5tt a HCG 40

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.22 16:05

Holky tak se hlásím že dnes jsem byla u doktorky a ta mi řekla že mi v nemocnici špatně vypočítali TT..
Vypočítali to na 5+4 ale přitom bych měla být 4+4..a dr. rikala že takhle brzo těžko něco vidět (což mi je jasný ) a to že to HCG takhle nízký nevadí, důležitý je aby to stoupalo…za 2 dny mi vezme znovu krev a uvidíme zda to stouplo. Tak mám aspoň nějakou naději 🙏

• Citovat
  • Upravit
39
19.4.22 16:08
@Anonymní píše:
Holky tak se hlásím že dnes jsem byla u doktorky a ta mi řekla že mi v nemocnici špatně vypočítali TT..
Vypočítali to na 5+4 ale přitom bych měla být 4+4..a dr. rikala že takhle brzo těžko něco vidět (což mi je jasný ) a to že to HCG takhle nízký nevadí, důležitý je aby to stoupalo…za 2 dny mi vezme znovu krev a uvidíme zda to stouplo. Tak mám aspoň nějakou naději 🙏

Super :dance: a ta poslední ms tedy byla kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.22 16:12

@xpetka 17.3

• Citovat
  • Upravit
39
19.4.22 17:38
@Anonymní píše:
@xpetka 17.3

Tak jsme na tom stejně 😊 týden dva a máme u srdíčka. Všechno to dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
19.4.22 17:42
@Anonymní píše:
@xpetka 17.3

@xpetka to jsme na tom téměř stejně 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.22 17:47

@xpetka @Clue držím palce. 🍀 Dejte pak vědět jak jste na tom ❤️️

• Citovat
  • Upravit
39
19.4.22 18:42

@Clue jee tak super 😊 a dr už byl nebo až později? Já byla dnes ale zatím váček a kontrola za týden, tak snad bude vše ok. Drahý už by se ideálně chlubil kudy chodí :D tak ho tak tak krotim, ať ještě počká
Anonymní taky dej vědět, jestli je vše v pořádku 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
19.4.22 19:28

@xpetka no u mě je to trošku komplikovanější. Selhala nám ochrana 10dc, normálně mívám 25dc, takže jsme se trefili cca do ovulace. Dle ovulace bych byla 5+3tt, dle poslední MS 5+0tt a dle uz jsem jen 4+5tt, tak jsem z toho nervózní, že je pozadu. Ale snad těch 5 dnů nic neznamená 🙂 jinak taky jsem měla gestacni váček. Kontrolu mám za 14 dnů.

Jen mě znervoznuje, že test jsem měla velmi brzy pozitivní, bylo mi zle, proto jsem ho dělala tak brzy (snad 21dc) a prostě ten váček je malý 😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí