Těhotná? Nebo jen pocit..?

43
19.4.22 13:27

Těhotná ? Nebo jen pocit..?

Ahoj, mám takový asi zvláštní dotaz. Jsem 6 měsíců po druhém porodu.
Poslední tyden je mi divně. Čtvrtek a pátek mi bylo ráno špatně od žaludku, ale nezvracela jsem. Pak mi bylo špatně včera po šlehačce, asi tučné, nebo jsem snědla hodně, nevím. Mala ma 3 prikrmy ale porad kojim..trochu to bojkotuje, nebo se u toho krouti..a ja mam mekka vubec ne nalita prsa..nebo mozna 2,3 tydny jsem mela..ted si.mi zda ze se zase trochu nalevaji..ale to neni ta otazka.. napadlo me jestli nemuzu byt tehotna..test jsem nedelala..tento tyden, nebo spise dneska to amm dostat. ( vetsinou to mam tem den k ranu) a minuly tyden od ut, st mozna do soboty me hrozne bolely vajecniky, nebo jakoby nad podbriskem..to mi prislo zvlastni.. ms bych ted mela asi po treti a pred tim se mi to nestalo.. navic i ted po obede a porad mi je divne od zaludku :lol: a to od vcera placam cokoladu a sladke..tak nevim..prosim o uklidnění ze jste to taky nektera mela a v poho jste to dostala :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anicka2888
19.4.22 13:34

Bez testu těžko soudit. Pokud se ms nedostaví, zkus test a podle toho budeš vědět.

• Citovat
  • Upravit
11812
19.4.22 13:46

Tak pokud ti od porodu naskočil cyklus (jakože asi jo když říkas že to máš dostat) a máte sex a nepoužíváte ochranu tak ano můžeš být tehotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35729
19.4.22 13:52

Udělej. si test. Jestli se nechranite tak je to možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15143
19.4.22 13:53

Jak vznikají děti víš když máš už dvě. Jestli máš sex a nechráníš se, můžeš být těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí