IVF červen - červenec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4122
11.5.11 13:59

ahoj holky, tak mrcha je tady, zítra první puregon, a jdeme na toooo. jsem docelá zvědavá. Ani se mi do toho moc nechce, docela se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.5.11 14:17

Bronn : Tak moc držím palečky, aby vše dopadlo jak má:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
11.5.11 15:33

Taky držím palečky Bronn, já měla včera hcg 15, takže už jsem dostala prášky abych přestala krvácet, za týden bych měla dostat normální MS a pak na kontrolu a uvidíme. Takže možná další cyklus :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
11.5.11 16:38

Ahoj Holky, tak od zítra tu s Vámi budu už diskutovat na plné čáře, bohužel jsem skončila v nemocnici, po ranním ponděním chg 1390 se mi odpoledne udělalo tak blbě a o půlnoci jsem byla hospitalizovaná a hcg 1170, vyhrožavali i, že půjdu na sál, ale nějak jsem to ustála a dnes s hcg 850 utekla domů na vlůastní žádost. První pokus tedy nevyšel a já se moc těším na další a na to až si to tu všechno přečtu a moc moc Vám všem držím pěsti a ničeho se nebát, zvládneme všechno :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
11.5.11 16:59
Leellaa píše:
Ahoj Holky, tak od zítra tu s Vámi budu už diskutovat na plné čáře, bohužel jsem skončila v nemocnici, po ranním ponděním chg 1390 se mi odpoledne udělalo tak blbě a o půlnoci jsem byla hospitalizovaná a hcg 1170, vyhrožavali i, že půjdu na sál, ale nějak jsem to ustála a dnes s hcg 850 utekla domů na vlůastní žádost. První pokus tedy nevyšel a já se moc těším na další a na to až si to tu všechno přečtu a moc moc Vám všem držím pěsti a ničeho se nebát, zvládneme všechno :dance: :pankac:

Lee, a řekli ti, proč k tomu došlo? Tak vysoké hodnoty a… nic. :-?
Jsi statečná holka, drž se, další pokus určitě vyjde. :hug: Myslím na tebe. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
11.5.11 17:11

Llenčo, bohužel se to prý občas stává, vím, že jsem nepracovala, nezvedala nic těžkého, nekoupala se v horké vodě, nekouřila, nepila…a tak je to prostě jen příroda. Ta hladina hcg byla nádherná, měla jsem zavedené dvě blystocysty.
Tobě zítra budu držet pěsti ať se vše povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
11.5.11 17:15
Leellaa píše:
Llenčo, bohužel se to prý občas stává, vím, že jsem nepracovala, nezvedala nic těžkého, nekoupala se v horké vodě, nekouřila, nepila…a tak je to prostě jen příroda. Ta hladina hcg byla nádherná, měla jsem zavedené dvě blystocysty.
Tobě zítra budu držet pěsti ať se vše povede :hug:

Příroda je v některých momentech pěkná ludra. :pocitac: Njn, nedá se nic dělat. Ale mrzí mě to. :-( Příště to vyjde. :hug: A děkuji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
11.5.11 17:18

Jj, ale já se nedám, přírodě pěkně nakopu zadek :lol:
Zítra to klapne uvidíš, mám narozeniny :lol: a tak si budu přát aby všcihni kdo v ten den něco podstupijí byli šťastní a povedlo se :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
11.5.11 17:23

Lee, ty jsi zlatá. Děkuji. :hug: :kytka: Kdybych se zítra nedostala na ntb, tak ti popřeju už dnes, jo? :wink: Všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky, pohodičky a ať se ti splní v brzké době vše, co si přeješ (miminko a další věci, po kterých toužíš). :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
11.5.11 17:28

Leni díky moc a ty se hlavně zítra nikam nežeň, všechno v klídku, my se tu na tebe a dobré zprávy budeme těšit a klidně si počkáme, hlavně aby vše bylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
11.5.11 19:25

Lee moc mě to mrzí :hug: :huban: Právě jsem prožila něco podobnýho, akorát se to obešlo bez nemocnice. Já už mám po včerejšku hcg 15, takže příští týden snad MS a pak další pokusy. Přeju nám všem hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
11.5.11 19:26

Napsala jsem to blbě, ne pokusy, ale doufám, že už jen jeden pokus. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
11.5.11 21:30
no bronn zase ja taky ale ja začnu jen klostík 3den MS tak uvidíme snad zázrak :?:
lee jsi silák!!!!!!!!!! :huban:
bronn píše:
ahoj holky, tak mrcha je tady, zítra první puregon, a jdeme na toooo. jsem docelá zvědavá. Ani se mi do toho moc nechce, docela se bojím.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
12.5.11 08:47

Lee TAK TEDY VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM, HLAVNĚ HOOOODNĚ ZDRAVÍČKA A MOŘE LÁSKY, A TEN ZBYTEK UŽ PŘIJDE SÁM :hug: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
12.5.11 09:26

Leele: vsechno nejlepsi k narozkam, hlavne brzy uzlicek stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie