Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@alena fifi budu držet pesticky ať ti to vyjde podle představ
Já si dnes udělala druhý test a byla jsem nepatrná a pochvala jsem i okénko, asi to hodně zkresli výsledky ze? Podle něj jsem totiž těhotná. Asi si skočím pro další.
@Jannetta píše:
@alena fifi budu držet pesticky ať ti to vyjde podle představ
Já si dnes udělala druhý test a byla jsem nepatrná a pochvala jsem i okénko, asi to hodně zkresli výsledky ze? Podle něj jsem totiž těhotná. Asi si skočím pro další.
jj dekuju ti snad jo myslim ze doktorka ne doma necha bez problemu. jeste bych ca mesic chtela fungovat a vybrat dovcu a pak sup odpocivat.
myslim ze zkus jeste testik a uvidis. kolikaty den zpozdeni dnes? drzim palce
![]()
@alena fifi mám devátý den zpoždění. Po vysazení antiny jsem měla 4dny zpoždění, ale teď to je déle
@Jannetta píše:
@alena fifi mám devátý den zpoždění. Po vysazení antiny jsem měla 4dny zpoždění, ale teď to je déle
tak zkus novy testik a drzim palce at tam jsou //
![]()
Ahojky tak dnes jsem byla na gynde a jsem 5-6tt
mimisek tam je ma 3mm
a videla jsem i srdicko
prikladam fotecku naseho prstynku (vypada tak)
zatim vse v poradku a jak ma byt tak snad i madale bude ![]()
@Jana Sveczova píše:
Ahojky tak dnes jsem byla na gynde a jsem 5-6ttmimisek tam je ma 3mm
a videla jsem i srdicko
prikladam fotecku naseho prstynku (vypada tak)
![]()
zatim vse v poradku a jak ma byt tak snad i madale bude
jeziiis to je nadhera mooooc gratuluji
tak at roste dal prcek malickej
ja jdu za hodku k lekari tak uz mam nerviky ![]()
Ahoj holky, těší mě vaše zprávy.
Pro info jak jsem dopadla já - minulý týden ve středu jsem jednou během dne lehce špinila, pak nic…tak jsem si začala dělat naděje…A říkala jsem si, že zajdu na krev…a ejhle dnes ráno jsem to dostala po 34 dnech. No hlavní ale je, že chlap se druhému díťátku už tak vehementně nebrání.
@Jana Sveczova Srdíčko.
Krásná fotečka.
@alena fifi Držím palce a ozvi se, jak jsi dopadla. ![]()
@alena fifi ahoj tak jsou tam dvě čárky… Jsem s toho v šoku ze tomu tak je, ale jsme rádi že to šlo přirozené.
@Jannetta píše:
@alena fifi ahoj tak jsou tam dvě čárky… Jsem s toho v šoku ze tomu tak je, ale jsme rádi že to šlo přirozené.
ahojky juchuuu krasny gratuluju ti moc moc
![]()
Tak jsem se vratila od doktorky a potvrzeno. Akorat ta komunikace v NJ ty odborne nazvy proste nedavam
mam lekarku v DE.
Za 14dni mam jit na kontrolu. Podle MS 6.tyden, ale pry je to min. ![]()
Dostala jsem vitaminy a jeste si mam koupit magnesium.
@alena fifi jsme na tom stejne, moc moc gratuluji at hezky rostete
![]()
Všem moc přeji ať se zadaří! A těm co vyšel testík tak ať je vše v pořádku a hezky mimišci rostou
![]()
Ahoj mela ste nektera druhou carku na tt 2 dny pred ms a dopadlo to dobre? Diky za odpoved! Anonym, mam tu sestru.