Slabá čárka na těhotenském testu před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
14.11.16 08:11

@alena fifi budu držet pesticky ať ti to vyjde podle představ
Já si dnes udělala druhý test a byla jsem nepatrná a pochvala jsem i okénko, asi to hodně zkresli výsledky ze? Podle něj jsem totiž těhotná. Asi si skočím pro další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.11.16 08:16
@Jannetta píše:
@alena fifi budu držet pesticky ať ti to vyjde podle představ
Já si dnes udělala druhý test a byla jsem nepatrná a pochvala jsem i okénko, asi to hodně zkresli výsledky ze? Podle něj jsem totiž těhotná. Asi si skočím pro další.

jj dekuju ti snad jo myslim ze doktorka ne doma necha bez problemu. jeste bych ca mesic chtela fungovat a vybrat dovcu a pak sup odpocivat.
myslim ze zkus jeste testik a uvidis. kolikaty den zpozdeni dnes? drzim palce :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
14.11.16 08:20

@alena fifi mám devátý den zpoždění. Po vysazení antiny jsem měla 4dny zpoždění, ale teď to je déle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.11.16 08:35
@Jannetta píše:
@alena fifi mám devátý den zpoždění. Po vysazení antiny jsem měla 4dny zpoždění, ale teď to je déle

tak zkus novy testik a drzim palce at tam jsou // :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.16 13:03

Ahojky tak dnes jsem byla na gynde a jsem 5-6tt :) mimisek tam je ma 3mm :) a videla jsem i srdicko :srdce: prikladam fotecku naseho prstynku (vypada tak) :) :D zatim vse v poradku a jak ma byt tak snad i madale bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.11.16 13:13
@Jana Sveczova píše:
Ahojky tak dnes jsem byla na gynde a jsem 5-6tt :) mimisek tam je ma 3mm :) a videla jsem i srdicko :srdce: prikladam fotecku naseho prstynku (vypada tak) :) :D zatim vse v poradku a jak ma byt tak snad i madale bude :)

jeziiis to je nadhera mooooc gratuluji :srdce: :* tak at roste dal prcek malickej
ja jdu za hodku k lekari tak uz mam nerviky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.11.16 13:41

Ahoj holky, těší mě vaše zprávy. :) Pro info jak jsem dopadla já - minulý týden ve středu jsem jednou během dne lehce špinila, pak nic…tak jsem si začala dělat naděje…A říkala jsem si, že zajdu na krev…a ejhle dnes ráno jsem to dostala po 34 dnech. No hlavní ale je, že chlap se druhému díťátku už tak vehementně nebrání.
@Jana Sveczova Srdíčko. :potlesk: :palec: Krásná fotečka.
@alena fifi Držím palce a ozvi se, jak jsi dopadla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
14.11.16 14:09

@alena fifi ahoj tak jsou tam dvě čárky… Jsem s toho v šoku ze tomu tak je, ale jsme rádi že to šlo přirozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.11.16 14:49
@Jannetta píše:
@alena fifi ahoj tak jsou tam dvě čárky… Jsem s toho v šoku ze tomu tak je, ale jsme rádi že to šlo přirozené.

ahojky juchuuu krasny gratuluju ti moc moc :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
14.11.16 14:53

Tak jsem se vratila od doktorky a potvrzeno. Akorat ta komunikace v NJ ty odborne nazvy proste nedavam 8o mam lekarku v DE.
Za 14dni mam jit na kontrolu. Podle MS 6.tyden, ale pry je to min. :think:
Dostala jsem vitaminy a jeste si mam koupit magnesium.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
14.11.16 19:05

@alena fifi děkuji :srdce: přeji to všem ať se v zadáři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 19:43

@alena fifi moc děkuji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 19:44

@alena fifi jsme na tom stejne, moc moc gratuluji at hezky rostete ;) :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.11.16 19:45

Všem moc přeji ať se zadaří! A těm co vyšel testík tak ať je vše v pořádku a hezky mimišci rostou :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.20 20:41

Ahoj mela ste nektera druhou carku na tt 2 dny pred ms a dopadlo to dobre? Diky za odpoved! Anonym, mam tu sestru.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex