Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měl tu někdo pozitivní test cca 8-9 po OVU? Přijde mi to strašně brzy a navíc se to dalo normálně vyfotit.
@Hanca81 píše:
Zdravím všechny. Od rána do diskuze nahlížím. Mám 5 dní do MS, 8 či 9 DPO. Přidávám fotku z dnešního rána. Co myslíte? Díky za reakci.
Ahoj
, tak dušík tam je krásný, ale hodně holek tu v diskuzích tvrdí, že tyto fialové testy dělají falešné dušíky, naopak od dr. Maxe je dobrý. Já osobní zkušenost s tímto nemám
Přeji Ti, ať se dušík objeví i na jiných testech a hlavně, ať sílí. ![]()
@Hanca81 píše:
Ne, ne. Máme doma jednu předškolačku - k ní patřilo to, že vyšla po roce snažení a za asistence hormonů.
Pak se chlap šprajcoval, že už druhé nechce. Přemlouvám ho už hooodně dlouho. A dávat si pozor bylo na něm - antikoncepci neberu. Víc než pět let mu to vycházelo…Teď se hlídat sám od sebe přestal. Radši jsem to nekomentovala, i když vnitřně skáču radostí. Táhne mi na 36 a poslední dobou začínám mít pocit, že už to s dalším mazlíčkem začíná být teď nebo nikdy (s nikdy se zatím nehodlám smířit).
@alena fifi Myslím, že tolik testů prostě kecat nemůže a že je to tam. Ať se tam prcek pěkně zavrtá.Možná jsi to už psala… Bude to první?
Me je 33 a prvni to bude uz je cas nu.
Kazdopadne se uvidi zda se to udrzi.
Drzim palce at to u vas vyjde to druhe urcite stara nejsi a zkousela bych ukecat muze
![]()
Ahoj jolky vy mate jeste normalni zazitky ale ten muj trosku vetsi zazrak si mysli pro nas se stsl nam abi cala se stmul. a ani nzacnu totiz ms byla 29 a jen jeden den 28 se30 a31 a ted je dnes 5 tho test slabe ale hezky viditelny ale ja mam ovu v pokovinedc cyklu a jsem v rynem stadu podle testu odpovida to tem 9 dpo tak nechapu bylo to styk tesne pred ocekavanou ms jsem zato rada protoze ted mam opravd dlouhou dobo ucgytilo a bude silit tim pdem co hsem se docetla mensi pravdepodobnostze odejde. ![]()
@Hanca81 píše:
Měl tu někdo pozitivní test cca 8-9 po OVU? Přijde mi to strašně brzy a navíc se to dalo normálně vyfotit.
ajjjaaa ale zrejme jsem spis urcite otehotnela den pred ms a ms trvala dendnes 9 dpo pozitiv test meli jsme j ivf ![]()
@Jana Sveczova píše:
@alena fifi ja uz mam doma holcicku 21m..a ted mi vysel ten testik tak uvidime co bude toho 14teho u dr..
![]()
no a zkus jeste testik zitra a jak bude vic silna carka tak si zavolej a objednej se k dr
dej foto kdyztak jak ti vysel testik
Drziiiiim palceeer at to vyjde pekne ![]()
@Hanca81 píše:
Ano mela jsem slabsi carka ale byla. Zalezi jak komu. Nekomu to ukaze takto brzy nekomu az dele. U me take, na fotce uplne zretelne videt.
Posli fotku ![]()
@Hanca81 Nevim kolikátý den po ovu to bylo, protoze ani nevim kdy ovu byla ale test jsem delala 4dny pred ms a byla tam slaba carka ![]()
@Jana Sveczova @alena fifi Díky holky. Jsem odhodlaná vydržet do středy. Naštěstí žádný jiný test doma nemám - jinak bych nevydržela. ![]()
@alena fifi Fotku jsi viděla. ![]()
@nikinka 123 Tak to je paráda! To by mohl být jeden z těch před IVFkových „naschválníčků“.
![]()
Ve středu budu všechny informovat, jak to se mnou vypadá. Zatím se tu pěkně držte a podávejte zprávy o vývoji a tmavnutí čárek. ![]()
@Hanca81 píše:
@Jana Sveczova @alena fifi Díky holky. Jsem odhodlaná vydržet do středy. Naštěstí žádný jiný test doma nemám - jinak bych nevydržela.
@alena fifi Fotku jsi viděla.
@nikinka 123 Tak to je paráda! To by mohl být jeden z těch před IVFkových „naschválníčků“.![]()
Ve středu budu všechny informovat, jak to se mnou vypadá. Zatím se tu pěkně držte a podávejte zprávy o vývoji a tmavnutí čárek.
Drzime palce vsichni ![]()
@Hanca81 ahoj dnes jsem udelala jeste poslední testik
a je tam krasna dalnice uz ![]()
@Jana Sveczova píše:
@Hanca81 ahoj dnes jsem udelala jeste poslední testika je tam krasna dalnice uz
juuuu krasne dve carky
po kolika dnech po oplodneni pripadne zpozdeni MS je tento testik?
ja delala naposled v sobotu a carka slabsi stale. MS mela byt v patek nedorazila do ted. mam jeste 1 test doma tak nevim zda jeste testovat. pristi tyden jdu k doktorce. tento tyden ma bohuzel dovcu ![]()
@Jana Sveczova Gratuluji! To jsou parádní dálnice.
Úplně vidím ty bláznivé pocity, kdy se nemůžeš na nic pořádně soustředit. Kdy jdeš k doktoru?
Já zatím nic. MS má přijít zítra a od včera mám svůj klasický PMS, takže asi to fakt byl falešný GS Mamatest - a to se vybarvil hned a čárku jsem nehledala u okna lupou. Uvidíme, naděje je vždycky. ![]()