Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím maminky, prosím porad´te, chtěla bych dceři koupit svítící botasky nebo tenisky a vůbec nevíme, kde je koupit, na netu je nikde neprodávají. Díky.
Myslíš takové, co blikají při chůzi? Ty jsme měli 1×, žádné jiné botasky v naší velikosti tenkrát neměli. Jedna bota přestala svítit hned, druhá svítila naopak až moc dlouho ![]()
Jedny jsme měli z tesca a druhé jsme koupili v humaniku
ale už vloni a prolítala jsem kvůli tomu dva dny po krámech než jsem je sehnala a i tak v obouch krámech měli pár posledních kusů.
Ja je synovcovi koupila taky kdyz byl malej, ale jemu je tedka uz 20let…:-)ja je od te doby nikde ani nevidela ![]()
Na fc v jedné skupině mají holky na prodej svítící sandálky. ale jen myslím do vel 26
@mallenka
http://www.123deti.cz/…e-57678.html
Neni to primo ono, ale aspon neco ![]()
Edit: ale koukam ze jsou vyprodany a asi maly cislo ![]()
Svítící boty prodává značka Geox a Skechers. Obojí jde bez problémů koupit po netu. Skechers jsem viděla nyní prodávat i v Humanicu.
Zkuste na Mimibazaru, dá se tam sehnat ledacos a i úplně nové. Obzvlášť když mám nějaký speciální požadavek, tak jdu jedině tam než oběhávat třicet obchodů a prodírat se internetem. Zadejte si do vyhledávače velikost, napiště „blik bot“ nebo „svít bot“, nezapomeňte zaškrtnout vyhledat i v textu, protože né každý hned napíše do nadpisu, že boty svítí a něco to určitě vyjede.
Ahoj, nedávno mi je ukazovala sestřenka v CCC, měli holčičí i klučičí. Divila jsem se, že je ještě vyrábí, nosila jsem je když jsem byla malá
.
Ahoj já sehnala v deichmanovi měli hello kitty ale jedna bota přestala svítit po jednom dni co v nich chodila doma a reklamace mi nebyla uznáva jelikož se to na to nevztahuje, tak to je super, jaro ještě nepřišlo a bota už nesvítí. ![]()
My jsme měli z Deichmanna pro syna, ale rychle to přestalo svítit. Jinak Skechers mají hodně i v Office Shoes obchodě ![]()
Ahoj, kupovali jsme je vloni v Baťovi, mají je tam i letos, jsou bílé s motýlkama, jedna bota svítila asi týden a ta druhá vydržela dlouho