Čekání po IVF - krácení dlouhého času

93
27.4.11 16:02

Čekání po IVF - krácení dlouhého času

:-) pro všechny, které se nudí doma a odpočívají po IVF a očekávají ten nejhezčí výsledek :-) podělme se o pocity, které máme atd.. to čekání na test je fakt dost dlouhý…

Příspěvek upraven 27.04.11 v 17:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4183
27.4.11 16:50

Ahojky :mavam:
byla jsem na OPU 16.4. transfer jsem měla po prodloužené kultivaci 21.4. a do 5.5. je ale sakra daleko :zed: myslím na to každou chvíli a vůbec nevím jak se zabavit :nevim: Jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.4.11 17:14

Ahoj, já jsem byla na transferu teprve 25. 4. s pětidenní kultivací…takže já to mám ještě dál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.4.11 17:17

…každopádně to čekání je dlouhý, mně řekli, že si mám udělat test až 13. 5.!!! :-) děs :-) to nevim, jak vydržim…zatim se válim doma a krátim si chvíli na netu a hledám spřízněné duše :-) nic lepšího mě nenapadá, neboť chlap je od rána do večera v práci a já bych neměla nic moc dělat, tak ležím…jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
27.4.11 17:19

A co celý den děláš a jak jsi na tom? Já od čtvrtka do něděle cítila malinko bolest v podbřišku a byla jsem moc unavená. Včera jsem :poblion: celé dopolko a odpolko spala a dnes se cítím fantasticky, ale nevím jestli je to ok. Nudím se neuvěřitelně, tv, dvd, knížky, telefon už mi všechno leze krkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
27.4.11 17:23

Jejda až 13.5? A proč tak dlouho? Mě řekli po 14 dnech po transferu…
No jinak mě docela slušně už hrabe :mrgreen: jsem doma dopolko sama a pak přichází moje drahá polovička, která se mě minutu co minutu ptá jak mi je :-D fakt prima :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.4.11 17:27

to já fakt nevim, pročtak dlouho…je to v termínu, kdy by mi měl přijít MS, tak asi proto…já to stejně nevydržím a udělám si to dřív :-) jo tak to ten můj je na tom stejně, pořád se ptá, až na to, že chodí domů až později :-) a jak ti je? bolí tě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
27.4.11 17:31

Ach tak to to potom ju :palec:
No mě nic není, tedy dnes, čt-ne mě bolel podbřišek, ale teď ok, a co ty jak se cítíš? Ty chlapy :zed: někdy bych je :pocitac: :lol: ale asi za to nemůžou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.4.11 17:32

mě taky trochu bolí v podbřišku, jinak mi nic není..cítím se dobře…dokonce bych řekla, že už nemám ani tak bolestivá prsa…jen se bojím, jestli to není spíš špatně… já taky celý dny ležim a spim, když to jde, pak net, knížky, tv atd a nudim se…zůstanu do konce týdne doma a pak půjdu do práce…nemám nijak fyzicky náročnou práci a taky mi řekli, že týden klidu stačí, když se budu cítit dobře :-) a ty jsi byla v jakém sanatoriu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.4.11 17:35

jinak jak vidíš, tak jsem se už tak nudila, že jsem tady založila diskusi na toto téma, abychom si my nudilky čekatelky trochu zkártily čas a předaly si info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
27.4.11 17:36

Byla jsem v PZE v ISCARU. Jj, cítím se úplně ok :palec: stejně jak píšeš a taky se moc bojím jestli to není špatně :nevim: Jsem v domácnosti, takže já příští týden začnu kávičky a výlety :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.4.11 17:39

:-) Dáváš si kávu? Já mám na ní strašnou chuť,ale nevim, jestli bych tim něco nepodělala :-) Jsi z TP jsem koukala, žes nešla do Pronatalu v TP nebo ještě něco tam máte, ne? Blbý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
27.4.11 17:44

Ahoj holky, muzu se k vam vtirnout? :andel: jsem po nativu, transfer byl 22.4., bricho me boli dnes myslim 3. den, mam ho nafoukle a taky hodne boli hlava. Jinak po minulych zkusenostech s IVF (3× se nepovedlo), kdy jsem pokazde po transferu byla doma a polehavala, to ted delam uplne jinak - hned den transferu jsem byla na velke oslave a vubec nelezim a funguju celkem normalne, akorat netaham nakupy, nesportuju a tak. Pisete, ze ctete - jakou dobrou knizku byste na zkraceni casu doporucily? Uz dlouho marne hledam neco, co me chyti tak, ze se od toho neodtrhnu, ale zatim nenachazim… :nevim: ten cas se strasne vlece, plne s vama soucitim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
27.4.11 17:49

ahoj Carmen, já jsem taky uvažovala, že nebudu ležet,ale bojim se…dá se žíct, že se tak jako povaluju,ale uvařim, něco i poklidim a tak..nemám v plánu se válet do devátýho :-) jsou tady na netu holky, co jsou na nemocenské už od prvného dne píchání hormnů, což mě dost udivilo a taky prý budou doma minimálně první tři měsíce, že prý jsme rizikové, tak máme být doma…mně se to nezdá, dokroto mi řekl, že to je fakt všechno na mě, jak se budu cítit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
27.4.11 17:54

taky jsem predtim radeji lezela, ale jak vidim, tak to k nicemu nebylo :-( kazdopadne doma potom budem, prece jen budem na rizikaci :-) uz abysme vedely vysledek TT...... je to fakt nekonecny. Kdy planujes testovat? Az v urceny den? Ja to tak dlouho nikdy nevydrzela :oops: toto je tvoje 1. IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí