Slabá čárka na těhotenském testu před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
5.11.16 18:18

Měl tu někdo pozitivní test cca 8-9 po OVU? Přijde mi to strašně brzy a navíc se to dalo normálně vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
5.11.16 18:48
@Hanca81 píše:
Zdravím všechny. Od rána do diskuze nahlížím. Mám 5 dní do MS, 8 či 9 DPO. Přidávám fotku z dnešního rána. Co myslíte? Díky za reakci.

Ahoj :mavam:, tak dušík tam je krásný, ale hodně holek tu v diskuzích tvrdí, že tyto fialové testy dělají falešné dušíky, naopak od dr. Maxe je dobrý. Já osobní zkušenost s tímto nemám :nevim: Přeji Ti, ať se dušík objeví i na jiných testech a hlavně, ať sílí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
5.11.16 18:53
@Hanca81 píše:
Ne, ne. Máme doma jednu předškolačku - k ní patřilo to, že vyšla po roce snažení a za asistence hormonů.
Pak se chlap šprajcoval, že už druhé nechce. Přemlouvám ho už hooodně dlouho. A dávat si pozor bylo na něm - antikoncepci neberu. Víc než pět let mu to vycházelo…Teď se hlídat sám od sebe přestal. Radši jsem to nekomentovala, i když vnitřně skáču radostí. Táhne mi na 36 a poslední dobou začínám mít pocit, že už to s dalším mazlíčkem začíná být teď nebo nikdy (s nikdy se zatím nehodlám smířit) ;).
@alena fifi Myslím, že tolik testů prostě kecat nemůže a že je to tam. Ať se tam prcek pěkně zavrtá. :palec: Možná jsi to už psala… Bude to první?

Me je 33 a prvni to bude uz je cas nu.
Kazdopadne se uvidi zda se to udrzi.
Drzim palce at to u vas vyjde to druhe urcite stara nejsi a zkousela bych ukecat muze :potlesk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
5.11.16 22:05

Ahoj jolky vy mate jeste normalni zazitky ale ten muj trosku vetsi zazrak si mysli pro nas se stsl nam abi cala se stmul. a ani nzacnu totiz ms byla 29 a jen jeden den 28 se30 a31 a ted je dnes 5 tho test slabe ale hezky viditelny ale ja mam ovu v pokovinedc cyklu a jsem v rynem stadu podle testu odpovida to tem 9 dpo tak nechapu bylo to styk tesne pred ocekavanou ms jsem zato rada protoze ted mam opravd dlouhou dobo ucgytilo a bude silit tim pdem co hsem se docetla mensi pravdepodobnostze odejde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
5.11.16 22:08
@Hanca81 píše:
Měl tu někdo pozitivní test cca 8-9 po OVU? Přijde mi to strašně brzy a navíc se to dalo normálně vyfotit.

ajjjaaa ale zrejme jsem spis urcite otehotnela den pred ms a ms trvala dendnes 9 dpo pozitiv test meli jsme j ivf :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.11.16 00:51
@Jana Sveczova píše:
@alena fifi ja uz mam doma holcicku 21m.. :) a ted mi vysel ten testik tak uvidime co bude toho 14teho u dr.. :) :srdce: no a zkus jeste testik zitra a jak bude vic silna carka tak si zavolej a objednej se k dr :palec: dej foto kdyztak jak ti vysel testik ;)

Drziiiiim palceeer at to vyjde pekne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
6.11.16 00:54
@Hanca81 píše:

Ano mela jsem slabsi carka ale byla. Zalezi jak komu. Nekomu to ukaze takto brzy nekomu az dele. U me take, na fotce uplne zretelne videt.
Posli fotku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.16 09:16

@Hanca81 Nevim kolikátý den po ovu to bylo, protoze ani nevim kdy ovu byla ale test jsem delala 4dny pred ms a byla tam slaba carka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.11.16 09:29

@Jana Sveczova @alena fifi Díky holky. Jsem odhodlaná vydržet do středy. Naštěstí žádný jiný test doma nemám - jinak bych nevydržela. ;)
@alena fifi Fotku jsi viděla. :)
@nikinka 123 Tak to je paráda! To by mohl být jeden z těch před IVFkových „naschválníčků“. :potlesk: :lol:

Ve středu budu všechny informovat, jak to se mnou vypadá. Zatím se tu pěkně držte a podávejte zprávy o vývoji a tmavnutí čárek. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
7.11.16 11:37
@Hanca81 píše:
@Jana Sveczova @alena fifi Díky holky. Jsem odhodlaná vydržet do středy. Naštěstí žádný jiný test doma nemám - jinak bych nevydržela. ;)
@alena fifi Fotku jsi viděla. :)
@nikinka 123 Tak to je paráda! To by mohl být jeden z těch před IVFkových „naschválníčků“. :potlesk: :lol:Ve středu budu všechny informovat, jak to se mnou vypadá. Zatím se tu pěkně držte a podávejte zprávy o vývoji a tmavnutí čárek. :palec:

Drzime palce vsichni :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.16 19:23

@Hanca81 ahoj dnes jsem udelala jeste poslední testik :D a je tam krasna dalnice uz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
7.11.16 19:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.11.16 21:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
8.11.16 08:10
@Jana Sveczova píše:
@Hanca81 ahoj dnes jsem udelala jeste poslední testik :D a je tam krasna dalnice uz :mrgreen:

juuuu krasne dve carky :* po kolika dnech po oplodneni pripadne zpozdeni MS je tento testik?
ja delala naposled v sobotu a carka slabsi stale. MS mela byt v patek nedorazila do ted. mam jeste 1 test doma tak nevim zda jeste testovat. pristi tyden jdu k doktorce. tento tyden ma bohuzel dovcu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.11.16 14:59

@Jana Sveczova Gratuluji! To jsou parádní dálnice. :dance: :hug: Úplně vidím ty bláznivé pocity, kdy se nemůžeš na nic pořádně soustředit. Kdy jdeš k doktoru?

Já zatím nic. MS má přijít zítra a od včera mám svůj klasický PMS, takže asi to fakt byl falešný GS Mamatest - a to se vybarvil hned a čárku jsem nehledala u okna lupou. Uvidíme, naděje je vždycky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí