Jak je to s braním clostíku a následné ovulace při 29-31 cyklu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5969
18.6.11 17:03
gratuluji k mimisku, :kytka:
gabi.design píše:
Taky jsem brala Clostík - měla jsem špatnou funkci hypofýzy. Brala jsem ho 5 - 9DC 2krát denně, cykly jsem měla +,– 31, 32dnů (no našly se i 57 denní vyjímky) a s Clostíkem ovulace dorazila 17DC. Povedlo se nám hned napoprvé, teď už je malý Clostík 36.týden v bříšku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.1.16 22:17

Ahoj v jakych dnes u vas pri brani clostiku byla ovu? Mam 14dc a nic jsem jeste nezpozorovala. Takze mam obavi zda vubec dorazi.

• Citovat
  • Upravit
Janli
17.1.16 23:27

V prvním cyklu jsem brala 1× denně a ovulace nebyla. Po zvýšení na 2× denně jsem ji měla 15den. Gynekolog by ti měl 13 den udělat ultrazvuk, aby zjistil zda dozrávají folikuly a poté upravit medikaci. Pokud ti léky nezaberou, doporučuju z vlastní zkušenosti obrátit se na CAR. Každým neúspěšným měsícem jde psychika dolů a někdy jsou za neúspěšnými pokusy banální problémy, které se dají vyřešit. Jen o nich bohužel lékaři neví. Já změnila gynekologa 4×, než jsem našla takového, který mě vyléčil - spolupracuje s CAR. Ostatní léčili nepravidelný cyklus antikoncepcí, což je při pokusech o dítko docela kontraproduktivní.

• Citovat
  • Upravit
707
18.1.16 07:45

Já jsem brala jeden a ovu byla 17. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat