Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maxinda však v balení jsou dva tak i v úterý a jak bude tak to už prdím
.. Zítra volám na gyndu ![]()
@Jana Sveczova Tak to jó, já mám dobrý zkušenosti s tím klasickým dr. Maxem testem, holky tu píšou, že nedělá falešný duchy a mám pocit, že Ty jsi maxem testovala, že? Já jsem zvědavá, co já zítra… ![]()
@maxinda jj na něm mi vyšla ta pěkná čárečka, sice světlá ale šla hezky vidět ![]()
Ahojky tak jsem dnes testovala a vysledek viz.foto.. V levo je sobotni a v pravo dnesni
na gyndu jdu az 14.11. Me do te doby jebne
tal dlouho cekat ![]()
No, krásný, tak to moc gratuluji, čárka pěkně sílí. V kolikátým teda jsi? Já myslím, že sice to čekání teď bude delší, ale za to pak už bude na UZT alespoň něco vidět, myslím, že i srdíčko
@maxinda jj
no a ja nevim myslim si ze nejak kolem 4tt..
nemuzu se dockat ![]()
@maxinda jj
budu se spistredit na malou a ono to utece rychleji
![]()
Ahoj devcata,
je to pozitivni? Cca 10 dni po DPO. Testovala jsem dnes rano prvne (carka objevena po limitu), do MS zbyvaji 2 dny. Uz tyden poboliva podbrisek, vajecniky, unava, bolest prsu, plet horsi.
Pred MS mam pobolivani jen 1 den. Nechci plasit zbytecne.
@alena fifi Je to tam
Myslím, že zbytečně neplašíš, tiše gratuluji. Kdy nečekáš MS?
@maxinda píše:
@alena fifi Je to tamMyslím, že zbytečně neplašíš, tiše gratuluji. Kdy nečekáš MS?
Cyklus mam 34 dni pravidelny. Ovu byla tento mesic cca 22.-24.10 dle bolesti bricha, typicky OVU hlen sem tento mesic nezaznamenala na spodnim pradle.
MS mam dostat 4.11. pozitri. Uz tyden me poboliva podbrisek, citim vajecniky, unava, horsi plet, poboliva leve prso, dva dny po styku jasne bily kremovy vytok trval 2 dny.
Dnes poprve testuji (2dny pred MS). Podbrisek a vajecniky pobolivaji porad tak nevim,… ![]()
Tak dlouho bolesti pred MS nemam, pouze 1 den pred.
@alena fifi Dušíka tam máš krásného, teď do MS už bych netestovala a uvidíš, buď ji dostaneš a nebo ne, ale podle testu těhotná jsi, tak začni myslet pozitivně, těhotenské příznaky máš taky, tak se nestresuj, však ona si s tím příroda poradí ![]()
Holky mohu se tady zeptat zda když je po zahnizďování i klasické krvácení pár dní, jedná se o potrat? Menzes mám dostat právěže až za týden, nikdy nemám dříve a špinila jsem 12 dní od sexu, kdy byla ovulace a pak krvácení, žádně bolesti jen jakoby nafouklé břicho a bolest v prsou jako při těhu (už jedno dítě mám), teď právě nevím zda je to potrat nebo menzes dříve nebo jestli to může být ještě uhnizdování