapi mykoza druhy vecer zavadim globule myslite ze carka je slabsi rano tim? ![]()
@alena fifi To vypadá hodně dobře.
Držím palce.
Já jsem přes noc trochu vystřízlivěla - počkám minimálně do pondělí a pak zkusím jiný test. Nezdá se mi to pravděpodobné. První po roce a s podporou hormonů…a teď že by bez ničeho a hned, jen co se chlap konečně rozhodne přestat si dávat pozor… Připadá mi to až moc neuvěřitelné.
Byla bych šťastná jak blecha. ![]()
@Hanca81 píše:
@alena fifi To vypadá hodně dobře.Držím palce.
Já jsem přes noc trochu vystřízlivěla - počkám minimálně do pondělí a pak zkusím jiný test. Nezdá se mi to pravděpodobné. První po roce a s podporou hormonů…a teď že by bez ničeho a hned, jen co se chlap konečně rozhodne přestat si dávat pozor… Připadá mi to až moc neuvěřitelné.Byla bych šťastná jak blecha.
Moc ti drzim palce, dve carky tam mas viditelne.
planujete prvni tedy? ![]()
Nemuzu uverit ani ja ze mam pozitivni, dnes testuji 4.den. MS 2 dny zpozdeni. ![]()
Ne, ne. Máme doma jednu předškolačku - k ní patřilo to, že vyšla po roce snažení a za asistence hormonů.
Pak se chlap šprajcoval, že už druhé nechce. Přemlouvám ho už hooodně dlouho. A dávat si pozor bylo na něm - antikoncepci neberu. Víc než pět let mu to vycházelo…Teď se hlídat sám od sebe přestal. Radši jsem to nekomentovala, i když vnitřně skáču radostí. Táhne mi na 36 a poslední dobou začínám mít pocit, že už to s dalším mazlíčkem začíná být teď nebo nikdy (s nikdy se zatím nehodlám smířit)
.
@alena fifi Myslím, že tolik testů prostě kecat nemůže a že je to tam. Ať se tam prcek pěkně zavrtá.
Možná jsi to už psala… Bude to první?
Měl tu někdo pozitivní test cca 8-9 po OVU? Přijde mi to strašně brzy a navíc se to dalo normálně vyfotit.
@Hanca81 píše:
Ahoj
, tak dušík tam je krásný, ale hodně holek tu v diskuzích tvrdí, že tyto fialové testy dělají falešné dušíky, naopak od dr. Maxe je dobrý. Já osobní zkušenost s tímto nemám
Přeji Ti, ať se dušík objeví i na jiných testech a hlavně, ať sílí. ![]()