Clotrimazol kvasinky

Katanovak
19.4.22 20:38

Clotrimazol kvasinky

Ahoj holky jsem 22 tt dneska mi doktor řekl ze mám kvasinky dostala jsem clotrimazol mast a já blbec to špatně pochopila a namazala to dovnitř pipky, vadí to něčemu moc?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
19.4.22 20:48

Nevadí, ale měl ti dát tablety. Je to volně prodejné

• Citovat
  • Upravit
Katanovak
19.4.22 20:49

@mackA159 já mám i cipky na vkládání 😊 to sem nezminila jen mě zajímalo zda sem nějak nepo..ze sem šupla tu mast dovnitř

• Citovat
  • Upravit
mackA159
19.4.22 20:51
@Katanovak píše:
@mackA159 já mám i cipky na vkládání 😊 to sem nezminila jen mě zajímalo zda sem nějak nepo..ze sem šupla tu mast dovnitř

Ne v pohode :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 13:49

Clotrimazol?

Dobrý den, prosím o radu. Chci si pořídit clotrimazol. Ale nerozumím kam ho nanést zda mohu okolo poševního vchodu, mocoveho,,vchodu"? Nic mi neboli, nesvedi, nepálí..Ale od porodu pociťují občas dole zápach a nezdá se mi že by to byla moč nebo z poševního vchodu…spíš jako to,,okolí" kolem od poševního vchodu až ke klitorisu pomalu. Nevím co s tím. S partnerem xx měsíců nic nebylo, nic se nezměnilo. Takže sex to způsobovat nemuze.
Jen sem po císařském řezu půl roku +
Prosím anonym citlivé info.

• Citovat
  • Upravit
35691
20.10.22 13:52
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o radu. Chci si pořídit clotrimazol. Ale nerozumím kam ho nanést zda mohu okolo poševního vchodu, mocoveho,,vchodu"? Nic mi neboli, nesvedi, nepálí..Ale od porodu pociťují občas dole zápach a nezdá se mi že by to byla moč nebo z poševního vchodu…spíš jako to,,okolí" kolem od poševního vchodu až ke klitorisu pomalu. Nevím co s tím. S partnerem xx měsíců nic nebylo, nic se nezměnilo. Takže sex to způsobovat nemuze.
Jen sem po císařském řezu půl roku +
Prosím anonym citlivé info.

Bez na gynekologii na stěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 14:03

@JancaS84 jaký stery? cytologii mám v pořádku byla jsem po 6 nedeli. A mám to spíš večer po umytí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 14:15
@Anonymní píše:
@JancaS84 jaký stery? cytologii mám v pořádku byla jsem po 6 nedeli. A mám to spíš večer po umytí.

Cytologie se provádí na základě stěru z děložního hrdla, při testování např. pohlavních chorob, kvasinky atd. se provádí i stěr z poševní sliznice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.10.22 14:18

Aha..říkám sex nemám :) tak to nebude to pravé..ale ty kvasinky na to nemůžu nic zkusit a až pak jít na gyndu? A jak říkám když to řeknu blbě,,nesmrdí" mi poševní vchod je to to prostřední okolo a je to spíš večer po umytí to je na tom to zajímavé..může to být i stresem vysokým?

• Citovat
  • Upravit
35691
20.10.22 14:22
@Anonymní píše:
@JancaS84 jaký stery? cytologii mám v pořádku byla jsem po 6 nedeli. A mám to spíš večer po umytí.

A čím se myjes? Se sexem to nemusí souviset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.10.22 14:29

Používám chilli od doby co mám ty problémy a je to lepší ale občas třeba 3× v týdnu to cítím..předtím to bylo častější i přes den

• Citovat
  • Upravit
20.10.22 14:45
@Anonymní píše:
Aha..říkám sex nemám :) tak to nebude to pravé..ale ty kvasinky na to nemůžu nic zkusit a až pak jít na gyndu? A jak říkám když to řeknu blbě,,nesmrdí" mi poševní vchod je to to prostřední okolo a je to spíš večer po umytí to je na tom to zajímavé..může to být i stresem vysokým?

Určitě za tím může být stres :) pokud opravdu máš kvasinky, tak se vyhni nadměrné konzumaci cukru, zařaď hodně zeleniny…jestli nechceš rovnou ke gynekologovi zkus si na vložku na noc nanést bílý jogurt…žádnou activii a nic podobného, pouze obyčejný neslazený bílý jogurt. Obsahuje probiotika, určitě tím nic nepokazíš :) můžeš praktikovat třeba týden a uvidíš jestli zabere

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí