Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Teda to mě samotnou zajímá, kolik by mělo být HCG? Že je 40 málo?
@bjetuschka každý to má jinak, ale já teď měla v 4+0 560 🤷♀️
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Stalo se vám něco podobného?
Poslední MS byla 17.3…momentálně mám 4 dny spozdění, dělala jsem si testy a ty vycházejí pozitivní, nejsou to úplně dálnice, čárka je slabší ale docela dobře viditelná.
Dělala jsem si před ms i test clearblue a ten ukázal + a 1-2 týdny.
Dnes se mi udělalo špatně, bolest v podbřišku ale žádná velká ostrá bolest a strašně motání hlavy. Jela jsem na pohotovost kde mi dr. rekla že na utz nic nevidí, brala mi krev a HCG bylo 40 🥺 🥺 zítra mám jit ke své doktorce, myslíte že je tam nějaká šance že by vše mohlo dopadnout dobře a mimco by v děloze být mohlo?..dr. strasila že by to mohlo být i mimoděložní těhotenství. Ale nikde nic zatím.
Možné je určitě obojí. Dej tomu čas. Ale jakmile by se ti něco nezdálo, krev, bolest atd., hned k doktorovi. Držím palce
podle mě jsi tam byla moc brzo ![]()
@Clue píše:
@bjetuschka každý to má jinak, ale já teď měla v 4+0 560 🤷♀️
Aha, děkuji za objasnění. Já byla těhotná před 150 lety
a teď jsem krátce, podobne jako zakladatelka, tak se moc neorientuju.
Jinak k původnímu dotazu - já se divím, že když ti pohrozila mimoděložním, že si tě tam nenechali? Však je to životu ohrožující, to tě jen tak poslala domů i když máš bolesti a motání hlavy?
Pokud jsi měla ovulaci později, než v polovině cyklu, tak by to mohlo být OK.
Tipla bych to na nějakých 10 -12. DPO.
@Caridina ano to mi taky řekla že jsem přišla moc brzy, ale bylo to hlavně z toho důvodu že jsem byla v práci a udělalo se mi špatně(dělám fyzicky náročnou práci)..hlavně ta bolest v podbřišku, měla jsem strach protože mám za půl roku zpět prodělaný potrat 😏
Děkuji 🍀
Není možné, že byla pozdější ovulace?
Jsem s poslední MS jako ty, 17.3. a u mě byla nejspíš o hodně dřív, protože 7 dubna víc jak týden před MS pozitivní clearblue a už pár dní dálnice, hcg bylo v 8 dubna 32 a v pondělí už 250 🤷♀️
Pokud nekrvacis, nejsou křeče, může to pořád dopadnout dobře, při hcg 40 nemůže být na utz ani nic vidět
@bjetuschka ano řekla mi že s motáním hlavy mi opravdu nepomůže a že na utz prostě nic není. Ale že kdyby mě hodně bolelo v podbřišku mám dorazit.. 🤦 zítra jdu ke svojí dr.tak uvidím co mi řekne..
@xpetka ovu testy sem si nedělala, ale tipují že ovu mohla být tak 30.3 přibližně ale nemůžu to říct s jistotou.
No já si dělala ten clearblue 3dny před ms a vyšel pozitivní 1-2tydny.
@Anonymní píše:
@xpetka ovu testy sem si nedělala, ale tipují že ovu mohla být tak 30.3 přibližně ale nemůžu to říct s jistotou.
No já si dělala ten clearblue 3dny před ms a vyšel pozitivní 1-2tydny.
Jestli 3 dny před ms byl clearblue 1-2 a teď je hcg jen 40,je to špatně.
@karkarka píše:
Jestli 3 dny před ms byl clearblue 1-2 a teď je hcg jen 40,je to špatně.
Myslíš? Já při HCG 32 měla taky 1-2 ![]()
Já jsem měla dva dny po vynechání MS hcg jen 62. Ultrazvuk myslím jen sliznice (Přitom Clearblue urcite už před vynechanim MS ukazovalo 1-2 tydny.) Za dva dny už to bylo 580. Takže klidně to může být ok
@Anonymní píše:
@lilith123 děkuji,tak snad mám aspoň nějakou naději 🥺 🙏
Určitě máš 🙂 někde jsem četla, že 2-3 týdny jsou tam od hcg 100 🙂
Ahoj holky
Stalo se vám něco podobného?
Poslední MS byla 17.3…momentálně mám 4 dny spozdění, dělala jsem si testy a ty vycházejí pozitivní, nejsou to úplně dálnice, čárka je slabší ale docela dobře viditelná.
Dělala jsem si před ms i test clearblue a ten ukázal + a 1-2 týdny.
Dnes se mi udělalo špatně, bolest v podbřišku ale žádná velká ostrá bolest a strašně motání hlavy. Jela jsem na pohotovost kde mi dr. rekla že na utz nic nevidí, brala mi krev a HCG bylo 40 🥺 🥺 zítra mám jit ke své doktorce, myslíte že je tam nějaká šance že by vše mohlo dopadnout dobře a mimco by v děloze být mohlo?..dr. strasila že by to mohlo být i mimoděložní těhotenství. Ale nikde nic zatím.