Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky budu ráda kžyž se tady ke mne přidáte a podělíme se o své zkušenosti.rada zde uvidím holky co už mají ivf zasebou a čekají na další a také nováčy které cely tento koloběh čeka
jinak ja jsem v březnu podstoupila sve první ivf,ale bohužel neuspěšně nevyvynuli se nam embrya,nyní čekam na imuno a genetiku vyšetření a budem pokračovat v druhem pokusu. ![]()
ahoj MINKO,
ráda se k tobě přidám… mne bude čekat první IVF nejspíš v průběhu července… dneska jsme měli první pohovor k IVF dostali jsme spousty papíru a hlavu mám jak pátrací balon…tedy ted ještě momentálně čekáme na výsledek druhé IUI pak jsem řekli že půjdeme ještě do jedné IUI a pak tedy IVF pokud neotěhotníme už moc déle čekat za prvé nechceme a za druhé člověk nemládne bohužel ![]()
ahojky holky, i nas ceka prvni IVF asi koncem cervna… mela bych si 20.5. dojit pro leky a plan… tak budu rada, kdyz si budu mit s kym pokecat…
Teda Minko, ale že to nasbíráš tak rychle, ty spřízněné dušičky, jsem nečekala
. Ahojte ostatní holky. Já vás možná kapínek předběhnu, ale jsme na tom stejně. Já jsem podstoupila v dubnu celé IVF a neúspěšně.
Minko jinak, nedalo mi to a teď jsem volala Dr. Měl tam pacošku, ale mám volat v jednu a zeptám se ho na tu imunologii. Představa, že by to nevyšlo kvůli nějáké prkotině mi naskakuje husí kůže.
Ahoj holky, tak my možná půjdeme tou dobou do druhého IVF. Zatím se rozhoupáváme.
bronn píše:
Hurá Lemaz, to znamená kupa srandymiluju tvoje deníčky
Možná si chtěla říct kupa blbosti, ne?
ahoj holky, ráda bych se taky přidala, máme za sebou neúspěšné IVF teď v březnu a neúspěšné KET v dubnu a chystáme se na druhý pokus IVF. Moc nám všem přeju //
lemaz píše:bronn píše:Možná si chtěla říct kupa blbosti, ne?
Hurá Lemaz, to znamená kupa srandymiluju tvoje deníčky
Ne měla jsem na mysli kopu srandy. Stále mám před očima manžela jak krade těsnění v Hornbachu
![]()
petra999 píše:
ahoj holky, ráda bych se taky přidala, máme za sebou neúspěšné IVF teď v březnu a neúspěšné KET v dubnu a chystáme se na druhý pokus IVF. Moc nám všem přeju //
Ahoj Peťul, a které CAR? Já jsem ve Zlíně na Tomášově. A jaký máte problém?
ahoj bronn, jestli se můžu zeptat, jaké je tvoje jméno, ať ti nemusím říkat bronn. No my jsem s manžou docela případi. U mě oboustranná neprůchodnost vejcovodů a manža SP velmi šptný a také morfologie 0%. chjo. Ale věřím v zázraky.
Já jsem Katka
Přezdívku Bronn mám od doby, kdy jsem v 15 letech poprvé viděla internet, chat a měla jsem si vymyslet nick. A nic mě nenapadlo, jen na stole ležela kniha Lovci mamutů. A tam se někdo jmenoval bronn. Od té doby mi to zůstalo. ![]()
Káťa takový hezký jméno, to by byla fakt škoda říkat Ti Bronn.
A Káťo, co vy máte za problém? Podle IUI předpokládám, že to budou asi mršky spermošky.
Hani - děkujeme za podporu
No my žádný problém nemáme. To je ten problém. Nikdo neví, proč to nejde. Laparka v pořádku, spg v pořádku, hormonální profil v pořádku, doma čtyřletý syn. A druhé mimčo se snažíme vyrobit celé čtyři roky a nic. Jmenuje se to sekundární sterilita a nikdo neví, proč to nejde.