Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, co byste dělaly vy?
Dnes jsem si koupila tenisky na fitness. U pokladny jsem zjistila, že mají kaz. U kaniček jsou trochu rozdrbaný a šití špatně napojené. Poprosila jsem je jestli by mi dali jiný pár. Ochotně jiný pár přinesli a ukázali mi ho. Boty byly v pořádku, tak jsem poděkovala a zaplatila. Doma jsem zjistila, že mi dali stejně ty boty s tím kazem. Na funkčnost bot ten kaz určitě nebude mít vliv a zas tak hrozně to vidět taky není, ale naštvali mě, že mě takle podvedli.
Co byste dělali na mém místě? Trvali byste na výměně? Nebo byste to hodili za hlavu?
Příspěvek upraven 03.04.13 v 15:57
Jako kdybych chtěla jiný a on mi to prohodil zpět na ty špinavé, šla bych tam udělat pěkný točo
Asi bych tam zašla at mi to vymění a raději si to zkontrolovala hned u pokladny po předání ještě.. jenže ted jde o to abys nemusela čekat nějakou dobu.. když to jdeš jakoby reklamovat víš..
Já bych tam šla ještě dneska, pokud jsi si je dneska koupila… budou si tě určitě pamatovat, takže to nebude tak složitý jako kdyby tam byli třeba jiný prodavači. A pěkně bych ji vynadala, že ze mě udělali debila a ještě si myslí, že si to nechám líbit.
Trvala bych na vrácení peněz, když už výměnu jednou takhle oběhli a šla bych si koupit boty do jinýho obchodu…
Já chtěla jednou vyměnit mikinu za větší velikost, co jsem koupila brašulovi a byla mu malá, dal jí jednou na sebe, sundal a já jí dala do tašky, že jí vyměnim, jela jsem tam ani né za týden a prodavačka na mě zkoušela, že mikina už byla nošená, že je to na ní vidět, tak jsem si za jejich ochotu vyhádala místo pouhý výměny vrácení peněz a šla za konkurencí ![]()
Máš od nich lístek? Určitě jo, nesundávej cedulky, nepoužívej a šup s nima zpátky a vyměnit… A ještě bych si zakřičela ![]()
Šla bych tam, popsala jim situaci a že to při placení asi popletli…
Díky holky, pomohly jste mi v rozhodování. Říkala jsem si, jestli moc nepřehánim kuli blbejm botám, ale máte pravdu, jde o princip. Zajdu je vyměnit.
Ano, jde o princip. Já jsem dělala tóčo kvůli prošlý paštice v pozlátku, takový tý, co si koupíte na pultu. Stála blbých osm korun, ale co si to maj co dovolit prodávat to zkažený? A vůbec, co si to ty prodejci mají co dovolit dělat z nás debily?
šla bych taky, přesně jde o princip
a český spotřebitel se nutně potřebuje naučit nenechat se ojebávat ![]()
Napsala bych email, který mají na stránkách a zeptala bych se s kým můžu řešit stížnost na tu a tu prodejnu. Pokud by mi odpověděl kompetentní člověk, popsala bych mu situaci a zeptala se, jak to bude řešit. Popsala bych mu i prodavače, se kterým jsem mluvila. Po tom, co by mi odepsal co s tím bude dělat ( pravděpodobně si o tom s prodavačem promluví ), napsala bych, že bych ráda ty boty vyměnila tak, jak mi bylo slíbeno a kdy se můžu zastavit na prodejně. Že očekáváš v pořádku boty, omluvu a potěšila by tě kompenzace za čas strávený řešením podvodu. Tak poznáš, že situace byla vyřešena, až přijdeš na prodejnu v termínu, který ti řekne, pokud nebude spolupracovat, hnala bych to ještě vejš, na správný lidi.
Běžně řeším problémy s prodavači přes firemní email daného opchodu. Nebudu se dohadovat s nějakým prodavačem, za ty nervy mi to nestojí.
@mařenkaa píše:
Trvala bych na vrácení peněz, když už výměnu jednou takhle oběhli a šla bych si koupit boty do jinýho obchodu…
Já chtěla jednou vyměnit mikinu za větší velikost, co jsem koupila brašulovi a byla mu malá, dal jí jednou na sebe, sundal a já jí dala do tašky, že jí vyměnim, jela jsem tam ani né za týden a prodavačka na mě zkoušela, že mikina už byla nošená, že je to na ní vidět, tak jsem si za jejich ochotu vyhádala místo pouhý výměny vrácení peněz a šla za konkurencí
Take takto resim, nesnasim dnesni moresy prodavacu.