Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mám takový asi zvláštní dotaz. Jsem 6 měsíců po druhém porodu.
Poslední tyden je mi divně. Čtvrtek a pátek mi bylo ráno špatně od žaludku, ale nezvracela jsem. Pak mi bylo špatně včera po šlehačce, asi tučné, nebo jsem snědla hodně, nevím. Mala ma 3 prikrmy ale porad kojim..trochu to bojkotuje, nebo se u toho krouti..a ja mam mekka vubec ne nalita prsa..nebo mozna 2,3 tydny jsem mela..ted si.mi zda ze se zase trochu nalevaji..ale to neni ta otazka.. napadlo me jestli nemuzu byt tehotna..test jsem nedelala..tento tyden, nebo spise dneska to amm dostat. ( vetsinou to mam tem den k ranu) a minuly tyden od ut, st mozna do soboty me hrozne bolely vajecniky, nebo jakoby nad podbriskem..to mi prislo zvlastni.. ms bych ted mela asi po treti a pred tim se mi to nestalo.. navic i ted po obede a porad mi je divne od zaludku
a to od vcera placam cokoladu a sladke..tak nevim..prosim o uklidnění ze jste to taky nektera mela a v poho jste to dostala
![]()
Bez testu těžko soudit. Pokud se ms nedostaví, zkus test a podle toho budeš vědět.
Tak pokud ti od porodu naskočil cyklus (jakože asi jo když říkas že to máš dostat) a máte sex a nepoužíváte ochranu tak ano můžeš být tehotna
Jak vznikají děti víš když máš už dvě. Jestli máš sex a nechráníš se, můžeš být těhotná.