Co 9 leté holčičce k Vánocům?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
112
2.10.22 22:12

Co 9 leté holčičce k Vánocům

Ahoj, chtěla bych se zeptat, kdo máte + - stejně staré holčičky, co budete letos kupovat k Vánocům? Sice ještě 2,5 měsíce do Vánoc, ale jelikož dcera má hned na začátku prosince ještě narozeniny, tak začínám přemýšlet co pomalu nakupovat. Nechci pak na poslední chvíli a vše naráz v jednom měsíci kupovat.
Dceři se líbí LOL panenky v těch koulích, ale ty malé kraviny v tom, jako boty, čelenky, paruky, kabelky atd… jsou pak všude, pak se něco ztratí, takže když vidím, jak to pak dopadá, tak za to se mi už peníze tak dávat nechce :think:
Takže budu ráda za každý nápad :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
59370
2.10.22 22:21

Tak v tomhle věku sama napíše nebo řekne co by chtěla ne? Dcera od půlky října začíná sepisovat dopis co chce. Už teď vím o pár věcí co bude chtít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
2.10.22 22:22

Co nejakou peknou sperkovnici? ;)
Ja detem tedy kupuju to oc si napisou Jeziskovi(8 a 5 let),seznam rozeslu v rodine a kazdy si vybere co da :lol: za me je to nejjednodussi a deti pak maji po rozbaleni mega radost, ze opravdu dostali to co si prali :pankac: (upozornuji, ze nejsou narocny a napisou si jen par veci, aby se dostalo na vsechny deti na svete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) Tak pokud dcera na nej jeste veri, at napise co si preje :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pimperelle
2.10.22 22:33

Vybarvovací deník Holčičiny 2 - ale dcera by byla naprosto spokojená, kdyby byly všechny dárky jenom z papírnictví a knihkupectví. :)

• Citovat
  • Upravit
74219
2.10.22 22:53

Mám krapet starší dcery. Mají 11r. a 14r. Milují sushi. Jediné doma. Tak jim chci koupit nějakou tu sadu na tvoření sushi. A všechny tři děti milují popcorn.
To tady někdo poradil stránku. Tam se mi líbí pro ně retro popkornovač. Tak ten společně. Jinak 9r. syn je hravý. Tam jsou jasné auta. Mladší dcera je hravá. Uvidíme. Co si napíše. A nejstarší nějakou kosmetiku, šmínky, poukaz na oblečení ocení nejvíc. U nás se stále píše Ježíškovi dopis. Takže se řídíme tím. Plus mám vždy představu. Co by jim mohlo udělat radost a nebudou to očekávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
3.10.22 05:51

Naše dcera bude mít v prosinci také 9.narozeniny plus vánoce. Já už koupila velkou sadu lego friends. A dál také nevím :think:. Je to těžší a těžší. Asi koupím nějake vybavení, koloběžka mě napadá, ale to není její přání. Dopis Ježíškovi psát bude, ale až tak v listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
3.10.22 05:53

Dcera (8 let) dostane pokračovací sadu Karaku, pak hru Vybusna kotatka, pak nějaké věci s tématikou HP, věcí na tancování (dres). Hračky už bych nejraději nekupovala, ale uvidím, co si napíše, asi nějake lego nebo minipanenky taky, to vyberu podle dopisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35413
3.10.22 08:53

Dcera má ráda Petšopáky - Little Pet Shop Takže máme vystaráno na věčný časy :mrgreen:
Jsou tři, dohromady dostanou prkno Houpee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
3.10.22 09:05

Tak my bude kupovat devítileté lego Friends které si přeje, dále malování podle čísel, Můj deník ( od Marty Jandové), malování na kameny a k tomu ještě nějaké barvy a fixy speciálně na to, lední brusle, sportovní tašku do kroužku, společenskou hru nějakou, osušku s potiskem, šumivé tablety do koupele s nějakou pěnou…a dále ještě přemýšlíme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.10.22 09:36

Taky přemýšlím co 9leté nevlastní. Knihy, co ode mne dostala k narozeninám, tam ještě leží netknuté (ne že by nečetla, ale zatím spíš pomálu a sama nečte), tvořících sad má spoustu, kolo už ode mne dostala, nejezdí, vybavení do skautu dostala komplet, lego taky, hry má ráda jen ty jednduché, těch má hodně. Kreslící potřeby pro ni teda koupené mám. Jinak mě fakt nic nenapadá.
Má velmi štědrou maminku a široké příbuzenstvo, které ji rádo obdarovává, ale nemá moc zájmů, jeden sport, na který je vybavená, skaut, na který je vybavená, ale na výpravy prakticky nechodí, natož tábor, ráda zpívá, ale hudební nástroj vzdala. Zvířátko má u nás, to potřeba není. Školní věci má a oblečení jí nakupuju, ale to není tak úplně dárek. Tatínek asi koupí počítač nebo nový mobil/tablet, to ocení nejvíc (telefonické hodinky už má) a já jsem v koncích.

• Citovat
  • Upravit
112
3.10.22 15:49

Děkuji všem. No my máme v plánu mobila, bude její první, ale k tomu chceme ještě něco.
Má napsaný dopis, v něm mobila a pak asi 6 věcí od LOL a mezi nimi nafukovací křeslo LOL, což teda za ty peníze do toho nejdu. Právě má taky plno hraček, kočárek, panenky, barbíny, domeček pro panenky, pak různé autíčka a motorky pro barbie, hry se kterými si nehraje, kreativní sady, který si ani nepřečte a začne patlat, takže u nás je to už fakt problém. Nikdy jsem neměla problém s nápady co k Vánocům, narozkám, svátku, ale letos je to teda boj, už mi došli nápady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
3.10.22 16:06
@Anonymní píše:
Taky přemýšlím co 9leté nevlastní. Knihy, co ode mne dostala k narozeninám, tam ještě leží netknuté (ne že by nečetla, ale zatím spíš pomálu a sama nečte), tvořících sad má spoustu, kolo už ode mne dostala, nejezdí, vybavení do skautu dostala komplet, lego taky, hry má ráda jen ty jednduché, těch má hodně. Kreslící potřeby pro ni teda koupené mám. Jinak mě fakt nic nenapadá.
Má velmi štědrou maminku a široké příbuzenstvo, které ji rádo obdarovává, ale nemá moc zájmů, jeden sport, na který je vybavená, skaut, na který je vybavená, ale na výpravy prakticky nechodí, natož tábor, ráda zpívá, ale hudební nástroj vzdala. Zvířátko má u nás, to potřeba není. Školní věci má a oblečení jí nakupuju, ale to není tak úplně dárek. Tatínek asi koupí počítač nebo nový mobil/tablet, to ocení nejvíc (telefonické hodinky už má) a já jsem v koncích.

Pokud ráda zpívá, tak bych šla do nějakého karaoke(pokud už ho nemá).Něco takového https://www.electronic-star.cz/…-Ruzova.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2671
3.10.22 16:40

Mám stejně starou dceru. Narozky má koncem listopadu, to dostane také svůj první mobil. K Vánocům jí chci koupit svítící globus, pak se jí líbí batikovaný oblečení, tak jí koupím mikinu a plavky, nějakou společenskou hru, knížky a něco na tvoření a ještě, co si vymyslí, možná nějaké laky na nehty. S hračkami si už nehraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
3.10.22 19:05

To je v háji jak rychle dnešní děti opouští hračky. Já si s barbínama hrála ještě v 11-12 letech a dnes devítiletá už mi na ně kašle. Co se dá dělat, jen Je to škoda, fakt kolikrát nevím co vymýšlet. :nevim:
A to si ještě pískám že mám dvě holky, které
třeba jednou propadnou kosmetice, hadříkum, botám a parfémům. Mít kluka tak nevím 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
3.10.22 20:09
@kruel píše:
To je v háji jak rychle dnešní děti opouští hračky. Já si s barbínama hrála ještě v 11-12 letech a dnes devítiletá už mi na ně kašle. Co se dá dělat, jen Je to škoda, fakt kolikrát nevím co vymýšlet. :nevim:
A to si ještě pískám že mám dvě holky, které
třeba jednou propadnou kosmetice, hadříkum, botám a parfémům. Mít kluka tak nevím 8)

Synovi je 7 a už taky moc neni na hračky. Baví ho maximálně stavebnice, puzzle apod.,ale to baví i spoustu dospělých. Auta už ho nebaví. Ale má rád Marvel, takže třeba s figurkama by si asi hrál. Ale třeba téměř šestiletý si furt hraje s autama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí