IVF červen - červenec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2871
12.5.11 09:36

Ahoj holky, nedalo mi to a mrkla sem se tu na vás, jak válčíte :-)

Lee- GRATULACE NEJVĚTŠÍ K DNEŠNÍM NAROZKÁM :huban: :huban: :huban: :huban:

Ohledně těch krátkých a dlouhých protokolů vám tu posílám takové prima čtení:
 http://www.praktickagynekologie.cz/…02_04_05.pdf

v podstatě z toho vyplývá, že dlouhý protokol vám nejprve navodí umělý přechod, takže to všechno jakoby stopne a pak nasadí hormony a tělo začne produkovat o to víc a nebo krátký protokol jen nasadí ty hormony na podporu ale bez toho stopování na začátku.

z toho článku vychází, že dlouhý protokol je většinou úspěšnější..pokud teda nejste pako jako já, které na dlouhý protokol vůbec nezareagovalo :lol: :lol: :lol: takže opravdu pro každého je dobré něco jiného a musí se to přizpůsobit výsledkům hormonální hladiny z krve :lol:

držím vám palečky co to jde!!!!! :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
12.5.11 09:54

Holky dííííky moc :hug: dneska jsem vstala a řekla si 30 :lol: hustý 8-o
Bodlinko, myslím, že jsem tě zahlédla na diskusi IVF duben, je to možné? Prosím tě za jak dlouho ti kleslo hcg a co jsi brala za léky, já mám jen utros. A taky už víš za jak dlouho můžeš další pokus? Mě řekl dr. 2-3mes. :-?

Příspěvek upraven 12.05.11 v 10:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4183
12.5.11 09:56

Bron :mavam: tak a dnešek je velký den, začátek cestičky k mrňousovi, věřím, že už se nebojíš a všechno zvládneš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
12.5.11 10:42

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Mě tento měsíc čeká už 5. KET, teď už je poslední. Moc nadějí do toho nevkládám. Pokud to nevyjde, tak bych chtěla jít někdy v létě na 2. pokus IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
12.5.11 11:01
Dasha01 píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Mě tento měsíc čeká už 5. KET, teď už je poslední. Moc nadějí do toho nevkládám. Pokud to nevyjde, tak bych chtěla jít někdy v létě na 2. pokus IVF.

Vitej… verim ale, ze uz druhe IVF potrebovat nebudes..

Muzu se zeptat kolik si mela mrazacku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
12.5.11 11:07

Mrazáčků jsem měla 7. Teď mě zbývá už jen jeden. Když jsem šla do 1. KET, tak jsem byla ještě optimistka, protože po IVF mě dali kvůli OHSS jen 1 embr. a je z toho 3 letý zlatíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
12.5.11 11:09

Dasha: ver ze uz nebude dalsi IVF potreba… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
12.5.11 11:15
Haninaplz píše:
Dasha: ver ze uz nebude dalsi IVF potreba… :hug:

Můžu se zeptat, jestli ti už dělali v CAR nějaký testy např. genetiku atd. Pokud bych na 2. IVF šla tak bych nějaký testy chtěla už udělat a nevím, jak se nato budou tvářit. A můžu se zeptat do jakýho CARu chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
12.5.11 11:19

My chodime do IVF Institutu v Plzni… genetiku a imuno mi rekli az po druhem nepovedenem … tak sem si dupla, ze po prvnim nepovedenem bych to chtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
12.5.11 11:34

To je asi potřeba si dupnout. U 1.IVF jsem si nechala namluvit všechno možný, protože jsem o tom nic nevěděla, ale teď už jsem si nějaky informace zjišťovala, tak už se nenechám jen tak do ničeho navrtat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
12.5.11 11:43

no něco jsem tady četla tak všeeeee neeeeeej k narozeninam a na další rok at vozíš bebátko v kočarku :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
12.5.11 11:44
ahoj tak to jsme na tom stejně!!!!!!!!!! :cert: jinak poprvé jsem sežrala vše i s navijakem :pocitac:
Dasha01 píše:
To je asi potřeba si dupnout. U 1.IVF jsem si nechala namluvit všechno možný, protože jsem o tom nic nevěděla, ale teď už jsem si nějaky informace zjišťovala, tak už se nenechám jen tak do ničeho navrtat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
12.5.11 11:52

holky a jake jsou rady pro prvo-ivfku:-))) co mam hlavne resit s nima?? na co nenaletet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
12.5.11 12:02

Z mé vlastní zkušenosti si před IVF nechám zkontrolovat vaječníky, jestli tam nemám cysty. A budu chtít všechny možný testy. 1. IVF mě dělali s 2 roky strým hormonálním profilem a tvrdili, že to nevadí. Teď už vím, že by se měl opakovat každý rok. Ještě trošku váhám nad prodlouženou kultivací, nevím, jestli to má nějekou cenu. Tak s tímhle půjdu do CARu. A pokud nebudou s něčím souhlasit, tak odcházím někam jinam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2037
12.5.11 12:28

Dobré poledne všem. Lee taky přeju všechno nej k narozkám. Na IVF duben jsem, akorát už je tam moc těhotných, takže s nima se o zkušenosti už dělit nemůžu :lol: Tak jsem přestoupila sem za holkama. Hcg mi kleslo asi po čtrnácti dnech, ale utroš mi vysadili hned. Celou dobu jsem krvácela, teď jsem dostala prášky abych přestala, tak už to přešlo, mám je na sedm dní a pak asi do dvou dnů bych měla dostat MS. Pak hned přijít na kontrolu a v dalším cyklu už můžu. Má být přestávka asi 3 měsíce,ale od stimulace a tu jsem měla v březnu, takže už by to teoreticky šlo. Jenom nevím pořád jestli do toho hned půjdem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí