Kožené boty - barví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47
24.3.13 14:58

kožené boty - barví

Ahojte ženy!
Včera jsme koupily dámské boty - pravá kůže, cca 1,900,–
A ony barví! Bílé ponožky jsou rázem modré.
Tak nevím, jestli se tak pravá kůže prostě chovat má (?!)
nebo jestli je mám letět v pondělí vrátit..?
Díky za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
24.3.13 15:00

@Mamkaa moje babička prodávala půl života v obuvi, a říkala že boty barvit nesmí. Lidem co je přišli reklamovat vraceli peníze :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13837
24.3.13 15:04

Před nedávnem v Sama doma mluvili o barvení bot a prý to není důvod k reklamaci. Všechny kožené, co jsem si kdy koupila u Bati, barvily :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
24.3.13 15:10

Take nam skoro vsechny kozene boty od Bati barvi - jedny byly vevnitr oranzove a neslo to z ponozek ani vyprat :-(, ale neni to pry duvod k reklamaci. Babicka rikala, ze to mam potrit vevnitr octovou vodou, ze by to melo barvit min a bylo to tak. Tak to treba pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1743
24.3.13 15:32

Ahoj poradim Ti jeden bezva trik, co udělat, aby kožené boty nebarvily zevnitř… Vem boty co nejvic je otevři a důkladně je vystrikej LAKEM NA VLASY A NECH POŘÁDNĚ VYSCHNOUT. Toto opakuj, dokud boty nepřestanou barvit úplně. :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
24.3.13 15:52
@vicany píše:
Ahoj poradim Ti jeden bezva trik, co udělat, aby kožené boty nebarvily zevnitř… Vem boty co nejvic je otevři a důkladně je vystrikej LAKEM NA VLASY A NECH POŘÁDNĚ VYSCHNOUT. Toto opakuj, dokud boty nepřestanou barvit úplně. :dance: :dance: :dance:

souhlasím :palec: taky jsem si koupila kožené boty za 2500 a barvili, tak jsem nastříkala lakem na vlasy, opakovaně asi 3× a už nebarví, tak že doporučuju :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková