Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@extraletuška To může být všechno z toho co říkáš. Počkej do menses a pak se uvidí, dřív netestuj, ať se zbytečně nenervuješ ![]()
@Ivana 85 Ja v pohodě
dnes mě celý den pálila žáha tak nevím jestli první přízdnak
a ještě jsem dělala dnes poslední testík co jsem měla doma viz.foto
jimak tlaky v podbřišku a občas bolení v kříži jinak dobré ![]()
Tak druhy den testovani z ranni moci. 1 den pred MS. Tak budu cekat zda neprijde MS ![]()
@Jana Sveczova píše:
Ahojky tak jsem dnes testovala a vysledek viz.foto.. V levo je sobotni a v pravo dnesnina gyndu jdu az 14.11. Me do te doby jebne
tal dlouho cekat
Mam to podobne s carkami na testu
tak uvidim zda dorazi MS zitra ci ne ![]()
@alena fifi píše:
Tak druhy den testovani z ranni moci. 1 den pred MS. Tak budu cekat zda neprijde MS
Krásné
… určitě nepřijde, před ms jsou už opravdu silné ![]()
@maxinda píše:
Krásné… určitě nepřijde, před ms jsou už opravdu silné
doufsm v to, snazime se kratce. Necekala bych ze to takhle vyjde. Holky myslite ze si ublizim kdyz si dam o vikend 2 sklenky vina a zajdu na bowling? Tchyne nas zve
![]()
@alena fifi Já osobně bych to takhle v začátku nepokoušela, ale to je jen můj názor.
@alena fifi to uz nedorazi!! Měvyšel slabounký duch 4dny před ms.. A ms nedosla a carka zesilila
drzim palce ![]()
@Jana Sveczova píše:
@alena fifi to uz nedorazi!! Měvyšel slabounký duch 4dny před ms.. A ms nedosla a carka zesililadrzim palce
Dekuji ti
tak uvidime mimi bychom uz uvitali klidne. ![]()
@alena fifi klidne bez, spoustu zenskych ktery se nesledujou tak to takhle brzy ani nevedi. Navic jeste ani neni mimi vyzivovany od tebe, takze se k nemu alkohol nedostane. Nerikam opit se do nemoty, ale par sklenek fakt nevadi a bowling taky ne. Vzdyt jiny zensky tahaj treba starsi deti.