Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj mela ste nektera druhou carku na tt 2 dny pred ms a dopadlo to dobre? Diky za odpoved! Anonym, mam tu sestru.
Nerozumím tvému dotazu, promiň. Jakože druhá čárka na testu před ms znamená něco špatně??? ![]()
@mamina89 Proc spatne? Ptam se jestli mel nekdo taky pozitivni test pred ms jako ja a bylo vse v poradku. Jako ze to neodeslo s ms nebo tak.
V den ms jsem měla hotovou dálnici, takže takové 4 dny před ms bych taky měla ducha-čárku. Ono je to hodně individualní, to, jak to dopadne.
ale myslí pozitivně a gratuluji ![]()
@Anonymní píše:
@mamina89 Proc spatne? Ptam se jestli mel nekdo taky pozitivni test pred ms jako ja a bylo vse v poradku. Jako ze to neodeslo s ms nebo tak.
Protože to tak vyznělo z tveho dotazů. Před ms má miliony žen slabou druhou cárku na testu. Není to nic výjimečneho, vzácného. A jestli to odejde s ms? To ti nikdo nevyvesti. To nikdo neví, totiž.
je to tak 50:50 víš? Buď se chytne nebo ne. Good luck
![]()
@mamina89 Ja se ptala na zkusenosti tech, ktere to meli stejne. Ne na nejaky kazani? ![]()
@Anonymní píše:
@mamina89 Ja se ptala na zkusenosti tech, ktere to meli stejne. Ne na nejaky kazani?
Ale stejně jak ty, to má skoro každá, chápeš? Většina žen má slabou čárku na testu před ms. Záleží na ovulaci. Já ji tam měla taky a miliony žen taky. Kdy máš čárku na testu není vůbec podstatné. Jestli dva dny před ms, v den ms nebo dva dny po termínu ms. Důležité je, aby sílila, nic víc. Proto je tvůj dotaz, zda to tak někdo měl zvláštní. Ano měl. Skoro každý…
a některým se děti narodily a jinym to odešlo s ms nebo s pozdejsi ms. To už ti ale tady žádná neřekne, jak to bude u tebe. To poznáš. ![]()
@mamina89 Dekuji za vycerpavajici odpoved. Ale ja to chapu a vim jak funguje zenske telo. Neni mi 15
. Jessica muj dotaz pochopila a odpovedela mi na to co sem chtela
Rada bych v me situaci po vsem cim jsem si prosla cetla pozitivni reakce, ne tohle, nezlob se. Beru ultros na oddaleni ms.
@Anonymní píše:
@mamina89 Dekuji za vycerpavajici odpoved. Ale ja to chapu a vim jak funguje zenske telo. Neni mi 15. Jessica muj dotaz pochopila a odpovedela mi na to co sem chtela
Rada bych v me situaci po vsem cim jsem si prosla cetla pozitivni reakce, ne tohle, nezlob se. Beru ultros na oddaleni ms.
No tak ono to tak z tvého dotazů nevypadá. Ano mela jsem dvakrát slabou čárku na testu před ms. A mám dvě děti
pomohlo ti to? Jestli to tak budeš mít i ty, nikdo nevíme. Když si najdeš graf, kolik těhotenství odejde s ms, budeš vědět, kolik žen o to přišlo a kdyby se testovaly před ms, měly by dvě čárky na testu
být tebou počkám dva, tři dny a udělám si test znovu. Pokud bude částka sílit, je to ok. To už o něčem vypovídá a to je relevantní. Ne to, kdo měl čárky na testu před ms… To je naprosto nepodstatný údaj.
přeji ti hodně štěstí a klidný těhotenství ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj mela ste nektera druhou carku na tt 2 dny pred ms a dopadlo to dobre? Diky za odpoved! Anonym, mam tu sestru.
Jo i ne
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, menzes mám dostat až za dva dny.. ale bolelo mě 3 dny v podbrisku, jako bych to už měla dostat a včera vecer jsem po sexu začala špinit. Udelala jsem si dnes test jen tak pro jistotu a mám tam slabou čárku. Vim ze ovulaci jsem měla 17.12. Myslíte, ze mužů byt těhotná? Jsem z toho trochu zmatená. A bojim se vlastně radovat, kdyby to byl plany poplach. Ale i tak mě zajímají vase zkušenosti. Moc dekuji a hezky den🙂
@Domka44 čárka tam je, těhotná nejspíš si, jak to dopadne ti nikdo neřekne
Těhotná jsi,… ale jestli se to udrží…máš před MS… To je ve hvězdách.
Holky diky za odpověď. Vyckam. Co se má stat se stane. Budu jen doufat ![]()
Tak jsem to měla já a z mini ducha teď doma mám 2,5 měsíčního Jakuba, udržel se ![]()