Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
a jak poznáš že je spermie deformovaná, vždyť jich tam je stovky, tisíce
![]()
No samozdrejme nepoznam,ale uz mam za sebou 4× zamlkle tehu a doktorka tvrdi,ze me musela vzdy oplodnit zrovna ta spatna spermie,tak me zajima jestli spatna spermie vubec dokaze oplodnit vajicko. Jinak manzel ma spatnou morfologii,ale neni to nejhorsi.
Anonymní, mě loni po spontánním potratu dokotor říkal, že hodně časných „ztrát“ bývá právě špatným založením zárodku, t.j. oplodněním „špatnou“ spermií, 2 spermiemi apod. takže asi to možné je…
tak to jo, tak ať si partner zajde na různé vyšetření, a pak se uvidí jak se bude pokračovat ![]()
Může to být špatnou spermií, špatným vajíčkem, špatným dělením buněk… Těch důvodů může být spousty…
Pokud máš za sebou 4 potraty, je potřeba také vyšetřit tebe.
Mmch, já jsem měla ZT v 9.tt a pomohla mi rehabilitace - cvičení Mojžíšky. Měla jsem hnutou kostrč a stažené pánevní dno. To může být taky důvod. Nemohla jsem pak otěhotnět 18 měs., po cvičení jsem otěhotněla napoprvé ![]()
Anonymní píše:
mam za sebou 4× zamlkle tehu a doktorka tvrdi,ze me musela vzdy oplodnit zrovna ta spatna spermie
změň doktorku ![]()
Dobry den chtela bych vas poprosit o radu. Dokaže deformovana spermie oplodnit vajicko? A pozdeji dojit k potratu z duvodu te spatne spermie? Dekuji za odpovedi