Slabá čárka na těhotenském testu před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1818
22.1.20 20:44
@Anonymní píše:
Ahoj mela ste nektera druhou carku na tt 2 dny pred ms a dopadlo to dobre? Diky za odpoved! Anonym, mam tu sestru.

Nerozumím tvému dotazu, promiň. Jakože druhá čárka na testu před ms znamená něco špatně??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 20:46

@mamina89 Proc spatne? Ptam se jestli mel nekdo taky pozitivni test pred ms jako ja a bylo vse v poradku. Jako ze to neodeslo s ms nebo tak.

• Citovat
  • Upravit
1308
22.1.20 20:46

V den ms jsem měla hotovou dálnici, takže takové 4 dny před ms bych taky měla ducha-čárku. Ono je to hodně individualní, to, jak to dopadne. :) ale myslí pozitivně a gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 20:47

@Jessica4 Moc dekuji! :mavam: Doufam ze budu mit taky dalnici brzo :andel:

• Citovat
  • Upravit
1818
22.1.20 20:52
@Anonymní píše:
@mamina89 Proc spatne? Ptam se jestli mel nekdo taky pozitivni test pred ms jako ja a bylo vse v poradku. Jako ze to neodeslo s ms nebo tak.

Protože to tak vyznělo z tveho dotazů. Před ms má miliony žen slabou druhou cárku na testu. Není to nic výjimečneho, vzácného. A jestli to odejde s ms? To ti nikdo nevyvesti. To nikdo neví, totiž. :pankac: je to tak 50:50 víš? Buď se chytne nebo ne. Good luck :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 20:58

@mamina89 Ja se ptala na zkusenosti tech, ktere to meli stejne. Ne na nejaky kazani? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1818
22.1.20 21:00
@Anonymní píše:
@mamina89 Ja se ptala na zkusenosti tech, ktere to meli stejne. Ne na nejaky kazani? :nevim:

Ale stejně jak ty, to má skoro každá, chápeš? Většina žen má slabou čárku na testu před ms. Záleží na ovulaci. Já ji tam měla taky a miliony žen taky. Kdy máš čárku na testu není vůbec podstatné. Jestli dva dny před ms, v den ms nebo dva dny po termínu ms. Důležité je, aby sílila, nic víc. Proto je tvůj dotaz, zda to tak někdo měl zvláštní. Ano měl. Skoro každý… :nevim: a některým se děti narodily a jinym to odešlo s ms nebo s pozdejsi ms. To už ti ale tady žádná neřekne, jak to bude u tebe. To poznáš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 21:05

@mamina89 Dekuji za vycerpavajici odpoved. Ale ja to chapu a vim jak funguje zenske telo. Neni mi 15 :nevim:. Jessica muj dotaz pochopila a odpovedela mi na to co sem chtela :mavam: Rada bych v me situaci po vsem cim jsem si prosla cetla pozitivni reakce, ne tohle, nezlob se. Beru ultros na oddaleni ms.

• Citovat
  • Upravit
1818
22.1.20 21:15
@Anonymní píše:
@mamina89 Dekuji za vycerpavajici odpoved. Ale ja to chapu a vim jak funguje zenske telo. Neni mi 15 :nevim:. Jessica muj dotaz pochopila a odpovedela mi na to co sem chtela :mavam: Rada bych v me situaci po vsem cim jsem si prosla cetla pozitivni reakce, ne tohle, nezlob se. Beru ultros na oddaleni ms.

No tak ono to tak z tvého dotazů nevypadá. Ano mela jsem dvakrát slabou čárku na testu před ms. A mám dvě děti :nevim: pomohlo ti to? Jestli to tak budeš mít i ty, nikdo nevíme. Když si najdeš graf, kolik těhotenství odejde s ms, budeš vědět, kolik žen o to přišlo a kdyby se testovaly před ms, měly by dvě čárky na testu :nevim: být tebou počkám dva, tři dny a udělám si test znovu. Pokud bude částka sílit, je to ok. To už o něčem vypovídá a to je relevantní. Ne to, kdo měl čárky na testu před ms… To je naprosto nepodstatný údaj. :nevim: přeji ti hodně štěstí a klidný těhotenství :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
22.1.20 21:28
@Anonymní píše:
Ahoj mela ste nektera druhou carku na tt 2 dny pred ms a dopadlo to dobre? Diky za odpoved! Anonym, mam tu sestru.

Jo i ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.12.20 12:56

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, menzes mám dostat až za dva dny.. ale bolelo mě 3 dny v podbrisku, jako bych to už měla dostat a včera vecer jsem po sexu začala špinit. Udelala jsem si dnes test jen tak pro jistotu a mám tam slabou čárku. Vim ze ovulaci jsem měla 17.12. Myslíte, ze mužů byt těhotná? Jsem z toho trochu zmatená. A bojim se vlastně radovat, kdyby to byl plany poplach. Ale i tak mě zajímají vase zkušenosti. Moc dekuji a hezky den🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
28.12.20 13:00

@Domka44 čárka tam je, těhotná nejspíš si, jak to dopadne ti nikdo neřekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2044
28.12.20 13:04

Těhotná jsi,… ale jestli se to udrží…máš před MS… To je ve hvězdách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.12.20 13:07

Holky diky za odpověď. Vyckam. Co se má stat se stane. Budu jen doufat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
28.12.20 13:57

Tak jsem to měla já a z mini ducha teď doma mám 2,5 měsíčního Jakuba, udržel se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí