AD Anafranil - zácpa

9132
29.11.25 13:05

AD Anafranil - zácpa

Hezký den,

prosím, bral jste někdo AD Anafranil a měl jste po něm zácpu? Já ho beru 10 dní a zácpu mám už silnou a jsem z toho nešťastná, protože tohle AD potřebuji. Ale jestli to takhle bude pokračovat, tak ho budu muset vysadit. Děkuji za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
77
30.11.25 20:31

Moc bych nečekala, že tady budou mít ženy zkušenosti s tricykliky. Co ti na to řekl lékař?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11708
1.12.25 06:40

Mám problém u jiných léků.
Buď používám 2 pytlíky magnosolvu anebo lactulozu.
Nyní mi doporučili prokinetika a většinou dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9132
1.12.25 11:20
@Evkad píše: Více

Díky za zkušenost, i když mě mrzí, že máš taky zácpu. Ten Magnosolv mě taky napadl, mám doma celé balení od neuroložky a lactulozu kdyžtak taky zkusím. Prokinetika jsem brala v létě, taky mám doma ještě zbytek, ale to bych musela probrat s Dr. A můžu se zeptat, jaké léky dělají zácpu tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9132
1.12.25 11:23
@RajaMatangi píše: Více

No já taky ne, ale párkrát jsem tady v nějaké diskuzi na zmínku o Anafranilu narazila. Jasně, nebudou ho brát těhotné a kojící, ale třeba někdo zkušenost mít může. Dr. jsem to ještě neříkala, i když mi sama zmiňovala, že má u mě strach z těchto anticholinergních NÚ. Ale včera jsem si na wc pracně došla a koupila jsem si kefírová mléka, tak zkusím nejdřív ta + Magnosolv, jak doporučuje @Evkad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11708
1.12.25 11:46
@Lollitka píše: Více

Mám to tak trochu nasbírané. Plus silné léky na bolest - ty si to určitě odvodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9132
1.12.25 11:48
@Evkad píše: Více

Jo jasný, vím. Tak to mě mrzí, že je musíš brát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna očního lékaře

Ikona - Vladimír Korda

MUDr. Vladimír Korda Ph.D.