Clostilbegyt, Ovitrelle a Utrogestan

Anonymní
2.4.23 14:30

Clostilbegyt, Ovitrelle a Utrogestan

Ahoj holky,
Už více než rok se snažíme o miminko a jelikož se nedaří, začali jsme chodit do CARu.
Mám velmi nízké AMH, ale ostatní hodnoty HP v pořádku. Spermiogram ok. Pan doktor říkal, že zkusíme pár měsíců cílený styk, a když se nezadaří, tak IVF. Že AMH mám sice ženy o deset let starší, ale ultrazvuk prý nevypadá tak tragicky, tak chce dát ještě šanci ‚prirozenemu‘ početí.
Aby toho nebylo málo, mám cystu, která mi zpozdila menses. Ve čtvrtek jsem dostala agolutin a čekám, až mrcha přijde a pak začneme s výše zmíněným. Cysta se mi dělá tak třikrát do roka, vždy mi zpozdí ms. Po agolutinu přijde ms někdy až za 14 dní :(
Chtěla bych se zeptat, máte některá taky problémy jako já a zadařilo se takto? Strašně potřebuju nějakou naději :srdce: Krásnou nedeli :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58
4.4.23 16:43

Ahoj,
nám se tahle kombinace osvědčila, třetí cyklus jsem otěhotněla. Bohužel to nakonec nedopadlo, ale to je jiný příběh.
Dokonce se to povedlo i v cyklu, kdy jsme zkoušeli doma a nebyli na IUI.

Držím palce :kytka:
V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.4.23 20:49

@Val021
Moc děkuji za příspěvek :srdce: mrcha dneska konečně přišla, tak začneme. Moc mě mrzí, že to u vás nevyšlo, ale doufám, že přesto už svůj uzlíček štěstí máte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.4.23 15:38

@katerinka12
Budu držet palce :srdce:. My ještě bohužel ne, ale snad se brzy dočkáme.

V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mandarinka104
5.2.24 19:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Už více než rok se snažíme o miminko a jelikož se nedaří, začali jsme chodit do CARu.
Mám velmi nízké AMH, ale ostatní hodnoty HP v pořádku. Spermiogram ok. Pan doktor říkal, že zkusíme pár měsíců cílený styk, a když se nezadaří, tak IVF. Že AMH mám sice ženy o deset let starší, ale ultrazvuk prý nevypadá tak tragicky, tak chce dát ještě šanci ‚prirozenemu‘ početí.
Aby toho nebylo málo, mám cystu, která mi zpozdila menses. Ve čtvrtek jsem dostala agolutin a čekám, až mrcha přijde a pak začneme s výše zmíněným. Cysta se mi dělá tak třikrát do roka, vždy mi zpozdí ms. Po agolutinu přijde ms někdy až za 14 dní :(
Chtěla bych se zeptat, máte některá taky problémy jako já a zadařilo se takto? Strašně potřebuju nějakou naději :srdce: Krásnou nedeli :kytka:

Dobrý den, už je to rok, jak jste dopadla? :) Podařilo se přirozeně nebo jste musela jít na umělé oplodnění? :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex