Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky, poradíte prosím některá co si píchá clexane 0,4/jiné antikoagulanty v jaké lékárně je teď nejmenší doplatek? 2 roky zpět byl v Benu bez doplatku to byla paráda, ale teď mají dle webu akci jen na tablety warfarinu atd. V Dr. Max je cena něco přes 100,– což je ok, ale kdyby jste měla nějaká info o dalších lékárnách budu ráda. Pokud vše půjde dobře budu ho kupovat ještě hodně měsíců tak by bylo fain, kdyby mě to nestálo majland
Díky
V jakékoliv nemocniční lékárně jsem obvykle nedoplácela nikdy ![]()
@monty.python Mám stejnou zkušenost. Ve velké nemocnici bez doplatku, v malých lékárnách 100Kc/10 injekci. Nic dramatického, ale když si to píchám skoro rok…
@Elalis JJ, to jsme na nějakých 3 tisících, lepší si za to něco koupit nebo jít párkrát do restaurace ![]()
Ja mám ještě dotaz? Proplácí Vám pojišťovna clexane i když se užívá jen při IVF?
Minule jsem byla v CAR kde neměli smlouvu s mou pojišťovnou tak jsem si to musela platit celé sama ( balení kolem 2 tisíce)
Jak jsem byla těhotná šla jsem do FVN a najednou tam že bez doplatků.
@LunaP Rozhodně jsme nic neplatila. Lepší si to zjistit předem zda CAR kam se hlasíte bere vaši pojišťovnu, ale nechápu proč byste měla platit jen clexane?? Nedali vám spíš špatný recept s kódem hradí pacient?