Špatná spermie a ZT

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
16.4.11 12:20

Spatna spermie

Dobry den chtela bych vas poprosit o radu. Dokaže deformovana spermie oplodnit vajicko? A pozdeji dojit k potratu z duvodu te spatne spermie? Dekuji za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
16.4.11 12:25

a jak poznáš že je spermie deformovaná, vždyť jich tam je stovky, tisíce 8-o 8-o 8-o :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.11 12:31
:roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.4.11 12:31

No samozdrejme nepoznam,ale uz mam za sebou 4× zamlkle tehu a doktorka tvrdi,ze me musela vzdy oplodnit zrovna ta spatna spermie,tak me zajima jestli spatna spermie vubec dokaze oplodnit vajicko. Jinak manzel ma spatnou morfologii,ale neni to nejhorsi.

• Citovat
  • Upravit
6651
16.4.11 12:32

Anonymní, mě loni po spontánním potratu dokotor říkal, že hodně časných „ztrát“ bývá právě špatným založením zárodku, t.j. oplodněním „špatnou“ spermií, 2 spermiemi apod. takže asi to možné je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.4.11 12:34

tak to jo, tak ať si partner zajde na různé vyšetření, a pak se uvidí jak se bude pokračovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13729
16.4.11 15:43

Může to být špatnou spermií, špatným vajíčkem, špatným dělením buněk… Těch důvodů může být spousty…

Pokud máš za sebou 4 potraty, je potřeba také vyšetřit tebe.

Mmch, já jsem měla ZT v 9.tt a pomohla mi rehabilitace - cvičení Mojžíšky. Měla jsem hnutou kostrč a stažené pánevní dno. To může být taky důvod. Nemohla jsem pak otěhotnět 18 měs., po cvičení jsem otěhotněla napoprvé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
22.4.11 21:53
Anonymní píše:
mam za sebou 4× zamlkle tehu a doktorka tvrdi,ze me musela vzdy oplodnit zrovna ta spatna spermie

změň doktorku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital