Podolí nebo Gennet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
241
12.4.11 09:14

POdoli nebo Gennet

HOlky nemate nekdo zkusenost z POdoli, rozhodujeme se mezi Gennetem a Podolim.Gennet nam byl doporucen moji gynekolozkou a v Podoli pracuje pritelova setrenice,ne teda primo v Caru ,ale na novorozenecke JIPce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
12.4.11 09:25

Rozhodne Gennet
(pritelova sestrenice na novoroz.JIPce ted asi moc nepomuze :lol: , muzete tam pak jit treba rodit :wink: )
At se to brzy povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.4.11 09:35

A ty maz zkusenost z POdoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
12.4.11 10:28
I.P.B.M píše:
A ty maz zkusenost z POdoli?

Mam, ja tam nebyla spokojena. Nic se mnou nedelali (je fakt, ze jsem mela specif.problem), pripadalo mi, ze tak nejak chodi kolem horky kase, semtam vezmou krev, pozvou me za 14dni, a nikam to nevedlo. Po cca 5ti mesicich jsem odesla do Gennetu, kde jsem uz 3 dny po prvni konzultaci sla na IUI (neuspesnou, ale to nevadi). Otehotnela jsem po 5 mesicich, uspesne donoseno i porozeno :palec: . Po celou dobe „neco“ probihalo - vysetreni na genetice, imunologii, ultrazvuky, behala jsem tam porad.

Jo a jeste - v Podoli mi vadilo hodne, ze jakozto v CAR pri nemocnici se tam stridaji doktori. Pokazdy jsem byla u nekoho jinyho, a stalo se mi i to, ze bylo poznat, ze dotycny doktor se v problematice IVF jeste moc nevyznal :roll:
Zatimco Gennet je zameren jen na to.

Ale i Podoli ma spoustu uspechu a maminek, ktere na ne nedaji dopustit. Mne to tam ale nevyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.4.11 10:32

Hm, tak to dekuji za radu, to jsi mi hodne pomohla, podobny nazor na POdoli jsme tu prave nasla.A vy uz miminko mate?my mame spatny spermiogram-azoospermie, tak uvidime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.4.11 10:32

Jo a jest ek cene, nevyjde pak lecba v nemocnichch levneji nez v nestatnich zarizenich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
12.4.11 10:45

ja chodila do gennetu, ale je to uz pres 2 roky.. spokojena jsem byla velmi, jen tam hodne zalezelo na tom, ke komu ses dostala. nekteri doktori tam byli docela necitlivi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
12.4.11 10:47
I.P.B.M píše:
Hm, tak to dekuji za radu, to jsi mi hodne pomohla, podobny nazor na POdoli jsme tu prave nasla.A vy uz miminko mate?my mame spatny spermiogram-azoospermie, tak uvidime.

a azoospermii nam urcili taky.. poslali me 2× na IUI, aby se nereklo. samozrejme bez uspechu. pak jsme meli uz podepsane papiry na IVF a kdyz jsem je tam nesla, tak ejhle, byla jsem tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
12.4.11 10:54
I.P.B.M píše:

A nebyl ode me, ten prispevek ? :lol:
My mame syna uz 15ti letyho, ten se povedl jako nic, a druhyho syna ted 2leteho, po IVF, uz by to samo asi neslo. Ja uz cekat na nahodu nemohla, vzhledem k veku. Snazili jsme se o nej neco pres 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
12.4.11 10:58

ceny různých výkonů se liší, záleží na tom, co budete potřebovat, Gennet má ceník na netu, nevím jak Podolí. Doplatky za léky jsou asi všude stejné. Třeba ICSI bývalo v Podolí levnější o 1000 kč což je v celkové částce skoro jedno. Nativ je v Podolí levnější podstatně, ale předpokládám, že byste stejně šli nejdřív do pojišťovnou hrazených pokusů.

Jo a v podolí jsou prý delší čekací doby a nepracují o víkendu, což by mi přišlo jako problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.4.11 11:14
fram píše:
I.P.B.M píše:
a azoospermii nam urcili taky.. poslali me 2× na IUI, aby se nereklo. samozrejme bez uspechu. pak jsme meli uz podepsane papiry na IVF a kdyz jsem je tam nesla, tak ejhle, byla jsem tehotna.

Fram,takze u vas se to nakonec podarilo bez jakychkoliv operaci,IVF a podobne, to teda koukam,a moc preju:-}}}Avy jste taky chodili do Podoli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
12.4.11 11:20

do gennetu. jojo, kupodivu se zadarilo.. po 2,5 letech. m. me pak ze srandy dlouho podezrival, ktereho souseda ze jsem to navstivila.. :lol:
drzim palce, at vam tam taky brzy pomuzou!!! :kytka:

ja si rikam, ze to mozna u nas bylo hodne psychickeho puvodu.. m. byl dost vystresly z prace, ja z toho, ze se nedari, vsichni kolem uspesne tehotneli.. spermio mu tam delali 2×, takze ty vysledky zase tak zkreslene byt nemohly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
12.4.11 12:41
madlicka píše:
Jo a v podolí jsou prý delší čekací doby a nepracují o víkendu, což by mi přišlo jako problém.

Ano, to je taky pravda, nekde jsem cetla, ze dokonce treba o prazdninach nepracuje CAR u Apolinare 8-o ale nevim, co je na tom pravdy.

V Gennetu jedou porad, ja tam byla jednou i odpoledne na Silvestra a rozhodne jsem tam nebyla sama. Kamaradce odebirali vajicka na Velikonocni pondeli (hezka nahoda,ze? :lol: ), vzdyt vse se ridi podle cyklu, rustu folikulu apod. - svatek nesvatek.
Myslim, ze nedelaji akorat na Stedry den (a to bych jeste rekla, ze kdyz to nekomu tak zrovna vyjde, ze jsou i k domluve a prislusny zakrok udelaji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
12.4.11 12:47

Taky mam rada komunikaci, coz v Gennetu nebyl problem.
V Podoli jsem z nich kazdou odpoved doslova dolovala, dr koukal do papiru, nic nerikal - kolikrat jsem ani nevedela, jestli uz jako nemam odejit nebo co :roll: … pokazdy jsem odtamtud jela docela nestastna. Prechod do Gennetu byl jako kdyz mavli kouzelnym proutkem, duvera, pomoc, komunikace, cil-otehotneni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
12.4.11 13:36

No já chodila do Pronatalu a teď přecházím taky do Gennetu snad to vyjde. Máme už z Pronatalu PRINCEZNU 2,5r, ale chcema druhý a v Pronatalu se už chovají jako máte vyhráno tak co´chcete 8-o . Co se týče jak tady někdo psal tak musí dělat i víkendech svátcích atd… třeba v Pronatalu nestimulují v prosinci jen mají konzultace. S dcerou jsem mněla transfér taky na VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ a jinak 3× mi to vyšlo na víkend. Teď jsem do GENNETU po 4 a naposled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí