IVF červen - červenec 2011

5934
5.5.11 10:53

ivf červen-červenec

ahoj holky budu ráda kžyž se tady ke mne přidáte a podělíme se o své zkušenosti.rada zde uvidím holky co už mají ivf zasebou a čekají na další a také nováčy které cely tento koloběh čeka :mrgreen: :mrgreen: jinak ja jsem v březnu podstoupila sve první ivf,ale bohužel neuspěšně nevyvynuli se nam embrya,nyní čekam na imuno a genetiku vyšetření a budem pokračovat v druhem pokusu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
335
5.5.11 11:06

ahoj MINKO,
ráda se k tobě přidám… mne bude čekat první IVF nejspíš v průběhu července… dneska jsme měli první pohovor k IVF dostali jsme spousty papíru a hlavu mám jak pátrací balon…tedy ted ještě momentálně čekáme na výsledek druhé IUI pak jsem řekli že půjdeme ještě do jedné IUI a pak tedy IVF pokud neotěhotníme už moc déle čekat za prvé nechceme a za druhé člověk nemládne bohužel :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
5.5.11 11:09

ahojky holky, i nas ceka prvni IVF asi koncem cervna… mela bych si 20.5. dojit pro leky a plan… tak budu rada, kdyz si budu mit s kym pokecat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
5.5.11 11:12

Teda Minko, ale že to nasbíráš tak rychle, ty spřízněné dušičky, jsem nečekala :D. Ahojte ostatní holky. Já vás možná kapínek předběhnu, ale jsme na tom stejně. Já jsem podstoupila v dubnu celé IVF a neúspěšně.
Minko jinak, nedalo mi to a teď jsem volala Dr. Měl tam pacošku, ale mám volat v jednu a zeptám se ho na tu imunologii. Představa, že by to nevyšlo kvůli nějáké prkotině mi naskakuje husí kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.5.11 11:20

Ahoj holky, tak my možná půjdeme tou dobou do druhého IVF. Zatím se rozhoupáváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
5.5.11 12:08

Hurá Lemaz, to znamená kupa srandy :D miluju tvoje deníčky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
5.5.11 12:09
bronn píše:
Hurá Lemaz, to znamená kupa srandy :D miluju tvoje deníčky :mavam:

Možná si chtěla říct kupa blbosti, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
5.5.11 12:16

ahoj holky, ráda bych se taky přidala, máme za sebou neúspěšné IVF teď v březnu a neúspěšné KET v dubnu a chystáme se na druhý pokus IVF. Moc nám všem přeju //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
5.5.11 12:31
lemaz píše:
bronn píše:
Hurá Lemaz, to znamená kupa srandy :D miluju tvoje deníčky :mavam:
Možná si chtěla říct kupa blbosti, ne?

Ne měla jsem na mysli kopu srandy. Stále mám před očima manžela jak krade těsnění v Hornbachu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
5.5.11 12:31
petra999 píše:
ahoj holky, ráda bych se taky přidala, máme za sebou neúspěšné IVF teď v březnu a neúspěšné KET v dubnu a chystáme se na druhý pokus IVF. Moc nám všem přeju //

Ahoj Peťul, a které CAR? Já jsem ve Zlíně na Tomášově. A jaký máte problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
5.5.11 12:39

ahoj bronn, jestli se můžu zeptat, jaké je tvoje jméno, ať ti nemusím říkat bronn. No my jsem s manžou docela případi. U mě oboustranná neprůchodnost vejcovodů a manža SP velmi šptný a také morfologie 0%. chjo. Ale věřím v zázraky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
5.5.11 12:46

holky nebojte. zazraky se deji a my budeme mit vsechny //.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
5.5.11 13:08

Já jsem Katka :D :D Přezdívku Bronn mám od doby, kdy jsem v 15 letech poprvé viděla internet, chat a měla jsem si vymyslet nick. A nic mě nenapadlo, jen na stole ležela kniha Lovci mamutů. A tam se někdo jmenoval bronn. Od té doby mi to zůstalo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2578
5.5.11 13:13

Káťa takový hezký jméno, to by byla fakt škoda říkat Ti Bronn. :-D A Káťo, co vy máte za problém? Podle IUI předpokládám, že to budou asi mršky spermošky.
Hani - děkujeme za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
5.5.11 13:18

No my žádný problém nemáme. To je ten problém. Nikdo neví, proč to nejde. Laparka v pořádku, spg v pořádku, hormonální profil v pořádku, doma čtyřletý syn. A druhé mimčo se snažíme vyrobit celé čtyři roky a nic. Jmenuje se to sekundární sterilita a nikdo neví, proč to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí