Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ahoj holky, tak mrcha je tady, zítra první puregon, a jdeme na toooo. jsem docelá zvědavá. Ani se mi do toho moc nechce, docela se bojím.
Taky držím palečky Bronn, já měla včera hcg 15, takže už jsem dostala prášky abych přestala krvácet, za týden bych měla dostat normální MS a pak na kontrolu a uvidíme. Takže možná další cyklus ![]()
Ahoj Holky, tak od zítra tu s Vámi budu už diskutovat na plné čáře, bohužel jsem skončila v nemocnici, po ranním ponděním chg 1390 se mi odpoledne udělalo tak blbě a o půlnoci jsem byla hospitalizovaná a hcg 1170, vyhrožavali i, že půjdu na sál, ale nějak jsem to ustála a dnes s hcg 850 utekla domů na vlůastní žádost. První pokus tedy nevyšel a já se moc těším na další a na to až si to tu všechno přečtu a moc moc Vám všem držím pěsti a ničeho se nebát, zvládneme všechno
![]()
Leellaa píše:
Ahoj Holky, tak od zítra tu s Vámi budu už diskutovat na plné čáře, bohužel jsem skončila v nemocnici, po ranním ponděním chg 1390 se mi odpoledne udělalo tak blbě a o půlnoci jsem byla hospitalizovaná a hcg 1170, vyhrožavali i, že půjdu na sál, ale nějak jsem to ustála a dnes s hcg 850 utekla domů na vlůastní žádost. První pokus tedy nevyšel a já se moc těším na další a na to až si to tu všechno přečtu a moc moc Vám všem držím pěsti a ničeho se nebát, zvládneme všechno![]()
Lee, a řekli ti, proč k tomu došlo? Tak vysoké hodnoty a… nic. ![]()
Jsi statečná holka, drž se, další pokus určitě vyjde.
Myslím na tebe. ![]()
Llenčo, bohužel se to prý občas stává, vím, že jsem nepracovala, nezvedala nic těžkého, nekoupala se v horké vodě, nekouřila, nepila…a tak je to prostě jen příroda. Ta hladina hcg byla nádherná, měla jsem zavedené dvě blystocysty.
Tobě zítra budu držet pěsti ať se vše povede ![]()
Leellaa píše:
Llenčo, bohužel se to prý občas stává, vím, že jsem nepracovala, nezvedala nic těžkého, nekoupala se v horké vodě, nekouřila, nepila…a tak je to prostě jen příroda. Ta hladina hcg byla nádherná, měla jsem zavedené dvě blystocysty.
Tobě zítra budu držet pěsti ať se vše povede
Příroda je v některých momentech pěkná ludra.
Njn, nedá se nic dělat. Ale mrzí mě to.
Příště to vyjde.
A děkuji. ![]()
Jj, ale já se nedám, přírodě pěkně nakopu zadek ![]()
Zítra to klapne uvidíš, mám narozeniny
a tak si budu přát aby všcihni kdo v ten den něco podstupijí byli šťastní a povedlo se ![]()
Lee, ty jsi zlatá. Děkuji.
Kdybych se zítra nedostala na ntb, tak ti popřeju už dnes, jo?
Všechno nejlepší, hodně štěstí, zdraví, lásky, pohodičky a ať se ti splní v brzké době vše, co si přeješ (miminko a další věci, po kterých toužíš). ![]()
Leni díky moc a ty se hlavně zítra nikam nežeň, všechno v klídku, my se tu na tebe a dobré zprávy budeme těšit a klidně si počkáme, hlavně aby vše bylo ![]()
Lee moc mě to mrzí
Právě jsem prožila něco podobnýho, akorát se to obešlo bez nemocnice. Já už mám po včerejšku hcg 15, takže příští týden snad MS a pak další pokusy. Přeju nám všem hodně štěstí. ![]()
Napsala jsem to blbě, ne pokusy, ale doufám, že už jen jeden pokus. ![]()
bronn píše:
ahoj holky, tak mrcha je tady, zítra první puregon, a jdeme na toooo. jsem docelá zvědavá. Ani se mi do toho moc nechce, docela se bojím.
Lee TAK TEDY VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM, HLAVNĚ HOOOODNĚ ZDRAVÍČKA A MOŘE LÁSKY, A TEN ZBYTEK UŽ PŘIJDE SÁM
![]()
Leele: vsechno nejlepsi k narozkam, hlavne brzy uzlicek stesti ![]()