Umělé oplodnění dárcem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
111
21.4.11 21:54

umělé oplodnění dárcem

Ahojky holky. Nevíte někdo co je potřeba podstoupit k umělému oplodnění dárcem? Já přirozenou cestou neotěhotním a manžel umělé odmítá. Bez dítěte ale žít nechci, tak nevím co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Oz
9304
21.4.11 21:58

To jako že nechce darovat sperma? 8-o Zvláštní a kdybys šla na umělé s cizím spermatem, to by mu nevadilo? Nebo chceš úplně odejít ze vztahu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.4.11 22:01

Jemu vaděj ty testy před tím. Odběry krve a tak. proto řek, že umělé nechce. Já ale dítě chci. A nevím jeslti bych k dárci potřebovala jeho souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
21.4.11 22:05

To je divný ne? Raději by svolil s dárcem, než by poskytl on? A kdyby bylo možný bez jeho souhlasu (jakože nejspíš nejde), tak by ses nechala oplodnit dárcem bez jeho vědomí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
21.4.11 22:08
Nika25 píše:
Jemu vaděj ty testy před tím. Odběry krve a tak. proto řek, že umělé nechce. Já ale dítě chci. A nevím jeslti bych k dárci potřebovala jeho souhlas

a mluvila si s ním o tom? Jak se staví k tomu, že bys měla dítě s jiným? Příjde mu to míň problematický než pár krevních testů a ejakulace do sklenky?..
Toto mi příjde nějaké divoké :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.4.11 22:09

Já právě vůbec nevím. O dítě se snažíme dva roky, už sem podstoupila vše možné a jedinou možností už je umělé. Takže se snažím zjistit, jeslti to dítě ještě vůbec nějak můžu mít. On názor nezmění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
21.4.11 22:17

Snažila sem se sním o tom mluvit, ale on debaty odmítá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6326
21.4.11 22:19

já si teda myslím a dokonce jsem to někde četla, že pokud jste manželé a vy teda jste, tak musí dát souhlas i manžel
ale je to fak divný že by mu nevadilo kdyby byl dárce někdo cizí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
21.4.11 22:21
Nika25 píše:
Snažila sem se sním o tom mluvit, ale on debaty odmítá.

Hm tak nevím jestli je to teda chlap, se kterým bych chtěla mít/vychovávat dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59367
21.4.11 22:46

Mě to nepřijde moc normální :-? . měli by sjte to pořádně pro brat, pro chlapa to zas tak náročné není aa když jiná možnost není? A co dkyž je problém u něj jestli nešel ani na spermiogram :-? . tenhle přístup fakt nechápu, bud chci dítě a podstoupim cokoliv nebo se ani o dítě nesnažim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.4.11 23:28

ahoj, v centru repro mediciny musite podespsat oba papir, ze dite vznikle bude vase, takze bez nej sanci nemas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
21.4.11 23:31

btw: maličko mimo, jak je to v tomhle státě s inseminací svobodnejch matek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
22.4.11 08:26

ukazala jsem vcera manzelovi tuhle duskuzi,a rekl mi ,ze Tvuj manzel proste nechce deti a toto je jeho vymluva a nabidl mu dat ultimatum :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.11 09:17

Ahoj.zakladatelko.
písnu anonymně neb se nás to také týká.

A jen odpovídám na tvou otázku..

musíš mít manželův,nebo přítelův podpis ,že s dárcem souhlasí.Bez něj si u nás bohužel nechytáš.

Za další nevím jak v kterém car,abych nečeřila vodu,ale v tom našem se muselo nejdřív ukázat,že máme vážně naprd spermiogram a teprve pak nám vůbec dárce nabídli.(nebo operace mesa-tese.)
Za dávku spermií jsme platily 2000 kč.

Jinak na to ses neptala,ale pokud manžel nechce do umělka jít-kvůli testům a všem těm věcem-já osobně bych asi s takovým chlapem nebyla.Pže dle mě-mu na tom tolik nezáleží jako tobě a kdoví jak se k tomu staví –mít dítě.

Lamiiia IUI u svobodné matky-pokud myslíš úplně svobodné,že jsi sama bez přítele ,manžela (zase v našem car) by ti neudělali.

Mějte se.

• Citovat
  • Upravit
ish
5353
26.4.11 14:17

Chudáček, musel by dát krev, moč a udělat se do kelímku, fakt oběť :roll:
Taky si myslím, že dítě nechce…
Do centra asistované reprodukce musíš přivést chlapa, který podepíše, že to dítě bude jeho (i když se použijí dárcovské spermie).
A ty jelikož jsi vdaná, tak musíš přivést manžela. (jako svobodná bys mohla ukecat jakéhokoliv kamaráda, který by ti uvěřil, že z něj pak nesedřeš kůži na alimentech)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí