Slabá čárka na těhotenském testu před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
8.11.16 18:52

Holky tak soubor testiku dnes posledni delany az odpoledne :)
je cas jit k doktorce. tento tyden ma dovolenou tak to musim vydrzet do pristiho tydne :roll:
hokus pokus na podruhe a vyslo to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.11.16 07:46

@alena fifi :dance: :potlesk: :dance: Není pochyb! GRATULUJI!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.11.16 08:18
@Hanca81 píše:
@alena fifi :dance: :potlesk: :dance: Není pochyb! GRATULUJI!

moc dekuji :lol: pristi tyden jdu k doktorce. tak uvidime jak to byde dal pokracovat :hug:

a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.11.16 08:31

@alena fifi MS zatím nikde. Možná zabloudím odpoledne do obchodu pro test. :oops: ;) A vypadá to, že chlap se prostě chce snažit. ;) Což je nejdůležitější. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.11.16 09:28
@Hanca81 píše:
@alena fifi MS zatím nikde. Možná zabloudím odpoledne do obchodu pro test. :oops: ;) A vypadá to, že chlap se prostě chce snažit. ;) Což je nejdůležitější. :D

kolik dni mas zpozdeni? jj kup a posli foto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
9.11.16 09:38
@Hanca81 píše:
@alena fifi MS zatím nikde. Možná zabloudím odpoledne do obchodu pro test. :oops: ;) A vypadá to, že chlap se prostě chce snažit. ;) Což je nejdůležitější. :D

kolik dni mas zpozdeni? jj kup a posli foto :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.11.16 10:00

Dnes je termín MS, ale podle premenstruačního syndromu mám pocit, že to stejně plus mínus do konce týdne dostanu. Myslím, že test odpoledne koupím a zítra ráno testuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.11.16 07:30

Ahoj holky, takže na Dr. Max testu nic. Ten GS mamatest, co jsem sem dávala vyfocený musel být špatný. MS zatím nedorazila. Budu vás informovat. ;) Už jste přesídlili do nějaké těhotenské skupinky? Ať vám můžu fandit… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.11.16 09:50
@Hanca81 píše:
Ahoj holky, takže na Dr. Max testu nic. Ten GS mamatest, co jsem sem dávala vyfocený musel být špatný. MS zatím nedorazila. Budu vás informovat. ;) Už jste přesídlili do nějaké těhotenské skupinky? Ať vám můžu fandit… :)

ja mela nejaky Women… nevim uz presne v ruzovy krabicce. tak zkus jiny testik.
drzim palce. jeste ve skupine jine nejsem. vcera mi to tedy dalo zabrat a celou nic taky zvraceni a zase zvraceni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
10.11.16 11:54

@alena fifi Ajaj, to Tě lituji. Já jsem u prvního zvracela od 6 tt, někdy od 8 tt do 10 tt a pak znovu od 12 tt do 16 tt jsem si i poležela kvůli zvracení na kapačkách. Celých 15 kg jsem zhubla a pak je nabrala, pak porodila a šla z porodnice hubenější než před otěhotněním. ;) Malé vykládám, že je z jablečné dětské výživy a sucharů.
Od toho 16 tt mi bylo dobře, jela jsem i na dovču a chodila normálně do práce. Neboj, bude líp. ;) Na zvracení pomáhá prý meduňka, máta, zázvor… dát si dvě bebe sušenky (cukr) ještě než vstaneš z postele. To mi doporučoval i doktor. Ale stejně nepomohlo v mém případě nic. Snad to u Tebe bude lepší. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
10.11.16 12:37
@Hanca81 píše:
@alena fifi Ajaj, to Tě lituji. Já jsem u prvního zvracela od 6 tt, někdy od 8 tt do 10 tt a pak znovu od 12 tt do 16 tt jsem si i poležela kvůli zvracení na kapačkách. Celých 15 kg jsem zhubla a pak je nabrala, pak porodila a šla z porodnice hubenější než před otěhotněním. ;) Malé vykládám, že je z jablečné dětské výživy a sucharů.
Od toho 16 tt mi bylo dobře, jela jsem i na dovču a chodila normálně do práce. Neboj, bude líp. ;) Na zvracení pomáhá prý meduňka, máta, zázvor… dát si dvě bebe sušenky (cukr) ještě než vstaneš z postele. To mi doporučoval i doktor. Ale stejně nepomohlo v mém případě nic. Snad to u Tebe bude lepší. :hug:

dekuji ti moc jsem v 6tydnu ted tak snad to bude lepsi. cetla jsem ze pomaha cola v mensich davkach zkusim. dnes jsem mela caj a banan vic nic zatim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.16 21:16

@alena fifi ahojky :) no ten poslední je až po týdnu po nedostavené ms.. Nedělala jsem dřív protože mi to stačilo že už druhý den po vynechání ms byla krásně vidět ale stejně jsem nakonec udělala jestli tam je už úplná dálnice :mrgreen: a co ty?? Jak jsi na tom? Teď jsem tu moc nechodila.. :) jinak já jdu konečně zítra k dr. tak jsem zvědavá jestli půjde fazolka pěkně vidět a bude to tak jak má být snad :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.16 21:21

@Hanca81 ahojky jdu k dr. zítra tak drž palce ať je něco vidět a je vše ok ;) jinak co ty? Nechce se mi to pročítat zpětně :mrgreen:.
Jinak rána jsou celkem děsné, nezvracím ale je mi teda blbě dost. I několikrát za den.. Doufám že nebude hůř.. :poblion: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
13.11.16 21:33

Ahoj holky, mam zpozdeni 8dni a zitra si chci delat test…tak jsem zvedava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.11.16 06:48
@Jana Sveczova píše:
@alena fifi ahojky :) no ten poslední je až po týdnu po nedostavené ms.. Nedělala jsem dřív protože mi to stačilo že už druhý den po vynechání ms byla krásně vidět ale stejně jsem nakonec udělala jestli tam je už úplná dálnice :mrgreen: a co ty?? Jak jsi na tom? Teď jsem tu moc nechodila.. :) jinak já jdu konečně zítra k dr. tak jsem zvědavá jestli půjde fazolka pěkně vidět a bude to tak jak má být snad :) :srdce:

ahojky tak to je super zprava :potlesk: :lol:
dnes odpo chci jit k doktorce snad me vezme jeste dnes. Jinak uz dobry spatne mi neni jen rano nevolno byva ale v mire.
chtela bych se s ni dohodnout ze od ledna pujdu marodit delam v gastronomii a to mi moc nedela dobre. Navic sefik chce rekonstruovat pension takze me bude muset vypovedet. Je mi pres 33, prvni mimco a po 2 OP cipku tak bude lepsi byt doma v klidu. Tehotnou me stejne uz od jara nikdo nezamestna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí