IVF červen - červenec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1980
5.5.11 13:21

Bronn : sme na tom podobne, jen mne chybi ten jeden prcek… vsechny testy v pohode a jen to rposte nejde… tak snad IVF pomuze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
5.5.11 13:26

holky tak jsem se právě bavila telefonicky s Dr. kvůli té imunologii. A říkal, že nejdetailnější imuno je v Praze a v Plzni. A že tam byl zvyklý posílat své pacientky hned po prvním nezdařeném IVF. Opravdu všem zjistili nějákou zvýšenou buněčnou imunitu a on si zjišťoval, že to v podstatě má každý. A jako léky jim tehdy předepsali Prednison, který se stejně bere hned po IVF (teda aspoň mě ho napsali), je to na snížení imunity proti buňkám. Takže to pacientky stálo peníze za cestu a vyšetření a léčení bylo stejné, jako by to vyšetření nepodstoupily. Takže se rozhodl, že bude lidi na toto posílat po druhém neúspěšném IVF. Navíc, říkal, že to druhé je opravdu mnohem úspěšnější než to první. Tak mi nezbyde než mu věřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
5.5.11 14:05

nam rekli ze nam imuno a genetiku udelaji az po druhem nezdarenem IVF… ze pry driv je to zbytecny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
5.5.11 14:47

AHOJ HOLKY :mavam: VÍTEJTE NO TO JSEM TEDA NEČEKALA že se to tady takhle rozjede některé fotečky znam i z jiných diskuzí,jinak k imuno a genetice tak jak už jsem psala jiný car jiný mrav,ale je pravda že tím vyšetřením se nic nezkazí a možna zabraní i dalšímu neuspěchu a také je pravda že druhy pokus je uspěšnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
5.5.11 15:17

No tak já bych možná taky byla raději, kdybych pokryla všechny potencionální potíže. Ale co naplat, nezbyde mi, než Dr. věřit. Problém je, že jsem si říkala, že jestli to nevyjde ani teď, tak já prostě sama nevím, jestli bych to podstupovala potřetí. Je to sice pro mě nesmírně důležité, ale ta bolest, když to neklapne, je nepředsavitelná. Sice jen na pár dní, ale i tak. Nevím nevím. Každopádně bych do toho nešla hned. Nechala bych si napsat antikoncepci, aby se to tělo trochu srovnalo a pak by se vidělo. Jo a dneska mě tak bolí břicho, že je to na mašli. NEvím, jestli to může být tím norethistronem? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
5.5.11 15:19

takže kdy teda začínaš ze stimulkou :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
5.5.11 19:30

Ahoj holky, tak jsem k vám taky vlezla. I když vlastně nevím, kdy by mohl být další pokus IVF, ale doufám, že červenec by už vyjít mohl. Kdo mě zná, ví jak jsem dopadla při prvním pokůsku, ale vlastně ještě všechno není za mnou. Zítra další krev a UZ, to hcg prostě nechce dolu. Tak doufám, že to nebude mimoděložní. Dneska mě totiž začalo bolet břicho, ale fakt jenom trošku, tak snad to do zítra poleví. No a krvácení teda zase zesílilo. Bronn a Minko, na minulé diskuzi jsou to samé //, co? Přeju jim to, ale docela jim závidím, že já jsem se z nich neradovala dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
5.5.11 19:49

Bodlinko: mrzi mi co sis prozila, zazila jsem to same jen ne po IVF ale po IUI… budu ti moc drzet palecky, aby se vam druhe IVF povedlo a tys mela za 9 mesicu v naruci mimiska…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
5.5.11 20:01

Děkuju mockrát, uvidíme zítra, nějak se jim to nelíbí,ale to mně taky, já bych radši aby to hcg stoupalo, ale co se dá dělat. Bolelo to jenom chvilku a už jsem měla chuť na další pokusy i třeba „přírodní“, ale zatím můžeme prd, tak mě to trochu vyčerpává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
5.5.11 20:05
Bodlinkaa píše:
Děkuju mockrát, uvidíme zítra, nějak se jim to nelíbí,ale to mně taky, já bych radši aby to hcg stoupalo, ale co se dá dělat. Bolelo to jenom chvilku a už jsem měla chuť na další pokusy i třeba „přírodní“, ale zatím můžeme prd, tak mě to trochu vyčerpává.

Bodlinka. tak na zitra drzim palecky.dej vedet… obdivuji tvoji statecnost, ja o mimco prisla na konci unora a porad sem se z toho nedostala. porad to moc boli… tak doufam ze po IVF zadari a uz to trochu ustoupi do pozadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
5.5.11 20:10

No v prní chvíli jsem si připadala jak když se mi zhroutil svět, i když jsem šla na kontrolu, tak jsem s tím trochu počítala, potože už jsem asi 4 dny krvácela. Ale přeci jenom je tam naděje, ale když to člověk slyší od odborníka, tak je to něco jinýho. Pak jsem četla příběhy, že i s nízkým hcg se těhu udrželo a já už měla 514, tak jsem zase začala trošku doufat a zase nic. Takže teď už doufám, že to samo odejde a nebudu muset do nemocnice. No jinak asi za dva dny po první zprávě jsem se z toho nějak dostala a začala zase věřit v další pokus. Navíc všude se říká, že po potratu je dobře pohnojeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
5.5.11 20:13

Bodlinnka: si mooc statecna :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
5.5.11 20:17

To ta touha mě žene dopředu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
5.5.11 20:18
Bodlinkaa píše:
To ta touha mě žene dopředu :mrgreen:

vidis, ja sem spis bojacna… vseho se bojim, ze vajicka nevyrostou, ze se neoplodni, ze nevydrzi, ze se neuchyti… bojim se protoze strasne moc miminko chci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
5.5.11 20:22

Ale to já se taky bojím, jenom to zahrabu prostě někam hluboko a nepřipouštím si to. Můj manžel je hroznej skeptik, když nám vyšly pozitivní testy, tak jsme si říkali, že to nikomu neřeknem. No jenomže to jaksi nešlo,když všichni věděli o IVF. Tak chlapovi řekneš, že výsledek ještě nevíš, ale ženským to nevysvětlíš, každá mě nutila do testu, až to ze mně dostali. No a manžel mi řekl, že jsem to neměla dělat, že to nedopadne dobře a co potom. No a nedopadlo. Včera mi zase říkal, když jsem mu říkala o mimoděložním, že když půjdu do nemocnice, tak mi tam něco poserou a už nebudeme mít mimi vůbec. No tak jsem mu řekla, ať je radši zticha, protože mě s tím hrozně nervuje a sere :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí