Slabá čárka na těhotenském testu před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lo
6285
28.12.20 13:58

Jo a čárka byla u mě tehdy vidět méně. To bude dobré, držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
28.12.20 16:28
@Domka44 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, menzes mám dostat až za dva dny.. ale bolelo mě 3 dny v podbrisku, jako bych to už měla dostat a včera vecer jsem po sexu začala špinit. Udelala jsem si dnes test jen tak pro jistotu a mám tam slabou čárku. Vim ze ovulaci jsem měla 17.12. Myslíte, ze mužů byt těhotná? Jsem z toho trochu zmatená. A bojim se vlastně radovat, kdyby to byl plany poplach. Ale i tak mě zajímají vase zkušenosti. Moc dekuji a hezky den🙂

Zkus testovat znovu den až dva dny po vynechání MS, ale vypadá to velmi nadějně :-) Bohužel však MS může být silnější a prcek se nemusí udržet, proto raději testuji až po vynechání kvůli zbytečnému zklamání. Každopádně přeji, ať to dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
31.1.21 22:35

@Jana Sveczova ahojky a jak si dopadla?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.3.21 13:14

Zdravím děvčata, 2 dny před očekávanou Ms, co myslíte? Posledních pár dní hrozná unava, pnutí na prsou.. :think: ve středu udělám ještě jeden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.4.22 15:52

Tehotensky test

Ahoj holky chtela jsem se zeptat jestli vidim dobre toho mini slabeho ducha a nebo jsem najivni a chci to tam videt 😁 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.4.22 16:02

@NatNat21 jak jste dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
5.4.22 19:02

@Ns12 Vidím, za pár dní zopakuj, pokud bude sílit, je to na dobré cestě, nebo zkus jiný test, tyhle fialky rády dělají duchy, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.4.22 19:35

@Týnka Kikina no dnes jsem koupila jiny test v dr maxovi tak zkusim rano. Nebo dnes jsem delala az odpoledne nebot jsem nevidrzela skrze nevolnosti a bolest v podbrisku u jizvy🙈 tak dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
6.4.22 11:22

@Ns12 Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.4.22 15:51

@Týnka Kikina tak dnes rano silna carka tak uvidime jestli dorazi ms nebo ne 😁dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
6.4.22 16:08

@Ns12 Tak to jsou ty nejlepší zprávy :hug: 🤞 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.8.22 19:12

Ahojte chtěla bych se jen zeptát zítra bych měla dostatek Ms a včera sem si dělala těhu test a vyšli mi pozitivní test ale slaboulinky ale jde vidět myslíte že sem v tom nebo to znamená že přichází Ms žádné příznaky nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
5.8.22 19:25

@naty3357 Když Ti vyšel pozitivní test, tak ms s největší pravděpodobností nedojde-ale nezaručí to nikdo…Jinak já před ms a s pozitivním testem také žádné příznaky neměla, ty nastoupily až mnohem později…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
5.8.22 21:23

@Týnka Kikina Moc děkuji :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
6.8.22 00:04

@naty3357
Je možný, že těhotná budeš :)
Já měla pozitivní testík (duch) už cca 3-4dny před MS a vyšlo to :)
Příznaky jsem neměla, ale cca týden po vynechání MS už to pomaličku přicházelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí