Slabá čárka na těhotenském testu před menstruací

Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
29.10.16 13:23

@Jana Sveczova Ahoj, tak jsem si tady četla ty tvoje příspěvky, a jsme na tom úplně stejně, doma už mám jednoho prcouše a teď se druhým měsícem snažíme o druhého, MS nečekám 1.11. tak už začínám být lehce nervózní a testovat před MS nechci. Dost lidiček tady píše, že před MS nic není vidět, tak se nebudu zbytečně stresovat. Když MS nedorazí, tak budu testovat :mrgreen: Ale ten tvůj testík vypadá dost slibně. Jak máte staré dítko? Náš má 17 měsíců :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
29.10.16 19:06

@Jana Sveczova jj vypada to super!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 19:47

@maxinda Ahojky malá bude mít teď 30tého 22m.. :) a jo vypada.. Dostat nebo spise nedostat bych to mela zitra tak uvidime.. Ale je mi divne a hrozne me boli zada v krizi a tlaci podbrisek je to jine nez pred ms.. Tak nevim co to znamena.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 19:49

@Ivana 85 ale hrozne me boli zada v krizi a tlaci v podbrisku, myslis ze je to normalni?? :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
29.10.16 20:43

@Jana Sveczova Já myslím, že jde určitě o těhu příznaky :D Mě podbříšek střídavě bolí nebolí asi dva dny od ovulace doteď, ale taky je možný, že se až moc pozoruji. Každopádně, jsem na tebe zvědavá a držím pěsti ať zítra nedorazí a dušík sílí. Určo sem dej vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 20:51

@maxinda jj urcitě se ozvu.. No je fakt že taková bolest zad a podbřišku u mě před ms nebývá.. Bolí mě jen podbřišek a to jinak a až když to mám alespoň jeden den.. Tak uvidíme.. :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
29.10.16 21:21

@Jana Sveczova taky me bolel podbrisek, ze jsem furt litala na wc, ze jsem to urcite dostala. A hlavne jsem neustale potrebova curat, a usinala jsem snad i ve stoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 21:34

@Ivana 85 Jj přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 21:36

@Ivana 85 pamatuju si na to u malé ale ne takhlr brzo, nemohla jsem se skoro ani přetočit :mrgreen: už ať jdu na gyndu ať vím na čem jsem :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.16 16:55

Ahoojky :) tak ms dnes zatim nedorazila a snad ani nedorazí :lol: ale zas mi to nedalo a testla jsem ale nyní plastovým testem dr.max. a byla tam čárka světlejší :think: myslíte že je to tím testem? Na papírovém mi šla vidět krásně.. :nevim: dělala jsem si ho dopoledne, tudíž né z ranní moči, může to být i tím že??? 8o díky za odpověď holky :* :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4248
30.10.16 18:14

@Jana Sveczova kdyz chces sledovat jak carka sili tak by jsi mela testovat porad stejnym testem. Jinak skvelej je ten digitalni Clear blue, ale stoji kolem 2 stovek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.16 18:39

Jj vim uz jsem ho zkoušela ale bylo ještě moc brzo.. Zítra jdu pro klasický papírkouvý a naposled zkusím testnout ;) :palec: a snad bude ještě silnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.10.16 19:34

@Jana Sveczova Tak super, že zatím nic :D Já bych se taky přikláněla k tomu, že je lepší testovat stejným testem, myslím, že odchylky v barvě testy mají a jak píšeš, mohla být dopo moč více „vodová“. Určitě bych se nestresovala. Škoda jen, že nemůžeš testnout hned ráno z ranní moče. Tak sem pak hoď foto testíků na porovnání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
30.10.16 19:41

@Jana Sveczova Možná bych radši zkusila testnout až v úterý, ať to máš ob den a hned ráno. Čárka Ti určitě zesílí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.16 19:41

@maxinda jj určitě hodím fotku.. :palec: a ranní moč si chytnu do sklenočky a pak poval pro test :mrgreen: tak uvidíme :palec: :lol: snad tam bude krásná čárka :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí