Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mackA159 já mám i cipky na vkládání 😊 to sem nezminila jen mě zajímalo zda sem nějak nepo..ze sem šupla tu mast dovnitř
@Katanovak píše:
@mackA159 já mám i cipky na vkládání 😊 to sem nezminila jen mě zajímalo zda sem nějak nepo..ze sem šupla tu mast dovnitř
Ne v pohode ![]()
Dobrý den, prosím o radu. Chci si pořídit clotrimazol. Ale nerozumím kam ho nanést zda mohu okolo poševního vchodu, mocoveho,,vchodu"? Nic mi neboli, nesvedi, nepálí..Ale od porodu pociťují občas dole zápach a nezdá se mi že by to byla moč nebo z poševního vchodu…spíš jako to,,okolí" kolem od poševního vchodu až ke klitorisu pomalu. Nevím co s tím. S partnerem xx měsíců nic nebylo, nic se nezměnilo. Takže sex to způsobovat nemuze.
Jen sem po císařském řezu půl roku +
Prosím anonym citlivé info.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Chci si pořídit clotrimazol. Ale nerozumím kam ho nanést zda mohu okolo poševního vchodu, mocoveho,,vchodu"? Nic mi neboli, nesvedi, nepálí..Ale od porodu pociťují občas dole zápach a nezdá se mi že by to byla moč nebo z poševního vchodu…spíš jako to,,okolí" kolem od poševního vchodu až ke klitorisu pomalu. Nevím co s tím. S partnerem xx měsíců nic nebylo, nic se nezměnilo. Takže sex to způsobovat nemuze.
Jen sem po císařském řezu půl roku +
Prosím anonym citlivé info.
Bez na gynekologii na stěry.
@JancaS84 jaký stery? cytologii mám v pořádku byla jsem po 6 nedeli. A mám to spíš večer po umytí.
@Anonymní píše:
@JancaS84 jaký stery? cytologii mám v pořádku byla jsem po 6 nedeli. A mám to spíš večer po umytí.
Cytologie se provádí na základě stěru z děložního hrdla, při testování např. pohlavních chorob, kvasinky atd. se provádí i stěr z poševní sliznice
Aha..říkám sex nemám
tak to nebude to pravé..ale ty kvasinky na to nemůžu nic zkusit a až pak jít na gyndu? A jak říkám když to řeknu blbě,,nesmrdí" mi poševní vchod je to to prostřední okolo a je to spíš večer po umytí to je na tom to zajímavé..může to být i stresem vysokým?
@Anonymní píše:
A čím se myjes? Se sexem to nemusí souviset.
Používám chilli od doby co mám ty problémy a je to lepší ale občas třeba 3× v týdnu to cítím..předtím to bylo častější i přes den
@Anonymní píše:
Aha..říkám sex nemámtak to nebude to pravé..ale ty kvasinky na to nemůžu nic zkusit a až pak jít na gyndu? A jak říkám když to řeknu blbě,,nesmrdí" mi poševní vchod je to to prostřední okolo a je to spíš večer po umytí to je na tom to zajímavé..může to být i stresem vysokým?
Určitě za tím může být stres
pokud opravdu máš kvasinky, tak se vyhni nadměrné konzumaci cukru, zařaď hodně zeleniny…jestli nechceš rovnou ke gynekologovi zkus si na vložku na noc nanést bílý jogurt…žádnou activii a nic podobného, pouze obyčejný neslazený bílý jogurt. Obsahuje probiotika, určitě tím nic nepokazíš
můžeš praktikovat třeba týden a uvidíš jestli zabere
Ahoj holky jsem 22 tt dneska mi doktor řekl ze mám kvasinky dostala jsem clotrimazol mast a já blbec to špatně pochopila a namazala to dovnitř pipky, vadí to něčemu moc?