Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo a čárka byla u mě tehdy vidět méně. To bude dobré, držím palce ![]()
@Domka44 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, menzes mám dostat až za dva dny.. ale bolelo mě 3 dny v podbrisku, jako bych to už měla dostat a včera vecer jsem po sexu začala špinit. Udelala jsem si dnes test jen tak pro jistotu a mám tam slabou čárku. Vim ze ovulaci jsem měla 17.12. Myslíte, ze mužů byt těhotná? Jsem z toho trochu zmatená. A bojim se vlastně radovat, kdyby to byl plany poplach. Ale i tak mě zajímají vase zkušenosti. Moc dekuji a hezky den🙂
Zkus testovat znovu den až dva dny po vynechání MS, ale vypadá to velmi nadějně
Bohužel však MS může být silnější a prcek se nemusí udržet, proto raději testuji až po vynechání kvůli zbytečnému zklamání. Každopádně přeji, ať to dobře dopadne ![]()
Zdravím děvčata, 2 dny před očekávanou Ms, co myslíte? Posledních pár dní hrozná unava, pnutí na prsou..
ve středu udělám ještě jeden..
Ahoj holky chtela jsem se zeptat jestli vidim dobre toho mini slabeho ducha a nebo jsem najivni a chci to tam videt 😁 ![]()
@Ns12 Vidím, za pár dní zopakuj, pokud bude sílit, je to na dobré cestě, nebo zkus jiný test, tyhle fialky rády dělají duchy, držím palce ![]()
@Týnka Kikina no dnes jsem koupila jiny test v dr maxovi tak zkusim rano. Nebo dnes jsem delala az odpoledne nebot jsem nevidrzela skrze nevolnosti a bolest v podbrisku u jizvy🙈 tak dekuji
@Týnka Kikina tak dnes rano silna carka tak uvidime jestli dorazi ms nebo ne 😁dekuji
Ahojte chtěla bych se jen zeptát zítra bych měla dostatek Ms a včera sem si dělala těhu test a vyšli mi pozitivní test ale slaboulinky ale jde vidět myslíte že sem v tom nebo to znamená že přichází Ms žádné příznaky nemám
@naty3357 Když Ti vyšel pozitivní test, tak ms s největší pravděpodobností nedojde-ale nezaručí to nikdo…Jinak já před ms a s pozitivním testem také žádné příznaky neměla, ty nastoupily až mnohem později…
@naty3357
Je možný, že těhotná budeš ![]()
Já měla pozitivní testík (duch) už cca 3-4dny před MS a vyšlo to ![]()
Příznaky jsem neměla, ale cca týden po vynechání MS už to pomaličku přicházelo ![]()