Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
AHOJ HLEDAM HOLKY CO CHODÍ DO PRONATALU V TEPLICÍCH A PODĚLILY SE O ZKUŠENOSTI Z KLINIKOU.
JAK DLOUHO NAVŠTĚVUJETE CO PODSTUPUJETE ATD..... ![]()
do Teplic jsem chodila asi necelé dva roky, poslední rok už jen k MUDr. Rešlové a jsem v 17.týdnu těhotenství s dvojčaty po KET. Potíží jsme měli jako pár až dost, s přístupem jsem byla maximálně spokojená. Moc nechápu proč se ptáš na Pronatal, když zároveň ho dost haníš v diskusi Stellart. Za mě Pronatal doporučuji.
AHOJ TAK TO TI GRATULUJI,JA SI MYSLÍM ŽE ČLOVĚK V AFEKTU NAŠTVANOsTI ŘKNE SPOUSTU VĚCÍ TÍM SE NECHCI OBHAJOVAT,v pronatalu zustavam a davam jim veškerou svou duvěru.jsou věci které člověk neovlivní ![]()
Minko, já taky chodím do Pronatalu v Teplicích a musím říct, že s přístupem jsem maximálně spokojená
doufám, že to tak i zůstane, jako ošetřujícího lékaře mám toho mladého Lojku, ale OPU i ET mi dělala Rešlová…bohužel jak už víme, neúspěšně ![]()
ahoj ja jsem taky v pronatalu no ja jsem taky v poho spokojená akorád,když začne každy z příbuzných do tebe rejt co když udělali něco spatně atd......tak se naštveš,ale ted jsem v poho a určitě zůstanu pronatalu věrna prostě se to nepovedlo napoprvé a ted už to snad bude na stopro ![]()
Ahoj,také chodím do Pronatalu a musím říci,že nic špatného o této klinice říci nemůžu..mám se všemi zaměstnanci jen samé skvělé zkušenosti!!!
vidím že maš hezkého klučinu to máš ivf nebo se snažíš o druhe ivfkem ![]()
MINKA22 píše:
vidím že maš hezkého klučinu to máš ivf nebo se snažíš o druhe ivfkem
MINKO,děkuji…nene,Tomášek je počat normálně. Jsem jedna z mála co chodí do Pronatalu z jiného důvodu,abych nějaké rodině pomohla k děťátku
MINKA22 píše:
tak to je od tebe krásne![]()
Děkuji,i když jsem se už setkala s reakcí,že dávám pryč vlastní dítě. Moje odpověď té paní byla okamžitá: „a vy také každý měsíc dáváte pryč vlastní dítě když máte menzes“. Paní zrudla a bylo ticho…já to beru jako takové poděkování tomu nahoře za Tomáška a jsem ráda,že jsem zdravá a můžu takto pomoci nějaké rodině k vytouženému miminku,když se jim to nedaří přirozenou cestou
Ahoj, chtěla bych se Tě prosím zeptat, také mě napadlo tam zajít a pomoci, můžeš mi prosím poradit co a jak je potřeba. Děkuji
Ahoj dnes jsem se objednala také do TPC abych pomohla nějaké rodince k vytouženému miminku. Prosím mohla by jsi mi napsat co všechno od tebe chtěli? Myslím jako jaké papíry atd. si musela přinést sebou na pohovor? nebo jak to probíhá, Děkuju moc
Ahoj holky taky s manželem jezdíme do Teplic a je pravda že jsou moc ochotní a umí pomoci k vytouženému miminku no mi sice ještě miminko nemáme ale snad se to někdy povede a bude úspěch mě zjistily že mám hodně moc vajíček ale ovu mám tak max 2-5 do roka takže asi pudjeme na uměle oplodnění tak snad se to povede
![]()
Ahoj holky já chodím do prenatalu už přes 9mesicu a jsem spokojená chodím k panu doktorovi Lojkovi, jsem po ivf ale bohužel se to nepovedlo, musím říct že přístup super.jen a jen doporučuji.
![]()
@sp-sasa píše:
Ahoj dnes jsem se objednala také do TPC abych pomohla nějaké rodince k vytouženému miminku. Prosím mohla by jsi mi napsat co všechno od tebe chtěli? Myslím jako jaké papíry atd. si musela přinést sebou na pohovor? nebo jak to probíhá, Děkuju moc
Ahoj chtějí od gynekologa doporučení jinak občanka zdravotní průkaz, pak se osobně ptají na tvůj zdravotni stav +partnera plus spermiogram výsledky