Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jana Sveczova Ahoj, tak jsem si tady četla ty tvoje příspěvky, a jsme na tom úplně stejně, doma už mám jednoho prcouše a teď se druhým měsícem snažíme o druhého, MS nečekám 1.11. tak už začínám být lehce nervózní a testovat před MS nechci. Dost lidiček tady píše, že před MS nic není vidět, tak se nebudu zbytečně stresovat. Když MS nedorazí, tak budu testovat
Ale ten tvůj testík vypadá dost slibně. Jak máte staré dítko? Náš má 17 měsíců ![]()
@maxinda Ahojky malá bude mít teď 30tého 22m..
a jo vypada.. Dostat nebo spise nedostat bych to mela zitra tak uvidime.. Ale je mi divne a hrozne me boli zada v krizi a tlaci podbrisek je to jine nez pred ms.. Tak nevim co to znamena.. ![]()
@Ivana 85 ale hrozne me boli zada v krizi a tlaci v podbrisku, myslis ze je to normalni??
![]()
@Jana Sveczova Já myslím, že jde určitě o těhu příznaky
Mě podbříšek střídavě bolí nebolí asi dva dny od ovulace doteď, ale taky je možný, že se až moc pozoruji. Každopádně, jsem na tebe zvědavá a držím pěsti ať zítra nedorazí a dušík sílí. Určo sem dej vědět ![]()
@maxinda jj urcitě se ozvu.. No je fakt že taková bolest zad a podbřišku u mě před ms nebývá.. Bolí mě jen podbřišek a to jinak a až když to mám alespoň jeden den.. Tak uvidíme..
![]()
@Jana Sveczova taky me bolel podbrisek, ze jsem furt litala na wc, ze jsem to urcite dostala. A hlavne jsem neustale potrebova curat, a usinala jsem snad i ve stoje.
@Ivana 85 pamatuju si na to u malé ale ne takhlr brzo, nemohla jsem se skoro ani přetočit
už ať jdu na gyndu ať vím na čem jsem
![]()
Ahoojky
tak ms dnes zatim nedorazila a snad ani nedorazí
ale zas mi to nedalo a testla jsem ale nyní plastovým testem dr.max. a byla tam čárka světlejší
myslíte že je to tím testem? Na papírovém mi šla vidět krásně..
dělala jsem si ho dopoledne, tudíž né z ranní moči, může to být i tím že???
díky za odpověď holky
![]()
@Jana Sveczova kdyz chces sledovat jak carka sili tak by jsi mela testovat porad stejnym testem. Jinak skvelej je ten digitalni Clear blue, ale stoji kolem 2 stovek.
Jj vim uz jsem ho zkoušela ale bylo ještě moc brzo.. Zítra jdu pro klasický papírkouvý a naposled zkusím testnout
a snad bude ještě silnější ![]()
@Jana Sveczova Tak super, že zatím nic
Já bych se taky přikláněla k tomu, že je lepší testovat stejným testem, myslím, že odchylky v barvě testy mají a jak píšeš, mohla být dopo moč více „vodová“. Určitě bych se nestresovala. Škoda jen, že nemůžeš testnout hned ráno z ranní moče. Tak sem pak hoď foto testíků na porovnání ![]()
@Jana Sveczova Možná bych radši zkusila testnout až v úterý, ať to máš ob den a hned ráno. Čárka Ti určitě zesílí ![]()
@maxinda jj určitě hodím fotku..
a ranní moč si chytnu do sklenočky a pak poval pro test
tak uvidíme
snad tam bude krásná čárka
![]()