Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojte ženy!
Včera jsme koupily dámské boty - pravá kůže, cca 1,900,–
A ony barví! Bílé ponožky jsou rázem modré.
Tak nevím, jestli se tak pravá kůže prostě chovat má (?!)
nebo jestli je mám letět v pondělí vrátit..?
Díky za odpovědi ![]()
@Mamkaa moje babička prodávala půl života v obuvi, a říkala že boty barvit nesmí. Lidem co je přišli reklamovat vraceli peníze ![]()
Před nedávnem v Sama doma mluvili o barvení bot a prý to není důvod k reklamaci. Všechny kožené, co jsem si kdy koupila u Bati, barvily
.
Take nam skoro vsechny kozene boty od Bati barvi - jedny byly vevnitr oranzove a neslo to z ponozek ani vyprat
, ale neni to pry duvod k reklamaci. Babicka rikala, ze to mam potrit vevnitr octovou vodou, ze by to melo barvit min a bylo to tak. Tak to treba pomuze.
Ahoj poradim Ti jeden bezva trik, co udělat, aby kožené boty nebarvily zevnitř… Vem boty co nejvic je otevři a důkladně je vystrikej LAKEM NA VLASY A NECH POŘÁDNĚ VYSCHNOUT. Toto opakuj, dokud boty nepřestanou barvit úplně.
![]()
@vicany píše:
Ahoj poradim Ti jeden bezva trik, co udělat, aby kožené boty nebarvily zevnitř… Vem boty co nejvic je otevři a důkladně je vystrikej LAKEM NA VLASY A NECH POŘÁDNĚ VYSCHNOUT. Toto opakuj, dokud boty nepřestanou barvit úplně.![]()
![]()
souhlasím
taky jsem si koupila kožené boty za 2500 a barvili, tak jsem nastříkala lakem na vlasy, opakovaně asi 3× a už nebarví, tak že doporučuju ![]()